Ce fobii aveti ?
Raspunsuri - Pagina 2
Doris-Alina spune:
Fetelor, intr-adevar lista e lunga...
Eu am problema aceasta grava cu albinele...
Sunt alergica la venin, cand ma inteapa, trebuie sa chem salvarea, altfel ma umflu toata, desi imediat folosesc Aerius si calciu lactic.
Am incercat cand trec prin piata, sa cumpar de exemplu struguri, sa ma calmez, dar cand vad vanzatorii cum baga mana in ladite fara taine,pe langa albine, incep sa transpir toata...
Cu liftul la fel, asta mi se trage de cand am ramas blocata in lift.
Nu-mi plac broastele testoase...mi se par scarboase si nici paianjenii...
DORIS siINES
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Portofoliu INES
POZE CU NOI
maimutzica spune:
Eu am fobie la animale (toate). Nu pun mana nici macar pe un puisor(de gaina) abia iesit din ou... Cand eram mica am avut o experienta neplacuta cu un cocos si de atunci...nu ma apropii de nimic.
Unii oameni ar prefera mai degraba sa moara decit sa gindeasca. Si asta si fac ,viata o demonstreaza zilnic !!!
brendamitran spune:
Teama de spatii inchise,mici,strimte(claustrofobie) si asta nu inseamna numai lifturi ci si o multime de oameni in care nu am loc sa ma misc,metroul cind se opreste intre statii,chiar daca nu e aglomeratie.....si tot ce poate insemna strimt.
Subscriu si la ce a spus herra...treaba asta cu fluturii de noapte....hmmm......nu stiu daca poate fi numita fobie,caci nu pot spune ca mi-e frica,sint constienta ca nu au ce sa-mi faca,dar daca ma atinge vreunul,mi se face rau pe loc (la propriu),e.....infiorator,nu pot descrie senzatia
BRENDA
"Sint frunze care nu cad si clipe care nu se uita"
http://community.webshots.com/user/brendamitran
Angela Panduru spune:
Am si eu mai multe fobii ,dar cea mai grea pentru mine este frica de a merge singura pe strada (agorafobie si atac de panic) cam de trei ani mi se intampla asta ,doi ani nu am iesit aproape de loc
din casa neansotita ,acum am inceput serviciul dar sotul ma duce si ma aduce, daca se intampla sa nu poata chem taxiul.
Ma intreb de multe ori oare voi mai putea merge singura vreodata ?
Sabina V spune:
Claustrofobie - mi-i frica de lift, spatii mici si inchise; cateodata si in casa parca simt ca se urca peretii pe mine si nu mai am aer. Si mi-i frica si de inaltime - dar asta mai putin.
In plus mi-i se par foarte scarbosi paianjenii si gandacii de bucatarie.
Mai am o problema - frigul ; am alergie la frig si de cate ori imi este frig ( de obicei iarna ) mi-i se umfla mainile si barbia si mi-i sa fac niste bubulite rosii.
Lista ar putea continua, dar cam astea sunt principalele.
Sabina
Jocelyn spune:
Cred ca e mai mult o repulsie decat o fobie fata de gandaci si paianjeni, tantari, cam toate insectele, a, plus lilieci.
"Remember not only to say the right thing in the right place, but far more difficult still, to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment."
Dorsilia spune:
eu am o fobie legata de toate locurile unde e aglomerat cu oameni, cozi la ghisee, mijloace de transport in comun, baruri, sali de asteptare, sali de cinema, magazine ticsite si inghesuite unde stai cu coatele altuia in coaste si esti calcat pe calcaie, etc
Nestiind franceza nu-mi dau seama cum se intituleaza fobia asta a mea.
lia
KSorana spune:
quote:
Originally posted by KSorana
Paienjeni ,gindaci etc,In general insecte.
Sa dorm singura noaptea.
Aglomeratie(simt ca ma sufoc).
sali spune:
M-am uitat si eu pe lista data de Marcuali.
Sa-mi explice si mie careva: cum adica octofobie, teama de semnul, figura opt? Inteleg cu gandacii, liftul, etc. dar nu pot sa-mi imaginez un context in care sa-ti fie frica de cifra 8!
Si acum una sumbra, macabra de-a dreptul, care mi-a venit dupa ce am citit: cum ar fi sa te blochezi in lift, sa fie intuneric, sa simti cum misuna ceva pe tine, sa auzi un chitait sau un falfait de aripi de fluture de noapte...Scenariu de film de groaza!