Bebelusi de mai-iunie 2005 (12)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Buna dimineata la mamici si la bbei!

Bianca Teodora (Ruxel) sa cresti mare si sanatoasa!

Alina_a - MIEREA NU SE DA NICIODATA LA COPII SUB UN AN!!!
Mierea contine germeni care produc botulism, o boala grava si de care sistemul digestiv al bb nu este suficient de matur sa se apere, asa spune si in dr Spook si in alte carti. Intreaba si pediatra, dar nu cred sa se fi schimbat ceva.

Androix - felicitari pt. kg. pierdute!!!

Nefertari - si mie mi=e tare draga cand o vad cum isi mototoleste paturica sau hainutele, in special rochitele si le framanta in manute si si le ridica in cap.

Eli
Poze cu Bianca (13.06.2005)
Poze cu Andreas (17.08.1998)
Botezul 27.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elisor spune:

Daca aveti timp si pt. lasagna mea, spuneti-mi si mie cum o faceti, ca sa nu mai scormonesc pe net.
Multumesc!

Eli cu Bianca & Andreas si Botezul 27.08.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corni spune:

Chiar vroiam sa intervin in legatura cu Mierea de albine dar mi-a luat-o elisor inainte si foarte bine a facut.
alina_a sa nu-mi spui ca ai folosit deja mierea de albine pentru bebelusul tau, cine ti-a recomandat aceasta reteta? Chiar sunt curioasa cine a putut face greseala asta.
"Mierea nu este recomandata pentru copii sub un an;ea poate provoca imbolnaviri grave datorate unei bacterii pe care aceasta o poate contine si care se poate dezvolta in sistemul gastrointestinal al sugarilor"

corni si bebe(Timeea)11 May 2005
poze Botez Timeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Mai dar ce cuminti sinteti
Ma tot uit la "Odiseea sarcinii" sa vad cind o sa apara grupul mamicilor de mai-iunie 2006. Cam anul trecut prin septembrie incepeau primele dintre noi sa se dumireasca sau sa banuiasca precum ca ar fi . Sau sa "lucreze" cu spor
Si iaca acum la noi, cum stam cu bebicii in brate.

Gabitza si bebe Andrei-Stefan (25.05.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

LA MULTI ANI! Bianca Tudora (Ruxel) s-o asculti pe mami si sa cresti mare si frumoasa!... Vorbim cu mami a ta si venim si noi in petit la tine ca ai sa vezi Alex e frumusel foc si o sa-ti placa! Ha, ha, ha

Mai astazi am fost si noi la fotograf sa facem poza de pasaport si copilul dormea dus. L-am trezit si cand sa-l pun pe scaun, ii cazuse capul in jos si dormea pe el... Nu putea sa stea treaz de obosit ce era! Intr-un final am reusit sa-i mentin capul si sa-i facem foto, ca de... ne trebuie la titlul de calatorie care trebuie sa ni-l dea amabasada ca fara ala nu putem calatori si saptamana viitoare suntem acasa pe 10 septembrie... Urra!
Androix, esti rezolvata cu listuta... Cine stie de ce erai de 2 ori?... Eram beata! Hm!
alina_a, nu mai incerc acum cu termometrul ca vad ca si-a reglat kk, dar daca nu va mai face iara, probabil o sa incerc. Iar cu mierea cum au zis si fetele este FOARTE INTERZISA!

FETELOR, de-acum incolo cand va deschide Gabitza subiect nou va aparea si listuta noastra cu masuratorile pe prima pagina imediat dupa ce afiseaza ea lista cu bebici... Ca sa stiti de ce apare mereu!...
Si o s-o modific in functie de ce-mi ziceti voi, adica cum slabiti bagati masuratori si fata modifica!

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Margott spune:

Noi fotografii cu micul David puteti vedea la:

http://community.webshots.com/user/arcultro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babygirl spune:

io-s in priza. maine botezul

cat ulei se foloseste? cat sa duc?

Poze cu Ema mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mygirl spune:

Adina, noi nu am dus ulei la botez. Dar daca ti s-a cerut, pune intr-o sticluuta mica, preotul doar o unge un pic cu un betisor de urechi, nu face cartofi prajiti. Sicluta cu ulei(mir) o sa iei acasa dupa botez, sa o dai pe Ema la scaldatoare si cand mai ai nevoie. Noi am uitat si am ramas cu o sticluta de mir frumos decorata, dar..goala.
Mult curaj Emei la baita crestineasca si petrecere frumoasa! Abia astept sa vad poze.

Oana,de Alexandra-Elena (18 mai 2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ChrisDun spune:

babygirl, noi am dus o sticluta de 125 g cu ulei de masline (sigilata), dar am uitat s-o luam inapoi.

Si daca tot am intrat, sa povestesc si despre bebelina mea: pana mai ieri eram suparata ca nu mananca, insa azi si-a scos parleala. La trei din cele 6 mese a halit peste 100 g (maxim 125g), si sunt tare multumita. Asta pentru ca de vreo saptamana nu trecea de 60 la o masa... Sper sa inceapa sa ia in greutate. In rest, e un copilut vesel, dar tare alintat: nu prea sta singurica in pat, ci prefera in brate.

Azi am reusit s-o si aud razand, bineinteles nu la mine, ci la mama-soacra. La mine nu prea rade .

Manutele nu prea si le-a studiat, doar si le innoada pe sanul meu in timp ce suge, insa a inceput sa se aplece spre picioare. In carut nu prea vrea sa stea la orizontala, iar daca ii ridic spatarul aluneca intr-o rana, si sta proptita intr-o parte, parca-ar fi la bar.

Cand putem ridica spatarul la carut fara sa ii stricam coloana vertebrala lui bb? De fapt, soacra-mea tot vrea sa luam carut sport - dar parca nu se foloseste inainte de 6 luni, nu?

Pupici,

Chris si Carina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatriced spune:

Babygirl petrecere frumoasa la botez si te-asteptam cu poze... A... si, bâldâbâc placut!

Mami de Alex mâncăcios

Pozici ; www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=49885" target="_blank">Povestea nasterii micului Alex si Evolutia lui Alex

Beatrice

Mergi la inceput