Leoaicele DC (4)
Raspunsuri - Pagina 14
miha2006 spune:
HRISTOS A INIVIAT
Sper ca Pastele sa va fii gasit sanatoase si voioase.
La multi ani urez tuturor Georgetelor si derivatolor aferente, sa va dea Dzeu sanatate si bucurii alaturi de cei dragi.
RODI, draga te astept cu drag. Cand vii in tara da un semn si vedem noi cum na intalnim. Eu sunt de putin timp deveanca si nu am prieteni cu bbi , de aia plang ca nu am cu cine sa ma plimb, ei la ora la care ies eu afara toti lucreaza.
PUPICI LA LEOAICE
miha2006 spune:
CE FACETI FETELOR, IAR PE PAGINA 4?
Liniste deplina pe aici..... Inclin sa cred ca acu' abia va odihniti dupa zilele pline da Paste.
PUPICI si haide
sa-i batem sa le sune apa in cap englezilor
tzuchi spune:
mai timid pe aici, se pare ca partea cu comoditatea ma caracterizeaza cel mai bine, va citeam mai des, insa mi-era o lene sa scriu, si nu am nici talent de naratoare! Promit sa intru mai des; sarbatorile au trecut fara nici un farmec, am mincat ca o si azi am iesit sa jucam fotbal si de saptamina viitoare iar la regim, ca in weekend plecam la plimbare si nu pot sa fac mofturi ca nu maninc aia sau ailalta ca vine sotu .
Va pup!
rodicaosoian spune:
va salut pe toate leoaicele
cum santeti?sper ca totul a fost bine de sarbatori
Miha,o sa tin cont de ce ai zis,tare imi este dor sa ma plimb prin Deva si as beau o cafea la o terasa.
va pup pe toate
miha2006 spune:
oare ce fac leoicele ca tare liniste pe aici.....
TREZIREAAAAAAAAA...... pagina 7.....pai asta-i treaba?
Rody ce varsta are Roby?
RAZE DE SOARE cum merg pregatirile de nunta? mai sunt cateva zile... hai povesteste-ne....
PUPICI
MIHA SI IULIA BUBULINA
amaliaro spune:
buna si bine v am gasit leoaicelor ma primiti si pe mine in clubul vostru eu sunt cum s ar spune 100%leoaica sunt in zodia leu cu ascendent in leu si daca este cineva din Bucuresti ZONA Titan( poarta23faur)si eu acolo locuiesc in vin in tara pa pupicesc
amalia marzelos
noemi marian spune:
Dragelor,
nu v-am mai scris de cine stie cind.Am santier in casa,catel convalescent si cele doua mite din posesie.Ii festival la mine.Nu demult,doar de-o saptamina.In rest comoditatea din mine isi spune cuvintul.Am citeodata o leneeeeeee....
Zic ,cu intirziere,bine ati venit leoaicelor noi.
Am vazut ca se petrec tot felul de evenimente.Succes la scoala de soferi fetele,Raza cum e cu nunta?Sper ca bine am tinut minte.Tu esti cea care tii AMR-ul,nu?
Ledi,stiu atit de bine ce-nseamna sesiune...Si nu din pct-ul de vedere al studentului ci din cel care sta alaturi de el.Al meu tot dreptul l-a terminat si Doamne!multe cursuri am copiat si multe nopti am pierdut alaturi de el.
In rest eu am trecut milimetric de a adopta copilita unei nepoate de-a sotului,cu asta m-am ocupat toata luna martie si-o parte din februarie.N-a iesit,dar a fost mai bine asa pt toata lumea.Nu am renuntat,dar acu' santierul ma ucide!Si al meu care vrea casa pusa la punct si-apoi vizita asistentei sociale.Tre sa fac cum zice el ca altfel iese cu
Dragelor,va si promit sa intru mai des decit am facut-o pina acum.Fetelor,nu va suparati pe mine prea rau pliz,daca nu v-am pomenit pe toate.uite de la mine pt voi.
Noemi
Raza de soare spune:
quote:si... tarziu, Hristos a inviat! k pe aici n-am mai venit de multisor..
Originally posted by miha2006
RAZE DE SOARE cum merg pregatirile de nunta? mai sunt cateva zile... hai povesteste-ne....
cum merg pregatirile? pai...nu mai merg! k sunt gata! mai am de aranjat marturiile si de luat fructele+praji cu 1 zi inainte...si de dat oficial comanda pt tort, la sf lunii... unica "problema" nerezolvata e depusul actelor, peste putin timp.
hai mai fetelor, zau asa, ce e sforaiala asta aici???? (eu vorbesc... )
AMR 24 de zile pana la nunta
Foto