Salut!
Vreau sa cumpar o masina de spalat automata in rate...Ideea e ca nu stiu ce sa aleg...in afara de clasa de energie A. Am gasit multe oferte, cu incarcare frontala sau verticala, diverse marci etc.
Poate imi puteti da niste sfaturi...din experienta:).
P.S. Buget maxim: 12.000.000 lei
Multam...si o zi buna!
Andreea
Eu am stat in magazin 2 ore, studiind toate modelele in timp ce sotul si vanzatorul isi dadeau palme.Pana la urma am luat un Indesit cu incarcare verticala, de care sunt multumita.
Ar fi multe de spus, uite ce zic eu:
1.cele cu incarcare verticala ocupa mai putin spatiu, fiind mai inguste; 2. Daca nu ai o familie f. numeroasa sau alte motive pt. care sa aduni rufe multe, alege o masina cu o cuva mai mica(nu mai mare de 4 kg) pt. ca altfel risti sa bagi la spalat doar cateva rufe dar sa consumi multa apa si mult detergent degeaba;3. cred ca ar fi bine sa aiba optiunea"jumatate de cuva"(pt. rufe putine, consum de apa si detergent la jumatate); in afara de consumul de energie, uita-te si la nivelul zgomotului(pe mine una ma enerveaza zgomotul mare, chiar daca nu dorm langa ea).
Oricum, nu cred ca trebuie sa fie f. sofisticata si sa aiba 1000 de programe, pt. ca unele programe le vei folosi rar sau deloc.