Mamici de septembrie-octombrie 2005 (74)
Raspunsuri - Pagina 2
RalucaN spune:
FELICITARI IRINA!!!!!!!!!! UN BEBE SANATOS ITI DORIM!
Karmenutza, am auzit si la 30 de saptamani, dar iti dai seama ca bine e sa stea cat mai mult bebe acolo, sa creasca mare. Oricum, tu suna doctora si intreab-o. Asteptam vesti.
Raluca,
34 saptamani si
din burtik
poze
Ioana75 spune:
Tonnia, bb meu nu are pansament peste buric, are o clema de plastic. I-am facut baie asa, dar nu l-am tinut cu buricul in apa, ci am turnat apa peste el. Azi ii facem baie a 2-a oara, o sa va spun daca a fost mai usor
.
Fetelor, am dat 2 kile de cind am venit acasa - eu stiam ca de la nesomn ma topesc, dar nici chiar asa. Am mai ramas cu 5 kile. Si daca fomista de fiica-mea o sa ma trezeasca in continuare la 2-3 ore, intru si eu intr-o luna in clubul silfidelor
.
Ioana
jadi spune:
Felicitari Irina81 si sa ai un baietel cuminte, destept, frumos si sanatos!
Sigur erau 37 de saptamini sau 39?
Eu nu am stare... mai stau un pic si plec la mama la servici sa ii aranjez calculatorul ca nu ii mai merge msn-ul, hehe.
BB e agitat si se misca mult dar cred ca e normal.
Am inceput sa am niste dureri la baza piciorului spre burta ma gindesc ca incepe sa creasca burta din ce in ce mai mult...
Alea Alea
Jadi
iaca_poze
jadi spune:
Ioana trebuie sa incepeti un concurs de slabit sa vedem si noi unde ne incadram pe saptamini de la nastere, hehe.
Si daca ajungem mai slabe decit eram, eu sincer as fi tareeeeee multumita!
Jadi
34+
iaca_poze
norina spune:
Sa-ti traiasca puiul Irina 81

Ce-mi place!!
....ploua cu mamici si
parca nu-mi vine sa cred cat de putin mai avem!!!Fetelor, am si eu inca o nelamurire
- pt fetele cu cezarianaCat dati voi la al doilea doctor( so-called "mana a doua")?????.... ca eu tare nu stiu nici macar ce invarte ala acolo si cat de mult trebuie bagat in seama??Ioana, am vazut ca tu nu ai pomenit de acest al doilea dr?? Daca stii ceva rogu-te sa ma luminezi si pe mine...MultamNorina
kristinutza spune:
irina 81, felicitari!!! 

jadi, buuna ideea cu concursul de slabit.
ma inscriu si eu!
cristina 35+
poze
karmenutza spune:
Doctorita are telefonul inchis.
. O fi in vreo treaba! Nastere, cezariana, operatie, cine stie...? Mai incerc mai tarziu.
Ioana75 spune:
Irina81 are nevoie de incurajarile noastre fetelor - o sa vedeti si voi cum e
(by the way, v-am zis ca si eu am plins in fiecare zi in maternitate?
Cred ca de-asta ii lasau pe mama si pe sot sa stea mai mult cu mine
.) Bebele ei a avut dubla circulara de cordon - i-au zis ca e bine, dar il asteapta cu nerabdare sa i-l aduca. Numarul irinei este in adresa noastra comuna - poate reusim sa ii ridicam moralul cu un SMS.
Ioana
alinam spune:
Neata fetitza, ieri nu mi-a fost prea bine, azi sunt cam "gretoasa" ... asta e
FELICITARI IRINA !!!!!!!!
Marlena???? unde esti???
cge spune:
Felicitari pentru bebe Matei Cristian.
Sa fie sanatos, cuminte si sa isi bucure parintii!!
Irina (Irina81), felicitari pentru nastere si refacere rapida.
Sa stii ca stiu aproximativ prin ce ai trecut, va fi totul ok ptr tine si bebe.
Marlena, where are you ?
Karmenutza, stai linistita si insista la telefon.
Stiu cum e sa nu raspunda la telefon dr, cand ai nevoie de ea.
Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator