Mirela, din germana pot si eu sa traduc, mai ales articole medicale,dar si alte teme, daca imi dai cateva zile ...:-))
Cu cealalta chestiune, sa sti ca nu am uitat, dar trebuie sa imi gasesc o poza prezentabila...hi hi hi!
Monica zis Mirunda
"Copilului tau, atunci cand este mic, sa ii daruiesti radacini, atunci cand este mare, aripi".
Cand mai aveti nevoie de ajutor si eu sunt dispusa... Va pot ajuta cu franceza si engleza... Va pup DanaR
Dragelor si dragilor,
Pentru o vreme am renuntat la Internet (cred ca ghiciti din ce motive! ), dar mailul imi este inca functional si il verific zilnic... Mirela, Florin - daca mai aveti nevoie de ajutor pentru traduceri - din engleza sau franceza - cu tot dragul, trimiteti-mi materialul pe mail si vi-l trimit in acelasi mod, chiar daca nu pot vedea atat de des miscarile de pe site.
Cu tot dragul,
Dana si Iubirea ei, Oana-Ruth
Desi s-au oferit multi, ma ofer si eu cind aveti nevoie pentru engleza (si rusa, daca e cazul).
Ioana
buna fete! am un articolas interesant in engleza - cine are un pic de timp sa isi oboseasca creierii?
am eu ceva timp.Bagati
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)