Copilasi martie-aprilie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

Laura draga si scumpa, iti doresc din tot sulfetul LA MULTI ANI! Sa fii sanatoasa si fericita alturi de toti cei dragi tie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Sanatate Malinei. Si Alexandru a facut afta cand avea vreo 5-6 luni, dar nu asa de pronuntata si i-a trecut cu glicerina boraxata. El putea sa manance, asa ca nu stiu mai multe sa-ti zic. Am vazut pozele care sunt super frumoase. Ce bine arata Mickyyy a noastra. Nici nu zici ca a nascut de curand.
Eu am fost cu el la un medic homeopat zilele trecute si i-a dat deja ceva pt imunitate cred, i-am facut si analize ( a plans micutul de nu mai putea) si cred eu ca sunt bune. Luni ma duc din nou cu rezultatul lor la dr sa vedem ce ne mai da.
In rest nimic deosebit, mi-am luat masina din service dupa o saptamana, mi-am extras un nerv la un incisiv (nu eu, ci dr), caci ma durea la orice bagam in gura si cam atat. sambata vreau sa merg la targul de haine de la noi. Poate-mi gasesc niste pantofi ca am o nunta in oct.
Va pup pe toate.
P.S. Clau nu are net sau ce o fi cu ea?

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codritu spune:

Laura La multi ani si din partea noastra!
Mickyy, cel mai important e sa bea chiar daca nu vrea sa manance asa ca incearca sa-i dai apa, ceai sau suc de portocale cu paiul sau seringa cate putin si des. Daca ia ceva mancare tot asa cate putin si stai dupa ea cu lingutita. Biata de ea prin ce trece.
Si Tudor e ingrozitor de sacait si plange noaptea, dar nu simt nimic umflat in gurita lui. De vorbit nu vorbeste nici el, mama, tata, apa, balu(mingea), in rest de-ale lui neintelese numai de el. Dinti avem doar 12, incisivii si 4 premolari asa ca suntem departe de 20, nu avem timp sa ne iasa inca 8 asa repede, sau cine stie. Are funduletul ingrozitor de rosu si cu bubite cred ca il ustura foarte tare ca plange foarte rau cand il schimb si spal, cu ce sa il dau? Am incercat tot felul de creme, problema este ca il lasa cu caca la fund la gradi si se opareste. Le-am spus si azi sa aiba grija ca e foarte rosu sa urmareasca si sa il schimbe mai des, dar l-am adus kakatit de acolo. Uf ca nu stiu ce sa fac.
Bebe, ce ti-a dat medicul pentru imunitate?

Tudorel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Buna dimineata !

Mutumim de urari iubitelor !
Codritu ce spui tu suna rau: mititelul cum au inima sa-l lase asa ? Poti sa-l dai tu cu de toate daca ele nu-l schimba la timp debeaga ! Ce rele , nu le mila de bietul bebel ?
Gabi nici eu nu i-am dat expre calciu Dariei. Branza calcica si cand se intoxica 1/2 fiola pe zi. Iar la Vigantol si noi avem 4 picaturi prescrise pe motiv de crestere accelerata.
As vrea si eu sa-i dau ceva pentru imunitate, am sa caut prin farmacii. Voi ce le dati ? Stiu de ImunoBaby de la Clau ( chiar cine o suna sa vada ce s-a intamplat cu ea ?)
Cizmulite de cauciuc n-am vazut , dar eu i-am cumparat Dariei de la Leonardo o ghetuta de piele cu doar 370.000 .Mi s-a parut super ieftina avand in vedere ca pe niste pantofiori mai decupati am dat vreo 500.00 si ceva acum vreo doua luni.

Am zugravi fetelor ! S-au apucat de treaba, au daramat si zidit jumatate de balcon si au ras si sufrageria ! Si daca ati sti ce atenti sunt , toata ziua sunt cu matura si farasul strang din urma lor ! Tot e mizerie, dar ce ar fi fost daca nu erau ei asa harnici !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Salutari fetelor.

Hana, referitor la calciu, eu nu i-am facut calcemia si nici alte analize (doar o hemograma pe la 1 anishor) dar la 7 luni cand ne-a trimis pediatra la ortoped sa facem radiografie pt screening de displazie de sold...am constatat ceva f neplacut: aveam displazie de sold (niste osishoare pe acolo, care trebuiau sa existe la varsta aia, nu aparusera..) Putea fi de la orice (explicatia cea mai comuna - intarziere de dezvoltare), dar putea fi si de la neasimilarea calciului si a vit D. Vreo 2 luni nu l-am lasat sa merga (l-am tinut imobilizat intr-un ham special) si i-am dat calciu si vit D la greu. Am repetat radiografia..si era ameliorat dupa 2 luni, am renuntat la ham dar tot n-aveam voie sa o luam la mers in picioare.
Pe la 1 an, la inca o radiografie ni s-a spus ca e super ok, s-a dezvoltat bine si nu mai avem nevoie de alte vizite la ortoped.
Dar eu, care am fost extrem de crizata in perioada aia si faceam cele mai negre scenarii...ma gandesc ca ar fi bine sa ia in continuare calciu, vit D si alte vitamine... ca doar e in crestere. Mananca el bine, chiar f bine, dar asta nu inseamna ca asimileaza toate vit de care are nevoie.
Lapte 600 ml, iaurt, branza, unt pe paine, zilnic... dar.. apropos, am si eu o nedumerire: ce-ai aceea "branza calcica"? eu ii dau branzica de vaci de la magazin...are si ea destul calciu (ca si laptele cred ca 120 mg/100 gr)
Mickyy, multumesc de raspunsul cu bona, eu ii dau bonei mele 4 mil, fara menaj, fara nimic, decat grija de Cosmin... program 8.30 - 18, week-end liber, concediu platit, mici atentii etc. Cred ca e bine....
Si noi am avut probleme cu dintishorii, vreo 4-5 odata au aparut.. febra de 39 si... dar a trecut in vreo 3 zile... El voia sa manance mititelul, chiar si manca.. dar vomita peste cateva ceasuri cand facea iar febra...Stiu siu eu ce sa sugerez ca mancare.. ceva care sa nu fie nevoie sa mestece.... piure cu ...ceva.... fructe pasate... chestii de-astea....si cred ca nu prea calde...fi-miu le prefera mai reci.....

