Cosmaruri
Raspunsuri - Pagina 2
slakje spune:
--------------------------------------------------------------------------------
Originally posted by Darria
[
Mai nou am inceput sa vizez extraterestri, nave si vampiri(cu toate detaliile) - astea nu ma afecteaza, e curios doar.
poate ar trebui sa faci cateva sedinte de hipnoza, poate esti dintre cei rapiti, mai stii ce iese la iveala
Darria spune:
Slakje: in nici un caz nu se pricopsesc altii cu mine caci sunt o adevarata pacoste la casa omului
Bine ca macar ti-am creat buna dispozitie, inseamna ca sunt si eu buna la ceva
idei nunta
Ramonika spune:
Darria, daca in atatia ani nu ai reusit singura sa scapi de aceste cosmaruri, inseamna ca ai nevoie de ajutor. daca nu vrei psiholog, macar preot, mai ales ca visele au de-a face cu "necuratul"
am si eu o "manie" sau nush cum sa-i zic. de multe ori imi fuge gandul spre ceva rau. nush cum sa explic. de exemplu, intr-o anumita situatie, sa zicem ca trec strada, ma inchipui imediat daca ma calca masina respectiva. sau ma uit pe geam la balcon si imi inchipui ca daca as cadea de la etaj si ce as putea pati. adica imediat imi fuge mintea la ceva rau.
nu prea am incredere in psihologi/psihiatri, ei mai mult iti dau somnifere sau alte calmante si nu vreau sa inghit pastile degeaba.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza
slakje spune:
quote:
Originally posted by Darria
Slakje: in nici un caz nu se pricopsesc altii cu mine caci sunt o adevarata pacoste la casa omului
Bine ca macar ti-am creat buna dispozitie, inseamna ca sunt si eu buna la ceva
idei nunta
Darria sper ca nu te-am suparat , chiar tu ai spus ca astea nu-s asa deranjante, stiu ca nu-i placut sa ai cosmare, , nu am vrut sa te jignesc , ok?
Darria spune:
Slakje: nu m-ai suparat deloc, nici prin cap nu mi-a trecut, chiar a fost amuzat mesajul tau. De unde ai dedus tu asta?????????? Ca si eu sunt glumeata, rad eu pe seama bazaconiilor visate dar altcineva....
Poate "tonul" mesajului meu sa fi fost de vina?????????? Nu asta a fost intentia mea
idei nunta
Darria spune:
Cred ca pana la urma o sa-mi iau inima in dinti si o sa spun unui preot ce visez. Imi este rusine, cum sa merg sa ocup timpul unui preot si sa-i spun ce bazaconii visez. Dar daca o sa ajung la stadiul de a nu mai suporta(sper sa nu fie cazul) nu o sa am incotro si o sa merg.
Credeam ca au mai fost si alte persoane in situatii asemanatoare si au gasit o rezolvare.
Ramonika: ce spui tu de "manie" nu e decat o forma de prevenire, de autoprotectie.
idei nunta
lgireada spune:
Tot nu inteleg dc la preot???
Exista slujbe pt dezlegare de vise urate?
Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/album?.dir=/2c7b
adrienne12 spune:
Ba eu ti-as recomanda sa citesti Freud si/sau sa mergi la psiholog/psihiatru. Visele tale trebuie sa aiba o semnificatie. Eu nu l-am visat niciodata draci dar l-am visat pe D-zeu o singura data si nu sint o fiinta credincioasa. Ba chiar imi vine sa rid ca vise de genul asta te pot teroriza, dar imi dau seama ca e problema serioasa. Fiica prietenului meu mai viseaza vampiri, ozn-uri si altele dar are 10 ani mama draga si taica-su nu o lasa sa se uite la filme care nu sint pt. virsta ei. Probabil ca ti-e frica de draci inca din copilarie si problema asta a ramas nerezolvata pina la virsta adulte si te deranjeaza. cred ca asta trebuie sa explorezi, sa-ti vindeci fricile, fobiile iar asta este clar de competenta unui psiholog sau psihiatru. In nici un caz preot.pozele mele :http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrienne12us/my_photos
Darria spune:
Inca o data spun ca nu ma uit la filmele cu extraterestri, vampiri, etc... nu au fost niciodata printre favoritele mele, nu ma impresioneaza - doar e curios ca visez bazaconiile astea(pt. ca nu le gasesc sursa), nu ma afecteza, din partea mea as putea sa le visez in fiecare seara ca nu au nici o influenta asupra mea.
Alta e problema: da, am spus ca imi este frica de "...." de cand eram copil si ca pe masura ce tot visam, m-am obisnuit si nu mai am aceeasi teama - stiu ca aceasta problema a ramas nerezolvata. Nu au ajuns sa ma terorizeze aceste vise(doar ca ma trezesc foarte obosita si speriata), nu e chiar asa dar timp de 8 ani le tot vizez de cateva ori pe saptamana.
Ca frica de "..." e sursa viselor mele - stiu asta dar nici chiar asa si sa ma trezesc in acea stare. Banuiesc ca si altor oameni le este frica de "....." ca nu e un personaj placut dar nu cred ca au aceste cosmaruri.
De obicei de cate ori mi-a fost frica de ceva(apa tulbure, broaste, serpi, etc... - asta cand erm copil) am incercat sa ma apropii si sa ma obisnuiesc iar cu timpul frica a disparut dar in cazul de fata nu mai pot aplica aceeasi metoda.
Pt. Lgireada: intrebasei de ce preot. Pt. ca este vorba de latura spirituala si nu medicala.
Nu stiu daca sunt slujbe pentru aceste vise dar sunt rugaciuni pt. binele omului, pt. linistea lui.
Concluzie: din moment ce sunt 2 solutii propuse de voi: preot sau medic -> daca vor reancepe aceste vise voi merge la un preot(nu stiu la cine).
Subiectul nefiind de folos si altcuiva rog moderatorii sa-l inchida, eu am inteles ce trebuie sa fac
Multumesc mult pentru timpul acordat si pentru ajutorul vostru
idei nunta