Mamici de ianuarie-februarie 2006 (31)
Raspunsuri - Pagina 3
ralirali spune:
Bafta, miercuri, Catalina. Cand i-a facut bebitei mele morfologia fetala aveam niste emotii incat imi crescuse tensiunea la 13 cu 8 si ii urmaream disperata privirea medicului care se incrunta la monitul acela. Dar Doamne multam, a iesit perfect si nu ma indoiesc de faptul ca Bianca este supersanatoasa si dolofana
.
Ralu 22+
Poze: http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralirali_p/my_photos
Varsta bebelina: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;30/st/20060108/dt/8/k/c159/preg.png
anabordea spune:
Buna fetele! Iata ca am mai aparut si eu. Am fost la dr. si totul e in regula, se pare ca va fi baietel, dar vom vedea, totusi la nastere. Eu de obicei nu cred 100% pina nu vad...In rest, totul e ok dar nu am timp deloc de bintuiala pe net... Va pup pe toate.
Ana
18+ si
Diana Alexia(28.02.2004)
nicoleta raducu spune:
Sal fetelor!!!
Suntem si noi doi viitori parinti, cu bebe mic de 16 saptamini...cu DPN 19.02.2006...
AM AJUNS IN FAZA IN CARE MERGEM LA ECHO MORFOLOGICA...LA DR. IOSUP...
Si murim amindoi de emotii...Spuneti-mi, va rog, mi s-a spus ca dupa aceasta eco..ar fi bine sa fac si triplul test...
Puteti sa-mi spuneti mai multe despre asta???Care ar fi valorile normale pt. 16 saptamini pe care ar trebui sa le avem..la triplul test..Geneticlab este ok?
Va pupam...si multumim pentru ca existati...
Cei trei Raduci...

maraki spune:
Nicoleta triplul test nu este 100% concludent, dupa eco morfo nu are rost sa mai faci triplul test pt ca la morfo daca este totul bine nu e nici o problema
Multe mamici au avut rezultate false la triplul test si mai rau s-au stresat.Sarcina usoara si un bebelin sanatos
Bafta la morfo!!!!
Fetelor eu sant cu casa cu fundul in sus, a montat Giorgos sifonierul pt bebe si trebuie sa-i facem loc, am montat si carutul
si avem o gramada de cutii de carton de dus jos la tomberoane
Toata ziua am simtit ba in dreapta, ba in stanga impunsaturi
, ba la ficat, ba la splina, ba ligamentele, etc.Abea astept sa ne ducem marti la eco morfo![]()
va pupacêsc pe toate
20+
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
irinadum spune:
Nicoleta bine ai venit . Si eu am aceeasi parere ca si Maraki, despre triplul test , mai bine asteapta sa vezi ce zice Iosup la morfologica si dupa aia te hotarasti.
Maraki deja ai inceput sa amenajezi camera? Ce misto ! O sa incepem si noi cu varuitul si tapetatul saptamana viitoare cred.
Irina 24
utocatalina spune:
Nicoleta si eu zic sa astepti sa vezi ce-ti zice Iosup....eu am facut eco morfologica la 14 sapt. la Iosup si triplu test nu l-am putut face ca am facut pregnyl...Iosup mi-a zis ca totul este perfect si am stat linistita...pina acum, ca miercuri urmeaza a 2-a eco morfologica la Iosup...Fetelor Bianca a tropait o buna parte din noapte...bag seama ca noaptea este vioaie si pusa pe sotii, iar ziua mai mult doarme!![]()
Cafeluta draguta
Bianca
20+
Sa nu depunem armele si vom reusi!
toanca spune:
Neata.
Mama, da mult ati mai scris de vineri pana acum....
; abia am reusit sa citesc totul.
Eu azi noapte nu prea am reusit sa dorm, dar nu pentru ca ar fi fost bebe agitat, ci pentru ca azi mergem la eco si am emotii.....
Abia astept sa-l vedem pe puiut.......
In legatura cu cantaritul, am constatat si eu in weekend ca am 6 kg. in plus...

JG ti-am urmat exemplu si in weekend mi-am cumparat cantar; acum am motive sa-l disper pe Victor ca ma urc zilnic pe el.
Am mai facut o boacana in weekend; mi-am cumparat HENNA negru....eram f. incantata ca o sa reusesc si eu sa ma vopsesc...
Zis si facut...numai ca dupa ce m-am spalat am cosntatat cu stupoare ca negrul este de fapt un castaniu (spre morcov) de toata frumusetea

.
Asa ca am acum am o culoare in cap..............
T_Ioana nasa ta fuma chiar un pachet pe zi?
In weekendul asta nu am luat nici o NOSPA![]()
Toanca si bebe Matei 21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
Giova spune:
Neatza si o sapt. cat mai buna!!!
Mama fetelor, dar ati scris nu gluma!!!
Asa sa luam pe rand: fetele v-am trimis mail-urile.
Roxit felicitari pt. baietel!!!!!
Si Marco al meu tot in stanga bate toata ziua. Se spune ca baietii misca pe partea stanga, fetele pe dreapta.
Deci Monica- Arad s-ar putea sa fie Baietel!!!
Am o intrebare:sambata dim. dupa ce m-am trezit stateam linistita in pat si dintr-o data m-i s-a intarit burtica, in partea de jos.Il simteam pe bebe adunat, dupa nici un minut si-a revenit. Duminica dim. l-a fel.era si Clau cu mine si a pus mana si mi-a zis ca e tare, dar iar si- revenit.
fetelor astea sunt contractii?
Trebuie sa iau No-Spa?
Azi nu am avut nimic.Doar sambata si duminica si a fost scurta, dar m-au luat toate transpiratiile si am inceput sa tip la bebe sa miste sa vad daca traieste. saracul, cred ca m-a auzit tare disperata ca urgent a miscat.
poze
gio
si bb Marco 21+
toanca spune:
Giova, dupa cum ai prezentat situatia, DA SUNT CONTRACTII!!!
Mie dr. mi-a zis sa iau NOSPA cand simt asa ceva.
Parerea mea e ca daca se repeta sa iei si tu cate o NOSPA.....nu se intampla nimic rau
Toanca si bebe Matei 21+
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

pt raspunsuri.