Copilasi si bebelusi de iulie-august 2004 (104)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns philip spune:

cred ca ne-a confundat carmen...ei, se mai intampla.
sa va zic una, da' mi-e si frica sa nu ma auda si sa nu se mai repete. m-am gandit, ca ce-ar fi sa incerc sa-i dau de papa lui pupi singurel, el cu castronelul si lingurita. ei bine, a mancat tot, cred ca mai intra dar mi-era mie frica sa nu i se faca rau. tinea lingurita in mana dreapta si cu stanga se servea din castronel. il mai ajutam si eu cu lingurita mea. hehehe. va imaginati cum arata bucataria, scaunul, hainele lui (deja schimbat), hainele mele. dar sunt fericita. daca asta e pretul...ma angajez sa curat mereu.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

carmen, ce poze super. imi place aia cu ionut ingropat in nisip si aia cu namol, ilinca in cadere libera, rasaritul...acu incerc sa depistez care esti tu, cea cu costum rosu sau cea cu albastru cu niste modele...

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

uka nu pupi, sorry, ma grabeam la baita, hehe...
hm? mi-a scapat vreun nud?? cre` ca da... io-s aia mai slaba
Am uitat sa va zic, noi faceam plaja inspre epava si erau in juru` nostru numa` nudisti/e, maica-mea mai pudica din fire la cinci secunde intreba "nu le-o hi rushini oari???" in vreme ce Ionut a dezlegat misteru` cucutzului si a putzicii la oameni mari; ca sa nu va mai povestesc de scenele sexy de yoga la vreme de seara
mey, m-au innebunit jocurile de pe yahoo, io acum le-am descoperit

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare si tzucurica fara motz

Mergi la inceput

intai asa am vrut sa intreb, aia mai slaba?
ui' ce face ea in loc sa doarma...joaca joculete. fimei serioasa esti tu?
mey, zi si mie o reteta de patlagele murate, asa ca la moldova...please

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Buna seara!

Si eu am inceput niste cursuri (sunt in week-end), ne-au venit si bunicii in vizita, avem si mesteri in casa sa mai repare cite ceva, asa ca avem un program foarte incarcat, sa nu ma dati disparuta!

Cumnata mea are o fetita de o luna si a fost azi la pediatru cu ea si i-a spus sa-i stoarca sani pana iese toata secretia (la fetita ma refer). Cand mi-a povestit am ramas cu gura cascata. Eu stiam ca este normal sa aiba o secretie, dar sa o lase in pace. Spuneti-mi daca gresesc, va rog frumoooooos!!!!!!!!!!

Carmen, am doi copilasi superbi. Si in anumite poze mi se pare ca Ilinca seamana cu Stefi a mea. Poate le facem cunostinta la fete intr-o zi.

Pupici la toata lumea, ii las pe parintii mei sa doarma (dorm in camera cu calculatorul), dar nu ma uitati cu intrebarea cu secretia la bebe mic de o luna!

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

eu stiu ca secretia este absolut normala si trece de la sine. exact ca si outele umflate ale baieteilor. si inca n-am auzit pe nimeni sa le stoarca pe alea. eu zic sa lase copilul in pace. sunt doar hormonii mamei de vina, pe care i-a captat cat a fost in burtica.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

asta in completare:

Beginning at about the 36th week of pregnancy both infant girls and boys begin to develop "breast buds." This is the swelling of breast tissue immediately beneath and around the nipples. At birth these buds are usually about 1/2 to 3/4 inch in diameter and protrude about 1/4 inch. The nipple itself does not become enlarged. At times a small drop of a milk-like secretion may be seen on the infant's nipple. Breast buds may remain swollen for several weeks after birth in breastfed infants who continue to be exposed to these estrogen hormones.

philip&andreea
copilasi dragalasi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camelia72 spune:

Fetelor,va rog,ajutati-ma si pe mine cu niste sfaturi .De ceva vreme Mihaita al meu se loveste cu capul de covor ,se da destul de tare pt.ca incepe sa planga,sunt disperata,nu stiu ce sa-i mai fac.Eu cred ca vrea sa fie bagat in seama,nu vreau sa cred ca este vreo problema psihica,voi ce ziceti?
Va pupik ,si astept si parerile voastre.Oare trebuie sa mergem la medic?

Camelia mami de Georgiana (4 mai 1999)& Mihai (23 iulie 2004)
[url=http://community.webshots.com/user/camelia72]POZE[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

si ce ma nerveaza bombele alea cind explodeaza!
andreea, lasa-ma sa ma docomentez pina miine, ca acu` nu mai poci suna io nu pun patlagele ca pun ai nostri parinti
andrea, si io stiu ca tebuiesc lasati in pace, nu am auzit pe nimeni pina acu sa faca asta... dar nu s-au cunoscut fetele?? atunci neaparat tre` sa ne vedem.

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei la mare si tzucurica fara motz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kim222 spune:

Andrea ce cursuri faci? Spor la reparat ...
Carmen...eu nu am descoperit inca jocurile.:)...
Cealalta...Carmen.:)....esti convinsa ca se da cu capul de podea? Eu zic sa mai astepti..atunci cind vrea sa faca ceva ce nu are voie..sau nu obtine ceea ce vrea...distrage-i atentia cu altceva ..mult mai interesant...
Adina..ce bronzat este Alex! Se vede ca i-a placut la mare ....:)

Mergi la inceput