Bebelusi de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns delia grozav spune:

Anca pentru conjunctivita procedeaza in felul urmator...scuze da nu gasesc pe tastatura mea doua puncte....Cumpara de la farmacie tampoane sterile si sterge-i ochisorii dinspre exterior spre interior cu apa fiarta si racita fiecare ochisor cu alt tampon.
Apoi pune-i in ambiiocisori cate o picatura de Clorocid sau Oaxacilina picaturi de ochi (tot de la farmacie), toate astea de 5 ori pe zi. Si de 2 ori pe zi aplica-i si unguent oftalmic cu Kanamicina.

http://photos.yahoo.com/ph/gdelia1313/my_photos

dede, Adi 4ani si Medeea 27.07.2005

Mergi la inceput

Anis incearca si metoda cu seringa sa iti scoti sfarcul...iei o seringa de 10ml, tai partea pe care se aplica acul si itroduci pistonul pe aici. Aplici capatul celalalt pe mamelon si scoti sfarcul si apoi iibagi imediat in gurita. Poate merge.

Mergi la inceput

Medeluta azi a fost vizitata de bunica de la Bistrita(adica soacra-mea) si de nasa (adica cumnata-mea) si s-a comportat minunat a dormit ca un ingeras imediat dupa ce a papat, ceea ce nu prea face de obicei.
Azi efectiv am simtit ca imi expldeaza sani ca in primele zile cand mi-a venit laptele, si nu am facut nimic deosebit, am baut doar ceaiul acela pe care il beti si voi si am pus-o la san efectiv de cate ori a plans sau doar a vrut sa planga.
Pana acuma incercam sa nu ii dau mai repede de 1 ora jumate dupa masa prededenta si ea, cuminte cum e nu protesta prea tare. Da cred ca e mai bine sa ii dau chiar la cerere, adica si la o jumatate de ora daca ea vrea.
Am si eu o intrebare, si bebeii vostrii au depunere alba pe limbuta tot timpul sau dispare intre mese ca eu nu ma lamuresc daca e Candida sau lapte.
Si ca sa ma invidiati....Medeluta a dormit azi noapte de la 22 la 5 fara 10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Aidan s-a trezit azinoapte din 2 in 2 ore .
Macar nu m-au mai durut sanii...imi place o gramada cand doarme mult dar am probleme mari cu sanii, sunt super umflati si durerosi si trebuie sa il trezesc eu sa ii dau sa manance sa ma scap de durere .
Abia astept sfarsitul lunii viitoare sa incep sa ii dau mancare solida.

Deasemenea o sa opresc alaptatul in noiembrie cat mai sunt in State ca la 1 dec plecam in Germania si nu vreau sa fiu fara ajutor cand fac pasul asta.Am inteles ca e foarte aiurea pt mama si pt copil ca trebuie sa se obisnuiasca numai cu formula si papa solida :)
Vreau sa fiu cu mama soacra cand fac pasul asta ca ea are muuuuulta experienta(6 copii )

Adriana si bebe Aidan Alexander(27.06.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/blackpanterro/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irda spune:

Neatza mamici!
Am apucat si noi sa citim din urma .
Nu-mi vine sa cred ca Adriana vorbeste deja de trecut pe mancarica de bebei! Off ce trece timpul....
Daria mi-a facut surpriza sa doarma de la 10.30 la 3.00! Asa ca dupa 4 ore de somn neintrerupt (la mine) am chef de vorba desi e 4 dimineata ! Sper sa-i tina Dumnezeu naravul cu somnul ca tare bine e.
In rest suntem ok. Ne mai supara colicii, o zi da una ba...cu program artistic de urlaturi si scanceli de la 19.00 pana pe la 11.00 seara, ca dupa 11.00 pica franta.

O sa incerc sa intru mai des.

