Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kro spune:

Intreba cineva de paste...Eu ii dau Alessiei paste mici, tip stelute sau alfabet, depinde ce am in casa, deci nu mai e nevoie sa le maruntesc. Reteta pentru sos am "furat-o" de la Andreea Banica (careia ii multumesc pt. idee ): miezul de la o rosie copata bine, un catel de usturoi, putin ulei de masline si cateva firicele de oregano le pun in blender, sosul rezultat il pun la foc si apoi il amestec cu pastele. Mananca Alessia de numa', numa' si Felicia cot la cot cu ea .
Cred ca merge si cu piept de pui, fiert in prealabil si blenduit, eu nu am incercat inca pt. ca ma interesa o reteta fara carne, dar o sa incerc in curand.
Sper ca am fost de ajutor.

Carolina, Felicia (15 .05.2000) si Alessia (19.07.2004)
http://community.webshots.com/user/alessiafelicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns philip spune:

daria, nu reusesc sa-ti trimit linku, nu stiu ce sa scot/adaug ca sa vezi ce trebuie

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

ce credeti? eu ma chinuiam aici sa-i raspund dariei si pupi la bucatarie a tras de pe masa o cutie de cereale, a umplu juma de bucatarie, s-a suit cu fundul pe ele si se servea tacticos. ei,pot spune ca a luat micul dejun. i-am facut poze, dar cu aparatul traditional pe care-l am. ma'c sa matur daca ma lasa, sau mai bine bag aspiratorul ca sa fuga de-acolo. si ma simt asa nasol, numa de treaba n-aveam chef...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adema spune:

kro, vazut pozele "la mare, la soare"...Sa-=ti traiasca printesele!

Adema&Codrut

Mergi la inceput

v-am zis ca noi nu am inceput inca operatiunea olita pt ca nu gasisem o olita simpla, pe care sa o consider potrivita. aacum am gasit asta:
http://www.target.com/gp/detail.html/ref=br_1_2/602-1317557-8375840?%5Fencoding=UTF8&frombrowse=1&asin=B000056J79
ce parere aveti? are cienva ceva asemanator?

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanaz spune:

am vazut si eu fetele Carolinei....niste frumoase!
paste cu rosii si carne: 2-3 rosii mari si coapte, curatate de coaja si maruntite se pun la calit in-o lingurita de ulei de masline. se pune un praf de sare si unul de zahar. cind sosul a scazut se pune carne fasiutze sau blenduita, fiarta in prealabil (eu pun si pui si vitel, depinde de ce am) si pastele fierte in prealabil, sa dea 2 colcote impreuna. se pune verdeata si gata, la masa!
Andreea, sanatate multa!!! lui Pupi cel descurcaret!

Mergi la inceput

ema, imi pare rau sa te dezamagesc dar mai avem un bebelus, si inca unul frumos tare. pe alexandra varbiutei care abia pe 15 face anisorul.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

multumesc curcubeule! m-au trcut toate caldurile aspirand cereale de pe linoleum, zburau care incotro, ma piscau d epicioare, doar fecior-meu era taaare fericit, chiar daca il imobilizasem in high chair. da, mai, rea raceala, ma omoara gatul si cand ma gandesc ca daca-mi dadea antibiotic azi incepeam sa ma simt bine. si parac vad ca maine ma suna si-mi spun ca sunt necesare. eu am problema asta de copil, si stiu f bine ca nu cedeaza la altceva, din pacate

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Azi sint trista....am inceput serviciul....cind o sa mai pot sta si eu cu puiul meu...
Ma duc la treaba si revin
Intreba cineva de sippy cup ..uitati aici:
http://www.mommysthinkin.com/avent_magic_non-spill_sippy_cup.htm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

LA MULTI ANI ptr cel din urma bebeu al seriei noastre, Bogdanel , zis BOBO. Sa cresti mare si frumos si sa o bucuri pe mami.
Da stiu, mai este o bebita, eu mai sus spuneam de ultimul cavaler al seriei.
Monica, fie ca viata sa-ti aduca si tie numai implinire si sa te bucuri de puiul tau.

Liliana

Mergi la inceput