Leoaicele DC (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns noemi marian spune:

Io am ajuns si aici.
Recunosc mi-e o lene.....
La noi ploua de le rupe.A venit si primavara asta cu hidrantul in spate.Si ma deprima ingrozitor.Chiar nu am chef de nimic.
Restul mitzelor pe unde sinteti?Ziceti si voi ceva,macar o raza de soare sa-mi transmiteti,cel putin mie.Virtuala,mica si anemica.
Pina voi intrati eu va daruiesc niste
Si niste Noemi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kla78 spune:

mai fetelor eu sunt de ceva timp pe forum si abia azi am vazut GRUPUL LEOAICELOR!sper ca ma primiti si pe mine....17 august 1978....

eu bat campii mai mult pe la aspirante ...si sper ca intr-o buna zi sa ma laud si eu ca sunt o leoaica cu puiutz/i

http://es.pg.photos.yahoo.com/ph/kla788/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

si pentru leoaicele mele!!

Nunta noastra-26.06.2005
Viata fara dragoste..isi pierde sensul..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinutz spune:

fetelor leoaice! Mai primiti inca una in randul vostru? Eu sunt tare mandra de faptul ca sunt leoaica (bine, nu chiar mereu, mai sunt si posesiva uneori) si o spun cu gura pana la urechi si de cele mai multe ori primesc si aprecieri pt zodia mea. Unde mai puneti ca si sotul meu e tot leu. Ne intelegem de minune: cam asa sau asa . In rest chiar cred ca mi se potriveste zodia asta mai ales ca am inclinatii artistice ceea ce imi place de minune.

Eu sunt o leoaica fara bb dar sper ca in curand va veni si poate, cine stie, va fi tot leut. O sa fac eu socoteala sa vad cam cand ar trebui sa prestez. Cred ca prin decembrie..... hai ca bat campii.
A, trebuie sa spun si data: 21 august 1978

Va pup si sper sa ma primiti!
Multi pt leoaicele super.

Crinutz codita de maimutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Buna venit tuturor leaoicelor ! Eu completez listuta, sper ca am trecut corect datele pe`acolo ... daca nu, verificati si stiti voi, dati cu

Crinutz - vrei bb leu, mai gandeste-te o data Eu am ramas graviduta pe 3 decembrie si trebuia sa am o fecioara, dar mandra s-a grabit sa fie leu ...

Succes tuturor celor care vor un bb ! Se pare ca nu suntem cele mai norocoase din acest punct de vedere ... merge oleac` mai greu, dar pana la urma se intampla minunea ! Tinem pumnii sa va vedem la clubul scutecelor !

O duminica faina sa aveti !

P.S. Leditia, cum esti ??? ...

Daria & Giulia (2004 08 16)
Haideti la bazar sa-l ajutam pe ALEX !
Supercopiii iulie/august 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Leoaicelor, tineti gherutele pentru leoaica de fata ca sapt viitoare are inspectie la scoala! Am trecut prin momentul: aoleu, ce ma fac daca aia nu merge bine, daca etc, dar ca o leoaica ce mi-s, m-am ridicat, m-am scuturat , mi-am ascutit coltii si ghearele si ma pregatesc sa-i mananc pe toti!!!

Diverse pentru nunta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by dyadya

Leoaicelor, tineti gherutele pentru leoaica de fata ca sapt viitoare are inspectie la scoala! Am trecut prin momentul: aoleu, ce ma fac daca aia nu merge bine, daca etc, dar ca o leoaica ce mi-s, m-am ridicat, m-am scuturat , mi-am ascutit coltii si ghearele si ma pregatesc sa-i mananc pe toti!!!

Diverse pentru nunta

dyadya, iti tine pumnii ! O sa iasa bine, stai linistita!
Credeam ca numai eu sunt cu o mie de ganduri negative inatinte de ceva important
La Constanta a iesit soarele... ma duc sa fac o baie (de soare, evident )!
Pupici felinelor!

SevdiklErim arasiNda en Sevdigim kim bilIyor musuN?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miha2006 spune:

Mamagiuliei, noi leoaicele, suntem exact asa cum ne-ai descris tu.

Sper sa ma primiti si pe mine in randul vostru, eu, 23.07.1978, ardeleanca, mama iuliei de 4.2 luni.

promit solemn ca de cate ori am putin timp va fac cate o vizita.

Va pup pe toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Bun venit noilor leoaice si sedere placuta.
Eu ma chinui sa invat,bineinteles ca nu prea reusesc ca-i asa frumos afara si nu-mi vine sa stau prin casa deloc..
Iubika nu stiam ca esti din Cta..is destul de aproape de tine..
Daria,ce mai face Giulia?
pupici la leoaice.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iubika spune:

quote:
Originally posted by Leditia

Iubika nu stiam ca esti din Cta..is destul de aproape de tine..

Sper sa nu te confund.... esti din Tulcea, nu?

*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
I could give up chocolate but I'm not a quitter...

Mergi la inceput