produsele amway?---pareri?

produsele amway?---pareri? | Autor: Chaton

Link direct la acest mesaj

Ce parere aveti despre produsele Amway?cunoasteti persoane distribuitoare?am inteles ca e convenabil sa fii distribuitor,in timp poti avea castiguri maricele...dar,bineinteles ca ma gandesc sa nu fie o alta maaaare tzeapa,ca multe de altfel ...
daca aveti pareri,puteti sa mi le impartasiti,va rog? merita de cumparat,?de intrat in reteaua asta?ma indoiesc profund..da nu se stie de unde sare iepurele...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalin spune:

Uite un subiect din arhiva DC: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=35019" target="_blank">Produsele Amway!
...sau site-ul oficial

www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin

Think pink!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chaton spune:

multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

cunosc persoane, despre posibilitatea de a fi o MAre TZEAPA, te pot linisti, NU este vorba despre tzeapa, castigi daca muncesti pentru asta, daca vrei amanunte si daca vrei cu adevarat sa te apuci de asta, scrie mi P.M., stiu cam care sunt pasii care trebuiesc urmatzi, ar fi prea multe de spus aici ,oricum eu nu sunt in amway, iar informarea o fac prieteneste si dezinteresat. pupic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Produsele sunt foarte bune , iar teapa nu are cum sa fie. Castigi din vanzare, nu ai ce teapa sa iei. Numai ca sunt cam scumpe.

Ajutati-l pe Mihaita

Monica si ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Produsele mi se par super. Eu m-am apucat de Amway intr-un moment cand nu aveam cunostinte/relatii. Daca nu ai asa ceva e greu sa vinzi produsele, pt ca sunt mai scumpe decat cele din magazine. Sfatul meu: du-te la niste intalniri de-a lor, asculta, vezi cum functioneaza sistemul (e oarecum, dar mai vag piramidal).

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Produsele sint intr-adevar f. bune! Evident ca exista si exceptii. Uneori ce-i bun pt. mine nu e bun si pt. altul...

Sosind aici am incercat si produsele lor de aici si sint f. bune. Dar nu au fix aceleasi produse ca-n Romania! Ciudat! Eu cautam ceva vitamine si alte suplimente, pe care aici nu le-am gasit... Anyway, merita. Culmea e ca pretul de aici e acelasi sau mai mic decit pretul din Ro, asa ca aici sint mult mai accesibile.

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ana68 spune:

Chaton,
Sunt produse de foarte buna calitate,care pot fi folosite timp indelungat,fara sa se termine repede,eficienta lor fiind un motiv...Ca distribuitor...e de munca.
Al meu barbat a participat o sedinta de a lor,unde s-au adunat multi distribuitori si din cei care isi formasera retele de distribuitori,cu calificativele acelea-diamant,opal si asa mai departe.Entuziasmul e foarte mare,te prinde atmosfera...e o bucurie imensa,toti aplauda,tipa de bucurie....e ceva de nedescris,o atmosfera hipnotica chiar...Cel care te "racoleaza",ca sa spun asa,iti explica tot ce vrei sa sti si in functie de cat de interesat esti de acest sistem de castig iti desvaluie treptat anumite secrete...Iti da carti despre tot acest sistem si casete audio inregistrate in sedintele lor,la aceste adunari cu manifestari de bucurie nemaipomenite...Mereu ti se spune ca vei lucra in folosul tau,ca vei fi propriul tau sef,ca lucrezi pentru succesul tau....In fine,dupa ce iti fac capul patrat si incepi sa crezi ca intradevar e simplu si ca vei reusi ceea ce majoritatea au reusit,completezi un formular,vei fi indrumat de catre cel care te-a "racolat" pana vei intelege sistemul si vei ajunge la randul tau sa iti construiesti o retea de distribuitori proprie,dar,ca sa poti intra in sistem esti obligat sa cumperi in valoare de 10.000.000 lei sau 100 RON produse pe care trebuie sa le folosesti.Ideea de la care pleaca este ca,daca tu ca distribuitor nu folosesti produsele nu vei putea sa convingi pe altul sa le cumpere si in momentul in care vei ajunge sa chemi potentiali cumparatori sau distribuitori la tine in casa si vor vedea produsele in baie,bucatarie si in alte locuri din casa...mai usor vei putea coopera cu ei si eventual convinge de eficienta lor,a produselor...
Hai ca m-am intins prea mult...Oricum,ca sa ajungi sa castigi,asa cum spuneau multi din cei care se auzeau pe casete si din ceea ce mi-a povestit sotul de la adunarea aceea...trebuie sa investesti foarte mult timp si bani...Erau chiar fosti profesori sau patroni care ,spuneau ei,renuntasera la profesiile lor pentru a se ocupa numai cu asa ceva....
Personal nu m-as putea apuca de asa ceva...Nu sunt o persoana care sa pot convinge pe cineva si nici nu am rabdarea s-o fac...Sotului meu ideea i s-a parut formidabila la momentul respectiv,insa si el e o fire mai impulsiva si fara rabdare nu ar fi reusit ...In plus acea suma de inceput nu o aveam si nici de unde sa o procuram...
Asa cum te-a sfatuit Liliana,ar fi bine,ca sa ai o idee despre ce e vorba,sa mergi la una din intrunirile lor si atunci vei putea sa-ti formezi o parere...
Mult succes!

