Copilasi si bebelusi de sept-oct 2004 (77)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anielas spune:

LA MULTI ANI LOREEMA MARIA, ANA MARIA si VLAD !!!

Geo- felicitari pt realizarile lui Dami..trebuie sa ne intalnim sa-i arate si Inei cum se face chestia asta..ca ea nu stie sa se ridice de pe spate in funduletz...si ma streseaza ff rau chestia asta...dar cand a ajuns in picioare merge de nu ai treaba..dar nu stie sa cada..ufff..piticii astia...

Mihaela-chiar ca ai fetitza mare si independenta pe semne.. Alexiei.

Am vazut in dimineatza asa absolut toate pozele noi cu bazacu Alesio cel nazdravan, cu Stefanut care mesterea de zor la jucarioara lui frumoasa, cu Amelia cea scumpica si cu Alma cea harnicutza ce o ajuta pe mami ei la toate treburile...numai copilasi (ca deja numai sunt bebelusi) scumpici foc

Ania & bebitza Ina (23 oct 2004)
Inutza pana la 10 luni

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elyanne spune:

La multi ani!
Vlad
Loreema
Ana Maria

quote:
Originally posted by sofiabebe

Mamicile cu sculatul noaptea: controlati maselutele (daca nu cumva mai au de dat ceva dintzoci).

Asa io... visam intr-o noapte ca se tot trezea copilu si eu asteptam sa iasa incisivii de jos, laterali.... si cand colo... supriza... iesisera 4 masele... In asa hal ma chinuie pe mine dintii Elenei... daca am inceput sa visez si noaptea....

Revin... cand 'oi avea timp... ca acum trebuie sa termin ce am de lucru

Eliana si Elena – 23 octombrie 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mada spune:

la multi ani!
Loreema Maria, Ana Maria si Vlad!
Sa fiti sanatosi, voiosi, cumintei!

Lilia, am vazut si eu pozele noi cu printesuca, e o scumpa!
Geo felicitari pentru realizarea lui Dami!
intru mai tarziu ca e deja crizata, ca nu stau cu ea se trage de par si de urechi de nervi deja
va pup

Mada,un om. Cu frica lui Dumnezeu si Ilinca Teodora 22 sept 2004
Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

Salut

La multi ani sarbatoritilor de azi: Loreema Maria, Ana Maria si Vladut! Sa cresteti mari frumosi sanatosi si fericiti!

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

LA MULTI ANI! fericiti piticilor sarbatoriti azi: Loreema Maria, Vlad si Ana Maria. Sa cresteri mari, sanatosi si frumosi si sa va bucurati parintii in fiecare zi!

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma, sufletel mic si iubitnoisi mai noicele mai noinou-noute

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mina spune:

a, am uitat de laude: avem 8 dintisori

Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
http://community.webshots.com/user/vizigotu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Buna fetelor si reper urarea de azi noapte:
[size=5]LA MULTI ANI!
LORI, ANA-MARIA SI VLAD!!!![/size=5]

Mi-au trebuit 15 min sa ajung in fereastra aceasta, n-am vazut nici o poza insa azi noapte am incarcat eu altele (de fapt calculatorul ca eu dormeam . Am poze din Herastrau si de la munte.
Fugim sa luam apa plata c-am ramas fara, pupam toti bebicii si speram sa ne mearga netul ca lumea sa mai vedem si noi bebici frumosi .. pardon copilasi

www.andora.bravehost.com/" target="_blank">Andreea & Gogomaimutica (DN 10.10.2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">Povestea Gogosicii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