Pupicei multi pentru mamici si bebici

Irda
si bebe Daria 13 iulie 2005

http://community.webshots.com/user/irdaria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana C spune:

O omor pe soacra-mea!!!!!!! Idioata proasta si timpita!!! A venit azi dimineata, pe la 11am la noi, cica sa il ajute pe sot sa aranjeze garajul; in haine de lucru in garaj (tricou si pantaloni scurti) si putind toata a parfum si mi-a cerut sa o tina pe Eva in brate (dupa ce o smulsese deja din bratele mele) . Si culmea ca tocmai atunci Eva se pregatea sa adoarma ... Asa ca, proasta, ce a facut; s-a apucat sa-i vorbeasca Evei in cap, ca saracul copil a inceput sa plinga; probabil si de la parfumul ordinar!!!
Pina pe la 4:30pm nu a mai adormit deloc (si era treaza de la 9:30am); la 4:30pm am asezat-o pe Eva in patut si am scos feonul si i-l tineam pe burtica. Vaca a intrat in camera: "de ce ii tii feonul asa? ii e frig? daca se incalzeste prea tare?" i-am spus ca nu e pe cald, ca e doar aerul. Si m-a impins dintr-o parte de linga patut, ca are ea grija de Eva, ca o pune ea sa adoarma; i-am spus nu si am luat-o pe Eva in brate, m-am asezat pe rocking chair cu ea; idioata s-a postat in mijlocul camerei si a inceput sa vb cu mine, ca si cum m-ar fi interesat atunci ce spunea ea; si mai facea si zgomot. In sfirsit Eva a adormit si am asezat-o inapoi in patut.
In vreo 15 min eram toti in camera de alaturi, cind Eva a avut un vis sau era in starea aceea de semi-treaza (mai scoate unele sunete uneori) si vaca a alergat imediat in camera Evei ca "merg eu sa o linistesc!!!" S-a dus proasta acolo si a inceput sa vorbeasca cu Eva, de a trezit-o de-a binelea si a inceput sa plinga Si doar am intrat putin in camera si i-am spus ca noi nu vorbim cu Eva cind are momente din astea, daca doarme; si nu s-a oprit!!! tot a bodoganit-o pe saracuta la cap; a trebuit sa o iau eu in brate sa o linistesc; si atunci vaca se uita la mine ca si cum cine stie ce mama denaturata sint, ca ea stie mai bine.
Apoi timpita a plecat acasa, iar Eva n-a mai dormit deloc-deloc pina acum 15 minute (si acum e 11:30 noaptea!!!!!). E sfirsita de oboseala si a plins incontinuu dupa ce a trezit-o proasta aia!!!
I-am zis sotului ca nu vreau sa o mai vad in viata mea!!! ca de fiecare daca cind vine aici trebuie sa stau de curul ei, nu ma ajuta deloc si cind Eva plinge, in loc sa o tina pe umar, o zgaltaie in brate, la orizontala, ca stie ea mai bine
M-a disperat de tot azi, ca am ajuns sa ma cert cu sotul pt asta!!!.

Dar nuuuuuu, nu i-o mai dau pe Eva in brate si nu o mai las sa se apropie de fetita!!!!
Proasta naibii!!!

Si eu sint sfirsita de oboseala, si Eva; nu am mincat deloc toata ziua - nimic-nimic pina acum!!! am baut doar apa; sint ametita de cap si ma dor capul si stomacul ingrozitor; am plins o gramada, si Eva a plins/racnit de oboseala, m-am certat si cu sotul ... Si pentru ce? pentru o handicapata fumatoare care daca a crescut 4 copii (cu fum de tigara si bautura in ea) crede ca este mai buna mama pentru Eva???
S-o ia naiba!!!

Imi pare rau daca am fost dura, dar trebuie sa ma descarc!!! Si in seara asta vine si fratele meu si cumnata din Franta (au ajuns deja, sotul e la aeroport sa ii ia); numai bine, sa ma vada plinsa toata ...

Oana C si Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Nu te mai supara Oana ca mai rau iti faci. Si la mine a venit nasa mirosind rau a parfum de i-a lasat pe hainute si dupa ce a plecat ea a urlat o ora de nu mai stiam ce sa-i fac.

Bebe al meu a dormit 4 ore dupa baita, acum i-am dat sa manance la ora 5.30, am terminat la 6 si abia am reusit sa-l adorm, a si vomitat un pic, un jet, nu stiu de ce. Sper sa doarma bine ca tocmai l-am auzit ca a stranutat.