Ana-Maria,mami deAlex&Luana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cosmina2 spune:

Distribuitorii din Romania a acestei firme sunt ca niste sectanti.Ana s-a exprimat ceva de genul"atmosfeta hipnotica"la sedinte.Personal cunosc 3 persoane care s-au ocupat cu asa ceva.Toti imi impuiau capul cu cat de bine castiga si maaaamaaa ce tari sunt.Pe rand,cand i-a rupt foamea s-au angajat care pe unde au putut.
Despre produse nu stiu nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_alinus spune:

Eu pot sa va spun ca produsele sunt foarte bune, cam scumpe, le-am folosit ani de-a randul (pana sa plec din tara). Maica-mea a intrat cu mult entuziasm in sistemul lor- pastrandu-si si serviciul evident - si ea a fost incantata de produse, a reusit sa promoveze cateva ( gen buretii de bucatarie, detergent,sau faimoasa pasta de dinti), insa nu a facut "cariera", cred ca nici nu vroia, doar ca ne-am permis sa avem produsele astea, repet pt noi de foarte buna calitate, la preturi mai mici (eu eram innebunita dupa produsele lor cosmetice:)). Intr-adevar sunt cam ca niste sectanti, noi am fost la intunirile lor la inceputul anilor 90 cand nici nu exista sediu in Ro, si mergeam in Ungaria - si ce fain era, o adevarata excursie unde intalneam oameni din toate colturile tarii, frumos imbracati, plini de sperante si entuziasm

Alina 30+ Bebitza Amalia

http://community.webshots.com/user/alina_delebarre
Puiutul meu e pe drum:
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20717;2/st/20051113/dt/6/k/83eb/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi_ella spune:

Am avut o colega care a vrut sa ma bage si pe mine in afacere. Am fost la 3 seminarii!!! Am ascultat casete!! Am citit 2 carti!! Mama, eram incantata!! Insa, cand a fost sa fac prima demostratie...nu a venit nimeni!!! Nu fusesem destul de convingatoare cand am facut invitatiile!! Ce sa zic......am renuntat, spre dezamagirea sponsorului meu.
Da, intr-adevar, la seminariile alea e o atmosfera cel putin ciudata!!! Cine a spus ca sunt ca niste sectanti a avut dreptate!
In ceea ce priveste produsele, sunt bune, insa ff scumpe pentru buzunarul romanului de rand! Intr-adevar, te tine un detergent 1 an de zile sau p'acolo...insa romanul prefera sa ia un detergent obisnuit la 2 saptamani decat sa plateasca o avere pe un detergent de la Amway, care sa-l tina 1 an. Afacerea nu merge foarte bine in Romania, pentru ca nivelul de trai al romanului e scazut. Trebuie sa te invarti printre oameni cu bani, ca sa mearga cat de cat. Preturile sunt EXORBITANTE!
Sincera sa fiu....nu as recomanda nimanui nici sa intre, nici sa cumpere de la ei. Exista produse la fel de bune, insa cu MULT mai ieftine.
Iar ca distribuitor...e foarte mult de alergat, trebuie sa ai papagal, SA STII SA MINTI, sa ai multe cunostinte si...nervi tari! Intr-adevar, se poate castiga ff mult din afacerea asta. Insa la noi in tara...ma indoiesc. Sunt cativa, intr-adevar, care au castigat si castiga in continuare . Insa noi, care ne invartim printre oamenii de rand...nu vad ce succes am avea.
Ma rog, asta-i parerea mea. Insa contactul cu Amway si cu cateva persoane din retea m-a scarbit.

_Ella, Emma & Matei

http://community.webshots.com/user/emmaandreea

Mergi la inceput