Bebelusi de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dede...vezi ca eu tot pt bubitele alea am chemat dr neonatolog.Si mi-a zis ca sunt bubite normale..care apar din cauza caldurii..si e ceva f normal.Mi-a zis sa nu ii dau cu nimik..si sa am grija cu caldura.
Uite de ex,noi ieri am dat o fuga pana la Breaza..si in Bucuresti Ingrid avea la bubite..iar acolo am tinut-o la aer..si ii disparusera toate.
Asa ca stai linistita..daca dai cu prosopul si bubitele nu se spar ...sunt normale..daca se sparg e acnee...iar adac fac lichid fgalben si se raspandesc e dermatita de nu mai stiu care..nu cea alergica.

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Am m-ai pus pozeeeee :

http://pg.photos.yahoo.com/ph/anis_girl26/my_photos

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Irina, alea ce ati avut voi se numesc micropustule, si asa le tratez s eu cum ti-a zis medicul. Iti tin pumnii sa reusesti sa alaptezi si din sanul cu probleme, nu am intervenit cu sfaturi pentru ca tot ce ai facut ai facut bine, asa ca nu ai de ce sa iti faci procese de constiinta, si daca te stresezi stii si tu ca iti scade laptele. Insista la sanul acela si poate,poate...
Anis, tare scumpa bebelina. Multumesc pentru sfaturi, e asa cum banuiam si eu dar m-am saturat de bubite, si azi dimineata efectiv a fost plina, poatecrema cu care am dat-o i-a astupat efectiv porii, sper sa ii treaca.
Si cu Adi am tot timpul mici probleme dermatologice, are carmnetul de sanatate plin de creme, si eu am o exema pe brat care tot apare si dispare.
Asa e la noi in familie.
Eu fac si alergie la soare, da din cauza asta tot nu renunt sa merg pe litoral. Suport cu stoicism.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MONAI spune:

Delia, exact asa patesc si eu cu Sara, doctorita a spus ca e o reactie stafilococica pe care o fac copii cu piele sensibila. Mi-a recomandat Diprogenta, am dat-o cand eruptia a fost urata de tot si s-a curatat perfect, dar am inteles ca are in compozitie cortizon, parca (nu prea am eu memorie pentru denumirile din medicina, asa ca e posibil sa fi retinut gresit) si nu am mai dat-o. O mai dau cu crema de galbenele cateodata cand eruptia mi se pare urata si ii trece, dar dupa 2 zile iar apare, asa ca astept sa trecem de cele 3 luni cu probleme.

Sa auzim numai de bine.
Mona si Sara (16/07/2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/popescu_monai/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KULTA spune:

quote:
Originally posted by Orca

Kulta: eu ii dau la o masa 15-20 de picaturi de Sab (cu lingurita) si la masa urmatoare 1 ml Debridat (cu siringa) - noi nu folosim biberoane asa ca recurgem la alte ustensile de dat medicamentele. De cand fac asa nu mai plange de colici. Succes

Balenutza Orca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos

Orca, adica o masa cu Sab si o masa cu Debridat, apoi iar Sab etc?
Ii dai inainte de masa sau dupa?
Scuza-ma ca te intreb iar, dar vreau sa ma lamuresc.
Multumesc mult.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by anis

Si eu ii dau combinatia Sab cu Debridat..dar si cu Gripe..
Dr mi-a zis asa..3 mese Gripe, 3 mese Sab si 1 data la 12 ore Debridat 2 ml..DEbridatul se da in functie de kg copilului..si vad ca am ceva rezultate. Doamne ajuta!

