bebelusi de nov-dec 04 (75)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

for2nity,ochisorii albastri din partea mea....e o frumushica fetitza ta...mey dar unde-ai catarat-o

monica

http://pg.photos.yahoo.com/ph/hapciu18/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns klumea_blondy spune:

Felis,esti supeba si cu burtica!Imi pare rau ca nu am poze cu mine gravida sa vedeti in ce hal aratam!bine,nici acum dupa 9 luni nu mi-am revenit!
Onitzasa va distrati la mare si sa stii ca te admir pentru faptul ca l-ai lasat pe bebe la parinti!Eu nu am avut initiativa asta si nu am simtit ca sunt in concediu!Dimpotriva,a fost mai rau ca acasa!rares a avut incontinuu febra !
Otilia,eu l-am gasit pe rares cu stila de bere la gura!si il avertizasem pe taica-su sa nu le mai lase langa dulap in bucatarie ca bubuloiu umbla peste tot de-a busilea
Ad_riana, si fie ca toate dorintele sa ti se indeplineasca!
DanaIris e o frumusete !Ce mai ,sta si in picioruse!E o dulceata de fetita!Probabil ca maine poimaine incepe sa exerseze mersul pe podium!
Ioanasunt zile in care rares nu papa nimic in afara de laptic si banana!si in astfel de zile imi petrec timpu alergand dupa el cu papa!Degeaba!nu vrea si pace!am sunat su eu pediatra de nenumarate ori!e de la dintisori!
pupici pentru toata lumea!

http://photos.yahoo.com/klumea_blondy

rares andrei (29.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

miche, aime, otiliav, roserb, ionela-roxana, eliza, danette, paxela, cookie, bobita, viovio, klumeablondy va multumesc din suflet pt. urari. anul asta am primit cele mai multe felicitari de cand ma stiu
cookie eu ficatzelul il fac asa: in ulei pun putina ceapa si le prajesc f.putin, apoi ficatzelul dat prin faina si f.putina apa asa incat sa fiarba mai mult in aburi. si toata chestia aia o pasez si i-o dau (numai biencutzei ca tudor nu are voie ) cu cartofi sau dovlecel si smantana neaparat
danette e o minune de copil iris: frumoasa-frumoasa !!!! pe mine m-a dat gata cu totul! dar am si eu o intrebare: ea sta singura in picioare sau nu am vazut eu bine?????
pozele din austria sunt minunate, cred ca ati avut o super vacanta.
for2nity sa-ti traiasca printesica frumoasa

bianca si tudor (03.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miag spune:

La multzi ani Mihaitza!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

MULTUMESC FETELOR pt urari!...... Nu-mi vine sa cred ca deja avem 9 luni!...

For2nity... sa fie santoasa Alexia si sa va aduca numai bucurii!...

Gata... Am luat pasaportul!...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=46477&whichpage=7" target="_blank">Ce mai face Mihai!...
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ioana_du

Fetelor, simt ca turbez! Puneti-mi si mie va rog, copiii vostri obisnuiau sa manance in perioada in care le dadeau dintii?

NIMIC!!! si daca nu i-au tot dintii incontinuu, de cateva luni... noroc cu tztzica:))

multumim pentru vizita de la poznasi:)

pozele nu mai sunt, le-am dat jos de pe net... dar poate stii, ca le-am avut multa vreme la semnatura pe cele de la mare:)

Frumusetea va mantui lumea. (Dostoievski)

mami de ileana (4 iulie 2002) si ioachim (25 nov. 2004)

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

quote:
Originally posted by ad_rianna

quote:
Originally posted by gandacelu

LA MULTI ANI, ADRIANA, DRAGA NOASTRA MAMICA EROINA!:))

sa ai un an bun si frumos, plin de bucurii...

maine e ziua tatalui meu si a finutei mele... azi am luat cadouri... ahh... ce-mi place "meseria" asta:))

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41659" target="_blank">ajutati-l pe mihaita!

multumesc mult de tot
pentru tatal tau de ziua lui sanatate si viata lunga iar finuta ta sa cresca frumoasa, desteapta si sanatoasa

bianca si tudor (03.11.2004)

multumim frumos!:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2004 spune:

La multi ani Felis pt Mihaita ,la multi ani for2nity pt printesa !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Felis sa-ti traiasca flacaul, sa creasca mare si sa te bucure fiecare clipa alaturi de el.
Alexia sa te faci si mai frumoasa

8 luni jumatate

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikimi spune:

Am pus si noi niste pozici mai noi

8 luni jumatate

Miki si Alexander (12.12.04)

Mergi la inceput