Mamici de ianuarie-februarie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 9
toanca spune:
E cam aiurea cum se calculeaza Dnp-ul....
Pai eu l-am simtit prima oara pe bebe pe 4 auguts si asta ar inseamna tot ca nasc prematur, nu?
La eco mie mi-a scris DNP 10 ianuarie 2006.....la mai mult de 4 luni si jumatate de la prima miscare.
irinadum nu stiu ce sa-ti zis de controlul la masa.
Dr. mea e adepta unui astfel de control.....iar saptamana trecuta cand m-am dus la spital pentru ca nu mi-era bine (dr. mea fiind in concediu), un alt dr. (cel de garda) tot control la masa mi-a facut ca sa vada daca e colul inchis sau nu.
Asa ca nu stiu
Toanca si bebe Matei 21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
toanca spune:
Maraki, bafta maine la eco.
Te asteptam cu noutati despre bebica.....
Fetelor, plec si eu spre casa....asa ca ne auzim maine.
pe toate
Toanca si bebe Matei 21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
Giova spune:
Dr. meu nu e adeptul controlului pe masa.
a zis ca a vut si auzit de multe paciente care au pierdut bebeii asa.
el vede tot ce trebuie vazut la eco si are timp cat sunt in travaliu sa-mi faca si tuseu, etc.....
Maraki sper sa vi maine cu vesti despre sex. sa vedem se mai echilibreaza balanta!!!
Ne-au ajuns fetitele, sper sa nu ne si intreaca, doar noi suntem sexul tare.
Acum am vb. in locul lui Marco, care se zbenguie de ceva vreme pe la mine prin burtica.
In albumul Gio- burtoasa am pus 2 poze facute ieri.
Pupici, pe maine, plecam si noi acasic.
Acum am vazut ca am 5 stelutze aurii!!!!
ce-mi place.
poze
gio
si bb Marco 21+
roxit spune:
Buna!
Vreau sa va intreb cum va simtiti in timpul actului sexual , daca este la fel ca inainte , aceleasi
pozitii, chestii din astea . Eu am inceput de curand , am avut interdictii
si prima oara a fost bine , cu pozitii "preferate" de burtica , acum parca se facea presiune in vagin si la final ma durea in dreapta si stanga dar jos de tot - sa fie muschiul care nu mai este invatat, unde am operatia de apendice . M-am intains si dupa 2 min nu ma mai durea nimic. Imi este teama sa mai incerc din nou. POate ca a fost lipsa si din cauza asta .
Vreau sa va mai intreb ceva : in ian ,noi daca nastem in feb sa zicem , putem sa ne luam CO si banii aferenti concediului ? La servici la mine au zis ca e ok dar unii mai carcotasi au spus ca nu e adevarat , sa nu se razgandeasca sa dau banii inapoi, chestii din astea .
Pa!
Roxi
maraki spune:
Ralu o sa luam legatura
trebuie sa imi spui ce anume te intereseaza sa cumperi de aici , eu urmaresc iar cand aflu ceva te anunt![]()
Giova ti-am vazut pozele de la primul mesaj dar am uitat ce vroiam sa scriu
Acum ca mi-am adus aminte: pe langa ca sant reusite pozele, stau si ma intreb cum ai putut sa stai pe vine in poza a doua? Eu nu pot sa mai stau asa, ma doare burta daca incerc
Astazi mi-am facut pedichiura si am zis ca mor, mi-am schimbat pozitia de n ori, faceam pauza ca ma durea burta, etc.
Roxiit nu se mai poate face sex ca inainte
Trebuie sa aveti mai multa grija![]()
Fetelor va scriu maine cand vin de la eco, aveti grija de bebelini
20+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Roxit si la noi e mai usurel ca de......... Insa merge .
Maraki de abia astept sa vii maine sa vad ce este. Unde nu mai pui ca maine s-ar putea sa fiu plecata jumatate de zi

. Mor de ciuda ca o sa aflu tarziu da nu e nimic.
Va pup si noapte buna la toate
Irina 24+
ank si bb spune:
buna ...dimineata burtici!
ne-am intors si noi din luna de miere...
ne-am petrecutara super...
.. noi 2 si
.... eeee. ce frumos a fost....
acum nu mai vrem la munci de nici o culoare...
bebe misca in fiecare zi, burtica creste si se tuguieste... suntem super fericiti!!!

sper ca si voi sa va simtiti la fel...
maine incerc sa pun ceva pozne
pupici pe burtici!!!!
ank si bb: http://tickers.baby-gaga.com/p/car358pb_.png
Denisam spune:
Bonsoir burtici,
Monica-bafta la eco si sa vii cu vesti bune, chiar si curioasa dc iese funditzy sau footbalist
for you- ca ai sanse de 60-40%.
Felictari
celor care au aflat ce este bebe si am bcur ca e cat de cat echilibrat numarul, dar tot avem nevoie de catziva baietzei in plsu c as ane curteze printzesele , nu?
Noi am venit d ela caban si lac acuam duap 4 ziel sueprbe si ca vreme, si ca pescuit si ca activitzati si ca mincare peste zilnci si gratre cu d etoare, ne-a palcut si Emma a fost si activa si cumnite, dar am obosit un pic,mergem la somn ca avem o saptamina f. grea si al job si acasa cu pregatirile pt vacantza de simbata!
Giova cred ca a pelcta si ea si speram ca cine mai e de plecat in vacantza sa aba vreme buna, pupicei nocturni acuma!
Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
utocatalina spune:
Neata fetelor
...numai maine nu-i poimaine si facem si noi a2-a eco morfologica
...pina atunci bafta Maraki azi...sper ca te-ai prins ca era vorba de Complexul Europa de cumparat hainute, iar nu de Europa in general
...azi ma duc sa-mi caut sarafan de graviduta la Magazinul Victoria....la toamna mi-am propus ca tinuta de
: sarafan, helanci si ciorapi grosi...mi-a promis cineva ca-mi da o salopeta de blugi de graviduta...sper sa imi vina bine si sa-mi fie de folos...Bianca
continua sa fie mai activa seara si chiar noaptea...peste zi mai mult doarme...cind ii iau mina lui tati sa o pun pe burta nu mai da deloc din picioare...Dan se intreaba chiar de ce la el nu vrea sa dea...cum il simite...cum sta chitic
...si el este nerabdator sa o vada pe monitor, asa ca numar orele pina maine seara la 20:00....azi am cam balamuc pe aici, dar o sa incerc sa scriu cind pot...va pupic si va urez o zi buna!
Cafeluta draguta
Bianca
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
utocatalina spune:
Fetelor acum am primit salopeta de blugi,speciala de graviduta...este perfecta...cred ca in lunile 7-9 nu o sa mai ies din ea!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!