Ati vorbit aici de preparate pt intarirea imunitatii.. csunt si eu interesata: care ar fi, unde se gasesc..si cine vi le-a recomandat??

Pupici
Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

Neata si de la noi.

Malina e ceva mai bine, azi dimineata a mai mancat ceva si aseara inainte de masa i-am administrat o portie zdravana de calgel si am reusit s-o pacalim sa pape niste supa cu paiul (merci de idee, a fucntionat) si putina painica. Ba chiar a si dormit binisor azi-noapte, deci una peste alta e pe drumul cel bun zic eu.

Cat despre mine, merci de complimente, dar din nefericire nu arat nici pe departe atat de bine pe cat par in poze (nu le-am pus si pe-alea in costum de baie, ca atunci va linisteati brusc ). Din cauza inaltimii cele 10kg ramase dupa sarcini nu par chiar asa dizgratioase, in schimb eu le simt zi de zi, mai ales ca nu incap in aproape nici o haina de dinainte de a ramane gravida. Plus vergeturile de pe coapse, plus vreo cateva pe burta, plus o talie de invidiat (undeva peste 80cm)....deci adunate...nuami bine n-arat . Da' inca alaptez....nu ma stresez prea tare...plus ca am 2 copii...asta e....o sa vad ce se mai poate face dupa ce termin si cu alaptatul si-o sa incerc sa-mi fac ceva timp sa merg pe la vreo sala.

Mickyyy si cele 2 fete cucuiete: Malina Ioana (31.03.2004) Daria Maria (22.06.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

Eu ii dau Silicea ch30, medicament homeopat, dar parerea mea e ca pt asa ceva trebuie sa consultati un medic homeopat pt ca aici tratamentele sunt individuale.

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Denis,branza calcica e branza facuta cu ajutorul calciului.Adica la un litru de lapte se pun 8-10 pastile de calciu lactic,pisate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Ciao fetelor!
Ieri a sunat-o Ela pe Clau pe mobil si nu a raspuns, insa i-a trimis Clau un SMS si i-a spus ca sint la tara si mai stau, iar calculatorul de acasa e stricat.
Ce o fi cu Rayuela? Sper ca sint bine si ea si Amelie!

Mai incerc sa pun pozele, ca vad ca nu mi-ati zis daca se vad sau nu.

Poze

Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimoV spune:

quote:
Originally posted by codritu
[br Are funduletul ingrozitor de rosu si cu bubite cred ca il ustura foarte tare ca plange foarte rau cand il schimb si spal, cu ce sa il dau? Am incercat tot felul de creme, problema este ca il lasa cu caca la fund la gradi si se opareste. Le-am spus si azi sa aiba grija ca e foarte rosu sa urmareasca si sa il schimbe mai des, dar l-am adus kakatit de acolo. Uf ca nu stiu ce sa fac.
Bebe, ce ti-a dat medicul pentru imunitate?

Tudorel

Codritu, eu pe ai mei cand sunt rosii la fundulet, ii dau cu "Triple Paste" (cam $9 costa, de fapt eu ii dau tot timpul cu dinasta, pt. prevenire, mi-a zis pediatra si o dermatoloaga ca asta e cea mai buna, ca are cea mai mare concentratie de zinc si cica zincul ajuta la pastrarea pielii uscate la fundulet) - aici se gaseste in toate farmaciile (Rite Aid, Duane Reade, CVS, etc.) E f. buna si pe ai mei ii ajuta, dar niciodata nu au fost tare iritati. In plus de asta, trebuie sa ai grija si ce papa. Sa nu ii dai mancaruri, sucuri acide o perioada, pana cand ii trece. De ex. sucul de portocale, piersicile, etc agraveaza iritatiile la fundulet, deoarece kaki dupa astea este acid. Intr-adevar este f.f. important sa fie schimbat f. des. Sa le fie rusine educatoarelor ca nu se ocupa mai mult de el, daca stiu ca are probleme acum.
Sper din suflet sa se simta mai bine Tudor, scumpul de el. Poate reusesti peste weekend, daca il dai cu Triple Paste si il lasi cat mai mult cu funduletul gol (ajuta si asta mult, sa il lasi la aer), poate scapa de iritatie pana luni, cand merge iar la daycare. Va pupam.

Mergi la inceput