Ce fobii aveti ?

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buggy spune:

pisi_ella multumesc pentru sfat...cred ca atunci cand voi avea un copil o sa innebunesc de griji si temeri"Sa continuam sa-i ajutam pe batrani" http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64856
"Mi s-a spus si am uitat, am vazut si am inteles, am facut si am invatat" - Confucius
www.funscience.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gegea spune:

Si eu sunt speriata ca de moarte cand vine vorba de apa( desi ador marea, balaceala, dar atat... ca de inotat, nu m-a induplecat nimeni si m-am opus din toate puterile ), de inaltime ( nu cred ca apuc ziua aia in care voi face vreo calatorie cu avionul), de intuneric ( am mereu senzatia ca acolo in marea de intuneric cineva ma urmareste ). Iar de moarte nici nu mai vreau sa-mi amintesc ca mi se face parul maciuca, imi este teribil de frica numai cand ma gandesc...
Dar sa nu uit sa zic si de frica de paianjeni, gandaci, omizi, etc. Daca ma credeti, imi e frica si sa le omor, simt furnicaturi pe buza de jos.
Poate intr-o zi ma voi vindeca...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Eu nu suport spatiile inchise.Ma sufoc.M-am blocat la cineva in baie si am intrat in panica rau de tot.Nu mai puteam respira.A fost groaznic.Si mai am o chestie cu sobolani.Nu-i suport,imi este groaza de ei .Numai cand ma gandesc imi vine sa tip.

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput