Copilasi martie-aprilie 2004 (66)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LauraFlo spune:

Multumim pentru felicitari iubitelor, azi sorelina are sustinerea lucrarii !

Dar slaba miscare aici la noi !

bebelusa DARIA si mamica LAURA
Album MARTIE-APRILIE 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladhana spune:

Salut! 'Neata si la noi! Si tipete multe,inca nu i-a iesit maseaua dar pana iese sigur o iau razna.Niciodata nu a facut atat de urat,azi-noapte chiar s-a trezit mititelul si a plans.L-am pus in pat cu noi,e a treia oara cand se intampla asta,unde a adormit cu mainile pe mine si piciorusele pe taica-sau.Parea f.multumit in acesta pozitie,dormea cu un zambet de-ti venea sa-l mananci tot.
Laura,sa-ti traiasca sotul!!! Sa fie sanatos,fericit si tot ce isi doreste!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malina_mircu spune:

miky superbe fetele tale. iar tu arati ff bine nici nu se vede ca ai doua fete cucuiete asa de mici. si mai ales arati relaxata (numai tu stii ce obosita esti).

anca nu am reusit sa vad pozele. scucces lui Vlad la scoala.

codritu pupici lui tudorel.

laura felicitari sorei tale, bafta in continuare.
daca sunut neseriosi muncitorii schimba-i. Cumnatul a tras cu un 'faiantzar' o luna jumate pana sa-i termine baia .
vad ca la voi in fam vin sarbatorile asa ca va urez
]s] la multi ani cu sanatate si plini de impliniri impreuna !!!!

pupici
Malina siDanutz (5 aprilie 2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denis spune:

Salutari la mamici si bebici

Mai apar si eu pe la voi, mai ales atunci cand vreau sa mai aflu cate ceva de la niste mamici experimentate...
Copilasii vostri (si vb aici mai ales cu mamicile de baieti) vorbesc..??? Ca al meu nu prea are de gand si tare nu-mi place.. Noroc ca intelege absolut tot, ca altfel cred ca as fi intrat la griji... Mai zice cate un mama, tata...si caca dar cam atat.. La 1 an si 6 luni.. cam putin!
Si mai vreau sa stiu ceva : le dati vitamine...? Daca da, de care, cat cum, etc...

Denisa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irismetal spune:

Salutare fetelor si bebicilor,
Ce mai faceti?
Din cauza ca nu mai avem voie sa intram pe net de la serviciu (ne contorizeaza activitatea prin retea) si nici acasa nu mai am nu am mai intrat de cateva luni pe forum.
Ce fac bebeii?
Mi-e dor de discutiile noastre dar asta este, acum am riscat si am intrat sa va salut.
Noi suntem bine, eu ma lupt cu kg deoarece m-am ingrasat (10kg), Stefanel este bine, stie si intelege absolut tot ce-i spunem dar nu vorbeste, are 18 dintisori si mai trebuie sa-i iasa inca doi (maselute).
Stie cineva cati dinti trebuie sa aiba un copil? Am inteles ca trebuie sa-i iasa 20 ....pana la 1 an si 7 luni.

Vitamine nu-i dau si nu i-am dat niciodata decat Vigantol....nu a avut nevoie de ele.

Va pup si va urez numai bine!

Va trimit niste poze recente cu el
Poze cu Stefanel Nazdravanel
Apropo......poate apare si Stefanel la "Cei mai frumosi" asta numai daca se incadreaza daca nu...asta e..
pupici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alona spune:

Neatza si dela noi! Fetelor,eu nu inteleg de ce nu se vad pozele numai cind sint logata la yahoo , doar sint publice.Aveti careva idee de ce? Lamuriti-ma si pe mine, pleeese.O sa mai incerc sa vad ce pot sa fac.
Mikkky, tare dulci fete ai, sa va traiasca si sa va bucurati de ele.
Laura, bafta sorelei tale!La multi ani sotului tau!
Clau, tu mai zici nimic? Ce face Raul nazdravanu?
Rayu, voi cum sinteti pe la gradinita?
Codritu, VLad o sa mearga la Scoala 20(liceul de arta), acolo e socara-mea profesoara si e mai usor pentru ea sa-l duca si sa-l aduca.
Ela, ia treci si tu la povesti, ca acu esti acasa.

Poze

P.S. EXact acelasi lucru se intimpla cu pozele, cind ies din Yahoo gata nu se mai vad cica nu le-am facut publice, desi sint.Nu stiu care e problema, imi pare rau.
Anca, mamica de Thea si Vlad

"Un cerc de prieteni nu se face cu compasul... "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabivalceanu spune:

salut
mai, ce bine de unii, cu atitia dinti...noi (a se citi ioana) avem numa 6 si vreo 4 in aparitie. Tare as vrea sa ajumgem o data la iia 20!

eu nu i-am dat niciodata vitamine, desi nu e grasa sau prea mincacioasa, insa dr mi-a zis ca pina nu se vad carente nu trebuie dat preventiv, ca poate organismul nu are nevoie si orice chimicala in exces dauneaza... Numa vigantol. Chiar asa, voi cite picaturi dati zilnic? Ca eu ii dau 4 si cred ca e cam mult, am auzit de curind ca 2 trebuie la virsta lor si dr mi-a scris de mult o schema si am pierdut-o si mi-e naspa s-o intreb.

gabi

Mergi la inceput

Eu ii dau 5 picaturi de cateva luni si-i mai fac si D3 dupa schema de la 2luni.Doctorul ortoped spune ca nu asimileaza bine calciul-vitamina D,eu nu mai stiu ce sa cred.Pana acum vreo 2 luni eram speriata ca nu-i ies dintii si de atunci i-au iesit 5.Unul urmeaza sa iasa cat de curand daca ma iau dupa urletele lui de 2-3 zile incoace.S-a mai intalnit cineva cu situatia asta,sa-i spuna doctorul ca nu simileaza calciul ?

Mergi la inceput

La multi ani,Laura!

Sa fii sanatoasa si fericita langa cei dragi! Sa-ti traiasca fetita,azi face si ea un an si jumatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe2004 spune:

LA MULTI ANI DRAGA LAURA, SA FII LA FEL DE DRAGUTA SI PREZENTA PE DC, SA FII SANATOASA, IAR BUCURIILE SA TE INCONJOARE.
NE SERVESTI SI PE NOI CU O CAFEA SI O FELIE DE TORT?

Andreea, mami lui Alexandru (26 apr 2004)
noi

Mergi la inceput