Nunta in luna mai ?
Dragele mele,
Am o mare, mare problema... Nu stiu daca a mai fost acest subiect... daca da, nu am avut timp sa caut si imi cer scuze fata de moderatori....
Am fost in vizionari de restaurante, ca deh, asa e omul... gaseste ceva ff frumos, dar se intreaba, nu cumva e ceva si mai si ? Si uite asa, am gasit un restaurant cu o sala superba, dar... ocupata pt la anul, din mai pana in septembrie... adica, nici nu se pune problema de nunta pe 3 iunie, cum voiam... asa ca am de ales... primele 3 saptamani din mai ( ca a 4 a este deja ocupata ) sau... septembrie... sau duminici, dar ele ies din calcul... si trebuie sa ne decidem urgent ! Au 3 contracte pe zi, deci va dati seama...
Acum, vin si va intreb: e bine sau nu sa faci nunta in luna mai ? Eu stiu ca nu... am cautat si am si gasit pe net o explicatie cum si de ce nu e bine... pe de alta parte, preotii fac nunti...
Sa astept pana in sept... e mult... dar ar fi o varianta... numai ca in max 2 zile trebuie sa ne hotaram...
Se spune ca daca te cununi in mai, te desparti mai tarziu... asa o fi ? Totusi, am o mare indoiala...
Va rog, ajutati-ma cu un sfat, cu... orice... ca in momentul in care am vazut sala ( pe langa ca avem o gramada avantaje, a se intelege pile... ) si am aflat ca 3 iunie e ocupat, am izbucnit in plans...
Multumesc !
Raza de soare
Il iubesc pe cel mai bun !...
Raspunsuri
lavinai spune:
nu stiu ce raspuns sa iti dau, depinde de conceptia fiecaruia! eu am facut nunta anul asta pe 2 iulie, si ma gandeam sa o fac pe 28 mai, pt ca exact in ziua aceea implinem 5 ani de cand eram impreuna! dar toata lumea mi-a zis sa nu fac nunta in luna mai ca nu este bine, si atunci am zis ca mai bine sa astept un pic si sa o fac cum trebuie (desi eu nu sunt prea superstitioasa). cref ca totul depinde de tine si de cat esti de superstitioasa! viitorul tau sot ce spune?
nushulica spune:
uite eu nu stiu care e treaba cu nunta in luna mai dar iti zic ca si noi vroiam nunta in luna iunie ca e luna noastra de nastere la amandoi dar in ianuarie nu am gasit(normal)pentru iunie asa ca am mai cautat si am gasit pe ..24 SEPTEMBRIE adik ziua in care facem 2 ani de cand ne iubim asa ca,...e bine si asa
daca vrei neaparat sa faci acolo septembrie e potrivit zic eu ca nu e frig afara inca e abia inceput de toamna si mi se pare mai romantica nunta la inceput de toamna
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by nushulica
[ septembrie e potrivit zic eu ca nu e frig afara inca e abia inceput de toamna si mi se pare mai romantica nunta la inceput de toamna
nunta
noi doi
http://daisyPath.com/days/050924/1/1/+10/0
Nu pot decat sa fiu total de acord cu tine
Pisu_Miau
Mai am 6 zile
pana la nunta
pisu_miau spune:
quote:
Originally posted by lavinai
CASA DE PIATRA!! PISU_MIAU, SA AI PARTE DE NUNTA CA IN POVESTI!!
SARU' MANA!
Pisu_Miau
Mai am 6 zile
pana la nunta
lavinai spune:
SA NU IUTI CA CEL MAI IMPORTANT IN TOATA NUNTA ESTE SA TE SIMTI TU BINE, SA RADIEZI DE FERICIRE, INDIFERENT DE LUNA SI DE DATA CAND E NUNTA! DACA MIRII SUNT FERICITI SI BUCUROSI, TOATA LUMEA VA FI MULTUMITA!
nepotzica spune:
asta cu luna mai e o mare prostie
si gogomaneala
parintzii mei "s-au luat", ca sa zic asa,
in luna mai a anului
si dupa 35 de ani sunt realmente inseparabili
ma mir si eu, ca asa casnicie nu am mai vazut,
ca la carte!!!
ralnied1 spune:
Parintii mei au 26 de ani de cand s-au casatorit, pe data de 21 mai... Asa ca...
E foarte probabil sa ajung si eu sa fac in mai, daca pentru acelasi 3 iunie nu reusesc sa mai gasesc sala...
Eu sunt de parere ca daca e ca doi oameni sa se desparta, acest lucru se intampla indiferent de luna in care au facut nunta...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
lgireada spune:
Depinde doar de tine. Daca simti ca chestia asta iti va manca viata si ai sa te gandesti mereu ca uite ca m-am luat in mai si nu stiu ce se va intampla, risti sa iti faci o viata de cosmar launtrica.
Daca esti sigura ca ai psihicul tare si n-ai sa tii cont de superstii niciodata (ceea ce nu cred, ca altfel nu ai fi intrebat, faceai cum te taia capul), atunci go for it.
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
Ioana-Cristina spune:
Si eu stiam ca nu e bine sa faci nunta in luna mai dar de ce....n-am aflat. Si ca nu e bine sa fie de ziua unuia dintre miri si faza e ce pe 26 august e ziua lu' pui (sf Adrian) iar pe 27 e ziua lui de nastere.
Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"