Impreuna, Timisoara! (20)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

De maine Doris.Nu maine e miercuri?
Numai ca noi avem pauza de masa in fiecare zi intre 12.30-14.
Te astept nu plec.

poze
gio si bb Marco 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Ok, Giova, pe maine...
Ai grija de fotbalistul mic, de Marco...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

lume lume,
avem pozici noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doris-Alina spune:

Giulia, e totala, Ale!
Ce-mi place aia cu ochelarii...
Si Serioasa mamii...
Am ras singura, de se uitau colegii la mine...

DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!

Portofoliu INES

POZE CU NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitzuka spune:

Giulia...Ale e superba...sa-ti traiasca..se face din ce in ce mai frumoasa!

Simina si Deian
Varsta lui Deian
Ingerasul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giuliatm spune:

merci doris, ale e o dulcika intr-devar, e f lipicioasa, mi-e frica sa nu devina o alintata, dar nu ma pot abtine sa o dragalesc si sa o rasfatz, si asa ii dedic prea putin timp .... e cel mai bun lucru din viatza mea, tzuko mama pe ea!
norok ca s-or inventat ap digitale, altfel falimentam cu filmele pt pozici!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Alessandra e superba!!!
tot mai frumoasa pe zi ce trece!!! Si mai mare!!!!

poze
gio si bb Marco 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvana75 spune:

Ceau fetele,

Eu sunt tare tulburata zilele astea. Am impresia ca lupt cu morile de vant, ca tot ce vreau sa fac nu-mi iese. Parintii mei au ramas la sat pentru a pune la punct casa bunicii iar aseara tatal meu a venit acasa pentru ceva treaba. Spre seara cand am culcat copilul m-a atras intr-o discutie (toata ziua s-a foit, simteam ca vrea sa vorbeasca cu mine) privind casa bunicii. Problema e ca nu stie ce sa faca cu ea iar eu nu stiu ce sfat sa-i dau. Ambii parintii sunt bolnavi si constienti ca nu se pot ocupa de ea si mai ales de toate treburile pe langa casa, dar nici nu vrea sa vanda casa. Nu m-a intrebat direct de vreun sfat dar nici eu nu i-am sugerat nimic. Nu vreau sa-mi reproseze dupa un timp ca eu am fost cea care i-a sugerat sa se mute acolo si sa ramaneam noi in casa de aici (asta mi-ar convenii de minune). Probabil ca se asteapta la un angajament din partea noastra cum ca ii vom ajuta. Aseara am vorbit cu sotul despre asta, mi-a spus ca ii vom ajuta, in limita timpului liber, dar mi-e frica ca vor aparea din nou comentarii.
Probabil ca un timp vor face naveta Timisoara-sat dupa care ori vor vinde casa, ori se vor muta acolo. Habar nu am, dar ma enerveaza la culme situatia si asteptarea asta.

Silvana si Paul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andanii spune:

fetelor eu sunt harnicuta tare ... profit de concediul in care inca ma aflui si m/am apucat sa pun cate ceva in congelator pentru iarna nu am chef dar asta este

giulia e o dulcica Ala

irina cred ca saptamana viitoare o sa am mai mult timp si atunci ne intalnim sa imi dai cd

doris astept sa scrii aici ce cd ai tu ca sa nu cumva sa fac ceea ce ai ...

va pup pe toate
andanii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Sa vedeti numai ce am facut! Din graba si zapaceala nu am vazut ca ati deschis cap 20 si, gasindu-l pe 19 in pag. 2 m-am grabit sa postez ca sa revenim in 1. Oricum, am o saptamana super incarcata dar incerc sa va urmaresc, chiar daca de scris nu apuc.

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana
http://community.webshots.com/user/danielactin

Mergi la inceput