Bine v-am regasit!
In primul rand sa va traiasca piticii sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii.
La Multi Ani! tuturor copilasilor care au implinit deja un anisor si celor care isi aniverseaza azi ziua de nastere.
Eu am un baietel Arthur-Stefan, care a implinit 1 an pe data de 2 septembrie. E un nazdravan, merge de-a busilea de la 8 luni si acum are o viteza....si bineinteles ca nu prea vrea sa mearga in picioare pt ca se deplaseaza mai incet. Momeala pentru a merge in picioare tinut de manute e o mingiuta rosie dupa care fugim tot parcul. La capitolul vorbit avem cateva cuvinte preferate: mama, tata, dă, baba si alte sunete intelese numai de el. Cel mai greu o ducem cu somnul...pana la 10 luni a dormit in carucior...caruciorul langa pat si eu cu mana pe el, leganandu-l. Dupa aceea am descoperit pernuta si patutul..a mers o vreme....pana cand am fost la mare si a descopertit ce bine e sa dormi intre mami si tati si de atunci pe la 2-3-4 dimineata trebuie sa adoptam acest stil. Stiu ca nu e bine, dar ce sa fac?

O zi buna.
Mihaela & Arthuras Ingeras

PS: Ma trece si pe mine cineva in listuta cu bb-i?
Uite datele:
Arthur-Stefan nascut pe 2 septembrie 2004, ora 18:13, greutate=3,400kg, lungime=52cm

poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Salutare fetelor!!

LA MULTI ANI!!!!

Loreema Maria

Ana Maria

Vlad
Sa cresteti mari, sanatosi si sa fiti mereu fericiti alaturi de parintii vostri!

Nexus bine ai venit!Si sa-ti traiasca copilasul de un an!!!La multi ani si pentru Arthur cu intarziere!!!

Fetelor am o intrebare: cat de gras trebuie sa fie laptele de vaca pe care il vom da la bebeloi?Revin....s-a trezit bazucu!

Pupici!

Ioana& Alesio, bâzucu lu' mami si bebelacu lu' tati(08.10.2004) cu bazucu'
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

LA MULTI ANI LOREEMA MARIA, VLAD si ANA MARIA, sa cresteti mari si sanatosi!
Asteptam si de la voi sa ne povestiti cum a fost serbat primul anisor din viata voastra!

Nexux, bine ai venit si sa-ti traiasca baietelul. Eu mai am si acum listuta cu burticile de atunci care nu au mai intrat pe forum sa ne spuna cand au nascut si ce au. Tu aveai DPN 8 sept.
Felicitari pt primul anisor al lui Arthur!

Loreema, am vazut pozicile cu voi. La ce petrecere ati fost cu picturi pe fata? Si ce i-a crescut parul Loreemei...super!

Andora, am vazut si pozicile voastre...ca deh, devoratoare de poze cu bebei mici ce sunt nu-mi scapa una nevazuta!

Georgiana, dar cand mananci orez sau orice altceva la cura aia ai voie sa pui sare, zahar, condimente, ulei...etc?

Anielas, da e mare Alexia, merge singura prin toata casa...te trezesti cu ea ca vine dupa tine in picioare...dar astazi a cazut pe spate (tot nu a invatat sa cada in fund). Daca totusi cade in fata, in maini, se ridica imediat in picioare, dar pe spate e jale mare. Daca incerc sa-i arat cum se cade in fund, se pune pe plans de nervi ca s-o las in pace. Figuri multe are domnisoara asta!

Danyce, exact de pe la 10 luni a inceput si Alexia sa treaca pragul pe balcon care ii ajunge undeva mai sus de genunchi...si de atunci e jale ca eu pe balcon am ghivece mari cu flori si toata ziua baga mainile in pamant si mai si mananca din cand in cand. Si sa stii ca si eu o las pe Alexia sa se chinuie, sa incerce sa faca cate ceva nou chiar daca plange, maraie sau in cele din urma cade, se loveste (bine, ma asigur inainte ca nu s-ar lovi foarte rau)....deci e foarte bine s-o lasi, sa prinda curaj in fortele proprii.

Pupici!

Mihaela si Alexia Maria26 august 2004

Chiar daca esti pe drumul bun, vei fi calcat daca stai pur si simplu.

Mergi la inceput