Bebelusi de iulie-august 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 4
anis spune:
Dede.ce face Medeea??
Am descoperit unde e problema.Eu aveam un sfrac f plat...bine intre timp l-a mai format Ingrid...dar tot cam plat e...si nu reuseste sa apuce mamelonul si asa scoate f putin laptic din sanul respectiv..deci mai mult mananca doar dintr-unul.Sper sa reusesc sa o fac sa apuce si mamelonul..dar mereu ii scapa mai spre sfarc, din cauza ca e plat...e si de aici treaba ca nu ii ajunge lapticul.Mai ales ca dupa ce papa un pic din sanul problema el devine mai moale si e si mai greu de prins cu gurita.Imi aduc aminte ca, la inceput ..nici macar nu reusea sa prinda tzatica si asta si cu ajutorul de la asistente.Am incercat eu sa folosesc mameloanele de silicon...n-am reusit nimik cu ele..
Cu suzeta..pana la urma , e bine sau nu sa i-o dam??Eu nu i-am dat-o inca...dar la colici isi mananca tare mult manutele..si cred ca ar fi poate mai bine o suzeta..Ce ziceti?
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
laura radulescu spune:
Anis, felicitari pentru ingeras!
Sunt o mamica ce iunie-iulie 2005 si te urmaream inca de cand eram amandoua la aspirante. Si eu am reusit dupa 8 ani, dar nu am avut curajul sa trec prin ce ai trecut tu. Am zis ca daca da Dumnezeu, bine, daca nu, probabil asta este planul lui pentru mine. Si a dat......
Eu am intrat aici sa te felicit pentru rabdarea pe care ai avut-o, pentru consecventa ta....Esti un exemplu si cred ca numai tu stii de fapt cat de greu a fost drumul ales de tine.
Inca o data felicitari pentru fetita, e haioasa foc si ce de par are! Si vreau sa iti mai spun ca eu nu am mai vazut asa camera de copil! Este o regina, nu o printesa!
Si eu am avut probleme cu mamelonul la un san. Am rezolvat cu pompa de san, dar cu una tip piston de la Nuk. Am tras de el zile intregi pana l-am facut mai mare decat pe celalalt!
Nu cred ca din cauza colicilor isi morfoleste pumnii. Pur si simplu isi exploreaza manutele! Stai sa vezi cand descopera degetele si le ia pe rand la supt. Cu suzeta, faci cum crezi tu. Daca mananca numai san s-ar putea sa nu ii placa gustul si sa o scuipe. Si de fapt degetele sunt mult mai la indemana!
Va dorim week-end linistit. O mamica de iunie-iulie 2005.
Laura si bebe Cristina
anis spune:
laura ..multumesc mult de raspuns si de urari...si pupici multi Cristinei..
O sa incerc sa mai folosesc pompa la sanul problema..pana se mai formeaza sfarcul..
AniS si Ingrid *** ingerashul ce mi l-a trimis Dumnezeu *** (2 august 2005)
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
corbioana spune:
Neatza!!!! Dupa mic dejun si cafea e altfel viata!!! Desi tare merge a doua cafea, ca pe vremuri asa ehhhh lasa ca vin ele inapoi si vremuriel alea. Sunt tare happy ca Andrei a dormit din nou azi noapte de la ora 10 pana la 4.30 doamne ce bine e asa, unde nu ar fi asta programul lui de acum eheee as vrea eu!
Acu doarme nitel si am papat si eu ceva dupa ce am vb cu el asa ca de dimineata!!
Petrecere frumoasa la botez astazi celor care il au azi!!!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
laura radulescu spune:
Corbioana, fetita mea este nascuta oe 20 iunie si de 3 nopti doarme de la 9 la 4 sau 4 si jumatate. Cred ca o sa ''il tina'' si pe bb al tau.
Laura si bebe Cristina
corbioana spune:
Laura Doamne ajuta sa-i tina asa sa mai pupam si noi ceva mai multe ore de somn legate!!!! Tinem pumnii ca bine ar mai prinde!!
