bebelusi de ianuarie-februarie 2005 (44)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Crinuta ce s-a intamplat?

Eu incep sa fiu geloasa pe sotul meu; a inceput sa intarzie acasa din ce in ce mai mult, plus ca a inceput sa plece dimineata mai devreme sa ia o colega din drum; o sa imi fac timp sa spun ce s-a intamplat, isi spune oare intuitia feminina cuvantul sau statul acasa de o sa o iau rasna?!

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Adita, La multi ani!

Kita, daca tu simti ceva, cel mai bine ar fi sa fii cu ochii in 4.
Te-a intrebat daca esti de acord sa o ia pe acea colega? In rest, esti si tu isteata si poti mirosi.
Eu in locul tau, as vorbi cu el si i-as spune exact ce simt. Eu asa procedez, niciodata nu tin in mine nimic.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kita spune:

Alina mai schimba si tu semnatura ca a crescut mult Mandy, si suntem in septembrie :)), si sa nu ne spui ca te-ai saturat, na!!!

Kita(Alina) si bebe Andrei (nascut pe 10 februarie 2005)
album

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina Maria spune:

Hahaha Kita ce dragut ai spus , pai nu stiam cum sa ma exprim mai bine , ca zau imi pasa de voi si suntlasata asa cu ochii in soare .
Crinuta sper ca nu te-ai suparat eu am spus doar asa caci imipasa sper sa vorbim pe msn mai incolo pana unaalta ai grija de frumuselul tau si mai ales ai grija de tine .
Gata am schimbat si semnatura ,iar vineri dupa control voi schimba si datele din lista .
Si Mandy a vomitat ieri , plus ca nici nu mi-a prea mancat o fii din cauza evolutiei . Le cresc dintii , mai au si ei zile proaste , etc .
Gata ma duc ca imi incepe un serial , "The bold and the beautiful" .

http://de.pg.photos.yahoo.com/ph/alina121alina/my_photos

Alina ,Wichard si Mandy Stephanie 7 luni si jumatate

http://home.wanadoo.nl/w.deroo/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

aloha!
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56977" target="_blank">bebelusi de ianuarie-februarie (45)

Oana_B

Mergi la inceput