Anis, multumesc pentru raspuns. Foarte curind sper sa am si eu Baby Gripe. Asta cum se da?
Multumesc

Mergi la inceput

Dragele mele prietene de suferinta.
Noi luptam cu colicii. Asteptam sa vina miercuri nasul din Ro sa ne aduca tot ce exista pe piata impotriva colicilor. Experimentam pina nu mai avem dureri.
Voi toate sunteti maaaaaali, noi suntem mai micuti, abia azi am facut 10 zilisoare. Am fost azi la biserica sa ne faca molifta.BB Sebi nu mai vrea formula in completare, se pare ca nu mai are nevoie, ii dau numai sin.Ma bucura tare trebusoara asta pentru ca imi era tare greu sa cobor la bucatarie de 3 ori noaptea. Cu somnul stam rau de tot.Facem crizute si ziua.
Vorbeati despre bubitele de pe fata si decolteu(torace). Si noi avem si sunt de la caldura. In momentele de criza, il infas in paturica sa ii fie cald si atunci adoarme in bratele mele asa si transpira si........face sute de bubite. Asta e, nu imi fac probleme pentru ca si la Danuta a fost la fel.
Nu prea am pofta de mincare si de oboseala ma doare ficatul. In rest bine.
Voi cum stati cu pofta de mincare? Dar cu kg?
Pupicei multi voua. Mai intru cind pot. E dificil pentru mine pentru ca in momentul in care am o clipa de respiro, incerc sa stau cu Danuta. Inima mi-e rupta in doua, asa e cind ai doi puiuti.

Mergi la inceput

Se pare ca am ramas iar singurica. Ce faceti, nani?
Pupicei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corbioana spune:

Albinutzza a mai stat si el cuminte nu prea a dormit azi dar e mama cu mine azi si de asta am avut timp dimineata inainte de plimbare sa scriu dar de cand ne-am intors de pe la vreo 3 nu mai vrea la nani neam, si nu ar fi probl dar maraie si plange numai in brate vrea. Acum vad ca a atipit in scoicuta....Cat l-o tine. Daca nu si asa peste vreo ora facem baita.
Irina ma bucur ca te-ai calmat ti-am zis doar ca nu e un capat de tara ci doar ce trebuie sa faci mai bine pt bebelina ta. Si eu tin f mult la laptele natural deci de asta m-am si chinuit insa daca a trebuit sa dam si cimpletare e ok. Important e ca el suge in continuare si la san si ca-si ia de acolo tot ce trebuie ca sa fie el sanatos. Nu de kg imi pasa mie.
Kulta mai sunt si eu pe aici asa orintre bucati lasate de Andrei. Lasa ca osa creasca si Sebi maaaale sa vezi tu ce repede. Daca alaptezi tre sa te alimentezi, sa iei ce trebuie, as cam vrea si eu sa nu am pofta de mancare....off oofff mai mai de kg nu mai vb ca nu vreau ca nu am ambitie sa renunt la unele alimente.

Ioana si bebe Andrei 27 iunie

http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns truli-luli spune:

Buna fetelor si pupici beblusilor!!! Nu-mi vine sa cred ca suntem la bebelusi de iulie-august. Doamne cum a trecut vremea. Eu abia azi am avut timp sa recuperez cu cituitul, pt ca azi zuza mea a fost cumintica, draga de ea. Dar asta dupa o plimbare afara de o ora + un plimbat cu masina

dulce foc bondarelul crestinelul. felicitari si celorlalti bebelusi care au fost botezati.

acusor in cazul nostru a fost asa: la inceput, in primele 9-10 zile manca cam cand vroia ea, si la o ora, si la juma de ora, si statea cu sanul in gura si 2 ore, ca tragea putin , se oprea si iar o lua de la capat. Dar intre timp mi s-au mai desfundat si mie canalele, a mai prins si ea putere si termina cu suptul mai repede, cam in 30 min. Probabil ca suge si mai mult si de asta ii tine de foame mai mult timp. Si asa s-a reglat singura. Manaca cam la 3 ore ziua, desi uneori cere si la 2 ore. Iar noaptea e cumintica pt ca seara, inainte de baita , e cam agitata, nu prea doarme si cred ca o doboara oboseala. Sper ca ti-am fost de ajutor

cami si ANA MARIA 17.08.2005

http://pg.photos.yahoo.com/ph/gcamelia2002/my_photos

Mergi la inceput