Ioana si bebe Andrei 27 iunie
http://pg.photos.yahoo.com/ph/corbioana/my_photos
caterina71 spune:
Buna mamicilor si bebicilor
Mi-a dat si mie o pauza, doarme asa ca am putut sa intru pe forum. Ce frumos ca unii bebei deja se pregatesc sa scape de colici. Abia astept si eu ca saracuta sufera cumplit. Nici feonul si nici aspiratorul nu mai au efect.
In afara de ceai de chimen cu anason ce-as mai putea lua ca sa cresc cantitatea de lapte, ca dupa ce a mancat 3 zile tot la 4 ore, acu a inceput iar sa manance la 2 ore, semn ca nu-i mai ajunge. Voi cum cresteti cantitatea de lapte, ca nu vreau sa-i mai dau completare (in maternitate n-am avut lapte si-a mancat numai lapte praf o saptamana).
Petreceri frumoase la botez pentru parintii ce-si crestineaza bebeii! Sa fiti sanatosi cu totii!
Pupici,
Cati si Alexia (24.07.2005)
KULTA spune:
quote:
Originally posted by Orca
Ma bucur sa ne revedem cu bine la mamici:)
Cateva vesti despre noi: am ajuns la 2 luni sa avem 5,1 kg si 60 cm, desi in ultima saptamana nu am mai luat in greutate decat 10 gr. Cu somnul nu avem probleme noaptea (doarme de la 21:30 la 5:30) dar ziua nu doarme mai mult de juma de ora in continuu - asa ca desi dorm noaptea nu mai apuc sa fac nimic in timpul zilei.
Ne-am luptat cu colicii pana am descoperit combinatia SabSimplex/Debridat care m-a scapat de multe ore de chin.
Am vazut ca mai sunt mamici care nu sunt sigure daca au suficient lapte. La mine cere ziua sa manance destul de des si nu mai apuc sa produc, il simt ca ar mai minca dar nu mai are ce. Doctorul a fost foarte strict si a zis sa nu-i dau nimic altceva decat lapte de mama... dar ma doare sufletul sa-l vad ca rabda de foame... Daca nici saptamana viitoare nu ia in greutate cred ca o sa trec la suplimente desi tare nu as vrea asta.
In rest, fiecare zi aduce schimbari interesante: acum ne-am descoperit limbutza si toata ziua experimenteaza cu ea :)
Va urez multe ore de somn si zambete de bebelushi
Balenutza Orca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/inutza107/my_photos
ORCA, cum faci combinatia de Sab Simplex si Debridat ca la mine nu merge. Cind ii dau Debridat, urla ca din gura de sarpe vre-o 20minute dupa care se linisteste, ii dau cam de 3 ori pe zi iar Sab ii pun in biberon cam 15 picaturi.
Multumesc
mamini spune:
Kulta, nu iti face probleme, o sa ai timp si de Danuta vrind-nevrind, e bine ca e mama ta si are grija de ea acum. e bine ca nu e geloasa, draga de ea. ma intrebai cit papa Veve, papa de la mine si completare ii dau Nan( cica ar fi mai bun pt burtica), nu stiu sa mai spun exact cit, cam 500-550ml in total, cind mulgeam. nu am mai muls tot timpul, asa ca nu mai stiu, sper ca acum papa mai mult.
Emaaimee, e bine ca vine mama, dar si mai mult mi-ar place sa ma duc acasa, mi-e dor de ai mei toti, de toamna cum e in Ro, de prieteni...
si noi ne ducem luni la masurat si cintarit. daca iti iei cintar, ia unul digital, macar sa fie exact, eu cu asta al nostru imi fac nervi, dar asta mi l-a cumparat si adus un prieten din Ro si am zis merci ca nu aveam deloc-aici nu se gasesc si o luasem pe cimpiile verzi. mai aveti un pic si plecati la rasfat...
M