De mai bine de jumatate de ora nu ma mai pot conecta la Yahoo Messenger. Nici eu nici colegii mei. Sint probleme ,stiti cumva? Ma intreb daca e de la noi sau yahoo-ul are probleme. Eu am versiunea veche de yahoo.
Parca si pagina de forum se incarca greu de ceva vreme, dar asta e valabil si de pe calculatorul meu de acasa.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
Noi nu avem probleme la serviciu cu yahoo-ul, il am deschis tot timpul. Eu am penultima versiune.
Nu aveti dep. tehnic?
"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."
Ba avem, dar tocmai asta vroiam sa vedem:daca adminul ne-a blocat accesul la messenger. Tot nu merge asa ca ..sigur a facut el ceva.
"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."
Mihaela
vedeti sa nu iesiti prin proxy sau sa aveti firewall. daca e asa, trebuie setat asta.
MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
Exact ce zice si Mirela.
Intra in:
Messenger -> Connection Preferences
Va aparea o fereastra "Connection" cu patru optiuni de bifare (No proxies, Firewall with no proxies ...).
Bifeaza-le pe rand, pe fiecare in parte si incearca sa te logezi de fiecare data. Poate reusesti :)
PS: Cand bifezi "Use proxy", alege "Enable HTTP proxy" si va trebui sa complezi cu adresa IP a serverului vostru (Server port ramane 80)