Mamici de ianuarie-februarie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 6
lacramioara t spune:
Monica superb caruciorul.Iar tu arati asa de bine si esti tare faina.
Eu mor de oftica
ca nu pot pune poze pe calc.Dar las ca fac eu cumva si sper ca intr-o zi pana nasc sa am si eu poze cu burtic pe DC.
Pupici,Lacra
22+
irinadum spune:
Fetelor azi m-am trezit cu o greatza care m-a tinut pana acum . Oare e normal sau revin greturile? Ce enervant e . Cand mi-e greata asa ma gandesc la Maraki si ma gandesc ca daca eram in locul ei cred ca ii tampeam pe toti.
Toanca hai mai repede cu vestile.
Irina 24+
toanca spune:
Asa cum am promis, am revenit
Suntem MARI: avem 450 de grame si 16.8 cm.
Totul e ok: inimioara, plamanii, rinichii....
L-a surpins cat avea mana la ochisor si pe urma cu manuta in gura.....
I-a pozat si cordonul ombilical si PUTICA!!!!
A zis dr. ca e un bebe perfect sanatos si f. dezvoltat pentru varsta lui.
Mi-a modificat data nasterii: 10.01.2006.
Victor zicea ca parca se si vede in noaptea de Revelion cu mine la spital.....
Colul e de 35 mm, inchis.
Placenta e pozitionata toata pe partea stanga si asta e si motivul pentru care ma tot doare pe mine burta: nu are lc prea mult.
Lichidul e in cantitati normale.
TOTUL E OK
Toanca si bebe Matei 21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
irinadum spune:
Lacra pai ne luam de mana .. Eu am si aparat digital , am si camera am si web am tot ba am facut si un album pe yahoo insa nici vorba sa reusesc sa il pun. Da sunt ambitioasa si stiu ca ma sa reusesc intr-o zi

....
Irina 24+
utocatalina spune:
Ioana ai luat foarte bine..de fapt la tine burtica este mare, in rest se vede ca nu ai luat cine stie ce..si eu tot 9 am luat, dar pina la 20 de sapt...cred ca la 24 o sa am cel putin 12 kg luate
...dupa burtica as fi zis ca e fetita, nu baietel..!
Irina poate este de la mincarea de aseara..eu mai am o usoara greata cind am mincat cu 1 zi in urma ceva ce poate nu i-a placut Biancai! Asa am avut ieri dimineata..ca, cu 1 zi in urma, am bagat destule prostii la ziua tatalui meu!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
irinadum spune:
Toaca bravo pentru rezulatt ma bucur ca e ok si ca e un baietel grasunel . Cand m agandesc ca intr-o luna o sa fie aproape dublu de abia acumincolo o sa fie friumos ca o sa creasca repede. Cand mai mergi la doctor?
Irina 24+
utocatalina spune:
Toanca ce rapida esti...bravo baietel mare si baban! Toate datele sunt perfecte
...eu am data nasterii pe 16 ianuarie, asta daca nu se schimba miercuri la eco...ca Bianca e mai mare cu 5 zile! Si Dan se sperie cind il amenint ca nasc de Revelion!
Cafeluta draguta
Bianca
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
lacramioara t spune:
Catalina pai carucioarele toate erau de firma si de ex.unul sport mai frumos era 6-7 mil,unul complet de la 0luni pana la 3 ani era de la 10 mil la 22 mil.Imbracamintea firmelor care sunt in oras erau cu aceleasi preturi(eu credeam ca vor fi un picut mai ieftine),incaltaminte de bb mic pitic de la 500.00 la 1 mil.lei.Mie mi s-a parut exagerat si nu am luat nimic,oricum cautam pt.Andreea atunci.
Si sa stii Cata ca merg la sf.lunii in Europa sa dau o tura de curiozitate.
Pupici,Lacra
22+
toanca spune:
irinadum urmatoare eco e pe 11 oct.
Toanca si bebe Matei 21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
T_Ioana spune:
Cata si mie mi se pare ca e burta de fetita, si m-a vazut o mautasa de-a lui Cristi care e moasa si la fel mi-a zis.....eu inca sper la baietel, mai vedem la echo peste vreo 2 saptamani!![]()
Toanca bravo! Ma bucur ca sunteti bine sanatosi si PERFECT dezvoltati...sa cresteti mari!
Irina tu cand mai faci echo? Imi pare rau pentru greturi....sa stii ca si eu am inceput sa am (asta probabil pt ca nu am avut in trimestrul 1)![]()
Ioana
si
24+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20051224/dt/7/k/f862/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"