Herpes genital

Herpes genital | Autor: romana_74

Link direct la acest mesaj

Prietenei mele i s-a pus diagnosticul de herpes genital in anul 1999. Acum s-a hotarat sa ramana insarcinata, dar nu stie daca va naste normal. Acest lucru o intereseaza foarte mult pentru ca nu ar vrea sa puna viata copilului in pericol. M-am gandit sa va intreb pe voi, ce stiti, se poate sa nasca normal sau va face cezariana?

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cait spune:

Din tot ceea ce am citit eu este recomnadata cezariana mai ales dak are o eruptie in timpul sarcinii pt k exista riscul de a-l transmite copilului.dak nu are eruptie poate naste si normal dar eruptia poate fi de asa natura sa nici nu o simta si atunci cam risca.eu zic k cel mai indicat este o cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Nu exista nici un risc daca in momentul nasterii nu are o eruptie. Cel mai bine, insa ii va spune medicul ei.

Alina si Luca nazdravanul

Salvati viata unei bebeluse de numai 6 luni!!!
http://sabinac.netfirms.com/ro.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns romana_74 spune:

Va multumesc mult pentru raspunsuri si am sa-i spun si ei ce mi-ati scris. Ea totusi ar prefera cezariana !Va pup si numai bine la mamici si copii!

ROMANA , MATEI(04.07.2003) si bb LUCA (28.08.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Tratarea herpesului este una si eradicarea alta. Este corecta ideea de "a trata" modalitatile sunt multiple medicamentoase sau naturiste. Eradicarea insa ramane o problema spinoasa la fel ca si pentru alte afectiuni.

Marius Pernes
home page - www.marius.rdsor.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns S-i-m-o spune:

Am o prietena care are si ea herpes genital. A nascut normal si bb e ok. Dar a riscat mult. De preferat in asemenea cazuri ar fii cezariana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellaalba spune:

Marius, te rog sa ma ierti dar nu pot sa ma abtin!!!
Pana si la herpes genital dai "sfaturi"????????!!!!!????
Doamne cat esti de sfatos!!! ;)))

quote:
Originally posted by marius

Tratarea herpesului este una si eradicarea alta. Este corecta ideea de "a trata" modalitatile sunt multiple medicamentoase sau naturiste. Eradicarea insa ramane o problema spinoasa la fel ca si pentru alte afectiuni.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Herpesul nu se trateaza ci doar aparitia lui pt k-l avea toata viata in organism iar eradicat nici atata..iar pentru femeile purtatoare e indicata cezariana pt a nu sta cu stresul k, copilul il va avea .acesta poate sa se manifeste la copil mult timp dupa nastere..
vorbele unei doctore cu care am discutat ieri...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia_cs spune:

Este adevarat ca poti avea acest herpes fara sa ai simptome?

_

La 7 luni are cancer, dar si 80% sanse sa traiasca. Haideti sa o ajutam!

Aici poti face viata unui copil mai acceptabila!

Noi ajutam pe unii, altii ajuta pe altii, astfel toti pot fi ajutati!

Lucia sotia lui Csaba
www.cisst.org/ftp/Lucia/" target="_blank">
Poze Bunny

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

1. Si ce este rau daca iti spui parerea? Nu am dat nici un sfat mi-am spus doar parerea.
2. Da este adevarat ca poti sa ai virusul herpetic fara ca acesta sa se manifeste activ. Se afla in stare latenta. In general virusul herpetic ( in speta sunt mai multe forme) se localizeaza la nivelul celulei nervoase. Poate sa devina activ si sa se manifeste prin factori favorizanti care pot fi foarte diversi: oboseala, stressul, o alta afectiune ce a dus la slabirea sistemului imunitar, perioade reci ala anului, lipsa de vitamine in alimentatie si asa mai departe. Nu este o regula. Insa deocamdata din cate stiu eu odata contactat acest virus nu poate fi eradicat din organism. Nu exista un astfel de tratament. Cel putin asa stiu eu.

Marius Pernes

Mergi la inceput

Exact cum a zis si Marius nu exista ink tratament pt herpes exista doar cai de a ameliora aparitia lui.un rol f important il au imunostimulatorii care intaresc organismul impotriva aparitiei.
La majoritatea purtatorilor se manifesta si cand sunt in preajma marii, la munte adik la umiditate.
Exact el exista in stare latenta asteapta, de obicei la barbati se manifesta mai rar, sunt purtatori si il dau mai departe..nu dati cu pietre barbatilor asa au zis medicii pt k de obicei corpul barbatului este mai puternic si rezistent la microbi dar totusi ei sunr purtatori.de asemenea barbatii il iau mai greu de la o femeie purtatoare..cele mai multe sanse pt ei sunt in perioada in care herpesul se manifesta astfel sunt sanse minime de aparitie..pt barbati asta..

Mergi la inceput