Raspunde cineva la mail-uri?

Raspunde cineva la mail-uri? | Autor: Teodora D.

Link direct la acest mesaj

acum cateva luni am trimis un mail celor de la "buburuza" si mi s-a raspuns prompt. luna trecuta am trimis 2 mail-uri, m-am gandit ca la primul nu am primit raspuns pt. ca e perioada de concedii, am reincercat dupa 2 saptamani si tot nimic. are rost sa le mai scriu?

profit de ocazie ca sa sugerez sa fie trecute si marimile la hainute, in cm, nu doar varsta copilului( de ex. copilul meu e mai inalt decat media pt. varsta lui si nu pot sa-i cumpar haine prin net fara sa am informatii exacte). atunci nu ar mai exista nici atatea mail-uri care sa ceara amanunte ce pot sa apara f. usor pe site.Somewhere on this globe, every ten seconds, there is a woman giving birth to a child. She must be found and stopped.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

De asemenea, nu se specifica la toate materialul din care sint confectionate. Eu, daca nu stiu din ce material sint, nu cumpar! Si sint multe lucruri dragute, si pt. mamici, si pt. pitici.Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu


Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nonna spune:

acesasi problema o am si eu!Nu se raspunde la mailuri.Cred ca au f multe dar atunci de ce nu dau amanunte despre produse?marimea in cm a hainelor,dimensiunea si materialul din care sunt confectionate jucariile si multe alte amanunte esentiale pt.noi potentialii cumparatori.Ma hotarasem sa cumpar de la ei dar ma mai gandesc!

Mergi la inceput