Caria de biberon
Raspunsuri - Pagina 2

sinzi_ana spune:
Si lui DAvid i-au aparut 2 pete negre pe dintii de jos in vara asta...
Dr mi-a spus ca sunt depuneri din alimente si ca cu un periaj insistent vor disparea...
Dar deja il perii de 3 ori pe dinti, si nu prea dau semne sa dispara...
Si petele astea pot determina aparitia cariei...
Iau in fiecare zi viata de la capat
Sinzi si David
David la 2,6 ani printre valuri

vladhana spune:
Inca mai poti remedia problema,pentru ca sunt dintii de lapte,cu fluor.Noua doctorul ni l-a recomandat de la 8 luni.

GITEAMM spune:
Salut
Vreau sa intreb mamicile care administreaza flor copiilor ,daca au citit articolul "Florul prieten sau dusman " de pe acest site ?

alessia105 spune:
Sebi rodea tetinele de la biberoane si asta de pe la 1 an pana pe la vreo 3 ...tetinele noastre aratau ca dupa razboi mereu ..e adevarat ca nu il folosea decat seara la culcare ....am reusit sa il scotem cu sticlele de plastic cu "tuturoi" cum spunea el ( cele ptr bauturi energizante gen Prigat activ ..asta acum vreo 5 ani)...Prima cariuta a fost la 7 ani dar a fost doar un puct mic negru nimic mai mult .iar dintisorii i-am trata doar cu pasta de dinti ....Asta in Ro. Nu prea cred ca e de biberon ..parerea mea
Benny are 6 luni si are 4 dintisori( doi mici mici mici) am intrebat pediatra despre surplusul de flor ( am auzit de el aici pe forum) mi-a spus ca nu este nevoie si atata timp cat are o igiena buna cu pasta si periuta adecvata vartsei totul va fi bine .Asta in NL.
Eu am vazut si aici si in tara multi copii cu dinti negrii mancati complet sau partial de carii dar nu am auzit la nimeni ca i-au scos ...
va dorim dintisori sanatosi pe viitor !!!
Va pupam dulce pe toate si pe toti,va dorim tot binele din lume si MULTA SANATATE!
Alessia, Benny
(02.03.05) si Sebi (16.01.98)
http://community.webshots.com/user/alessia1055

Calinescu Lucia spune:
Eu as consulta de urgenta un stomatolog, doar el iti poate da toate informatiile necesare.
Cristina si bebe Maria
bebe Maria
www.babiesonline.com/babies/g/gandacelul/" target="_blank">pagina Mariei