Dede- si bebe al meu are limba alba dupa papa mai ales daca regurgiteaza dar trece dupa masa.Cand a avut candida, ca a luat-o din spital o avea rosie.
Plec ca s-a trezit si plange.Pa!

Simona si Mario 22.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinabungau spune:

Neatza la mamici si bebici,

Intru si eu dupa o luuunga perioada de timp, in pacate nuam mai avut timp sa intru, de-abea acum am reusit sa va citesc.
Ioana doarme bine noaptea, de pe la 21,30 pana la 4 dimineatza si dupa aceea mai doarme de pe la 5 pana la 7-8. In schimb, in timpul zilei vrea sa ma ciuguleasca mereu...
De ieri i-am bagat si completare Humana, cate 30 ml la masa de seara... asta este, copilul trebuie sa ia in greutate!!!!
Am plans, dar m-am resemnat cu ideea, ce sa fac???

La plimbare Ioana este pe invers decta la voi: sta cu ochii deschisi tot timpul, este foarte curioasa desi nu stiu ce vede ea mititica si dupa vreo 10-15 minute incepe sa urle... Poate ca nu-i place??? Asa face mereu!!! Iar la baitza urla non stop, la schimbat la fel... Este o mica plangacioasa!!!!! Gata, am spus-o!!!!

Din pacate nu mai stiu ce si cui sa raspund, nu mai am timp si rabdarea sa-mi fac listutza, dar cum ma mai linistesc putin o sa ma vedeti mai des.

Ema, sa iei numarul meu de mobil si sa ma suni cand ajungeti si cand vri sa ne vedem, ok??? La mare e vreme frumoasa, de ieri s-a mai racit putin dar este ok.

Oana, nu am mai avut timp sa-ti raspund, cu mulsul n-am facut mare lucru, eu mulg un singur san, cel cu ragade... Azi insa n-am avut timp sa ma mulg si i-am dat sa suga din sanul cu pricina si iar mi-a facut rana, simt ca mor!!!!!! La muls nu iese mare lucru, de-abea scot 40 ml... sunt nemultumita!!!!! Dar am trecut pe completare, asta este!!! Oricum, nu renunt la alaptat!!!

Pupici,

Irina si Ioana Alexandra (13 aug 2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/irinabungau/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Anca si Ingrid a avut conjuctivita.I-a trecut f repede .Ce faceam?
O stergeam de fiecare data cu comprese sterile..dar inainte ii dadeam la ochii cu ser fiziologic si o stergeam DIN INTERIOR SPRE EXTERIOR. ATENTIE! Si mie in spital mi-au arata exact pe dos, adica din exterior spre interior..dar mi-a zis dr neonatalog care a venit acasa...ca e o tampenie ca toti zic sa faci asa..dar asa ii infunzi canalele lacrimale..si ea a avut multe discutii pe tema asta..si in practica s-a dovedit ca metoda corecta e asta din interior spre exterior.
Si ii puneam de 2 ori pe zi picaturi Alcon Ciloxan.

Si eu ii dau combinatia Sab cu Debridat..dar si cu Gripe..
Dr mi-a zis asa..3 mese Gripe, 3 mese Sab si 1 data la 12 ore Debridat 2 ml..DEbridatul se da in functie de kg copilului..si vad ca am ceva rezultate. Doamne ajuta!

Dede...o sa incerc sa folosesc siriga.Saracuzta nu prinde mamelonul cum trebuie si papa putin de la sanul asta de aici si nemultunimirea..dar fiindca e asa aiurea sanul...ce sa fa? de ex..in loc sa prinda mamelonul cu sfarc,,a prins pe langa ..pe piele si mi-a facut o ventuza vanata..

OAna..nu te mai supara ..off ma omoara treaba asta cu mamicile.."las' ac stiu eu mai bine">.nu inteleg ca, atunci cand au crescut ele copii erau alte timpuri etc..

Emaamimee..eu tot incerc poate reusesc sa fac botezul pana in 3 luni.Nu stiu de ec dar sunt f stresata...si botezul ma va linisti...nu stiu exact acre e motivul.In fine..vedem noi..

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Va mai fac inca o data RUGAMINTEA!!!
Trimiteti-mi PM..daca vreti sa completez ceva la bebei.OK??

AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."

Mergi la inceput