summamed

summamed | Autor: cristina bauer

Link direct la acest mesaj

Stie cineva la cat timp dupa ce am luat Summamed (3zile-3pastile) pot ramane insarcinata fara ca viitorul bebe sa aibe probleme ?Mentionez ca au trecut 4 luni si chiar as vrea sa raman insarcinata !

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tumpi spune:

quote:
Initial creeata de cristina bauer

Stie cineva la cat timp dupa ce am luat Summamed (3zile-3pastile) pot ramane insarcinata fara ca viitorul bebe sa aibe probleme ?Mentionez ca au trecut 4 luni si chiar as vrea sa raman insarcinata !

cristina,daca au trecut deja 4 luni de cand ai terminat tratamentul cu Summamed, poti sa stai fara grija,deja o viitoare sarcina nu pote fi afectata de efectele medicamentului.Eu stiu ca in luna in care ai facut tratament e bine sa te feresti.
Bafta multa

A sti, a putea sa te opresti exact unde trebuie, iata marea putere in arta, ca si in viata!" - Al.Vlahuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Summamed-ul face parte din categoria antibioticelor permise in sarcina. Cel putin, asa stiu eu de la medici. Deci nu e nici o problema.

Raluca, Emi bebelusa si bb2 din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

La prima sarcina, cu Deiu meu scump, am luat tratament cu Metronidazol pt. o nenorocita de masea, fara sa stiu ca-s insarcinata. Cind am aflat, am evitat sa spun prietenei mele ginecolog, de frica sa nu-mi propuna o intrerupere de sarcina (copil dorit ani de zile!). Si iata ca avem un baietel - o dulceata si o comoara, cum rar mai poti gasi pe lumea asta! Ma rog, intelegeti si voi... cioara... cu puii albi...

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput