probleme Yahoo Messenger?

probleme Yahoo Messenger? | Autor: Alecsia

Link direct la acest mesaj

De mai bine de jumatate de ora nu ma mai pot conecta la Yahoo Messenger. Nici eu nici colegii mei. Sint probleme ,stiti cumva? Ma intreb daca e de la noi sau yahoo-ul are probleme. Eu am versiunea veche de yahoo.

Parca si pagina de forum se incarca greu de ceva vreme, dar asta e valabil si de pe calculatorul meu de acasa.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Jocelyn spune:

Noi nu avem probleme la serviciu cu yahoo-ul, il am deschis tot timpul. Eu am penultima versiune.
Nu aveti dep. tehnic?

"Wisdom doesn't automatically come with old age. Nothing does - except wrinkles. It's true, some wines improve with age. But only if the grapes were good in the first place."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alecsia spune:

Ba avem, dar tocmai asta vroiam sa vedem:daca adminul ne-a blocat accesul la messenger. Tot nu merge asa ca ..sigur a facut el ceva.

"Plangi cu sufletul, fara a ti se umezi ochii. Razi pentru a putea reusi. Iubeste pentru a-ti putea umple inima cu adevarata dragoste.E tot ce-ti trebuie pentru a putea fi fericit."

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

vedeti sa nu iesiti prin proxy sau sa aveti firewall. daca e asa, trebuie setat asta.

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adda spune:

Exact ce zice si Mirela.
Intra in:
Messenger -> Connection Preferences
Va aparea o fereastra "Connection" cu patru optiuni de bifare (No proxies, Firewall with no proxies ...).
Bifeaza-le pe rand, pe fiecare in parte si incearca sa te logezi de fiecare data. Poate reusesti :)

PS: Cand bifezi "Use proxy", alege "Enable HTTP proxy" si va trebui sa complezi cu adresa IP a serverului vostru (Server port ramane 80)

Mergi la inceput