Raspunsuri - Pagina 5
mate spune:
Eu am in familie doua cazuri,doua femei care au ramas sterile in urma avortului.asa ca cine a zis ca avortul are urmari minime...
Oana,mamica lu' Iepurici Alerg P'Aici(27 Nov 2004)
Christinel
New Zealand
sileriki spune:
Fetelor atat de mult bine imi face sa va citesc , imi dau seama cat de mult am gresit , imi plange sufletul si cu el plang si eu , dar degeaba ce a fost nu mai se poate reface ,
am 33 de ani si un copilas pe care il ador ,si mai puteam avea unul l-am si vrut l-am dorit foarte mult , acum 3 ani dar sotiorul meu a avut alte ganduri in perioada aceea , atunci ne-a parasit si s-a dus de la noi , nici nu am vrut sa ii zic ca sunt gravida mai bine nu ziceam ,s-a enervat rau de tot ca asa vreau sa tin langa mine ? mi-l i-a pe Eric si nu il mai vad niciodata , amenintari fapte si toate dureroase , am fost slaba , m-am lasat influentata de el si la 9 saptamani nu stiu cum sa zic exact avort fortat dar tot avort se numeste , Dumnezeu m-a pedepsit si ma va pedesi pentru fapta mea , bine despartirea s-a produs de atunci a si venit inapoi si acum vrea altul dar nu se mai poate eu nu mai raman gravida pentru nimic in lume si cu primul BB am ramas greu , dar acum dupa avort nici atat , nu merg la medic pentru ca acum eu numai imi doresc BB de la el , vai fetelor soacra mi-a tinut atunci o morala ca cel de femeie sunt ca fac asa copii numai de capul meu , eu maritata si cu un copil cum mi-am permis sa mai doresc inca unul , si acum vine ea ca ce bine ar fi inca unul si ca nu stiu ce , nu are decat sa isi faca ea
ma simt mai bine ca mi-am usurat sufletul
Iubesc copii ,si imi cer iertare copilului meu nenascut ca nu i-am permis sa traiasca , am fost o lasa ![]()
evi , Eric 14.06.2000
Mirela72 spune:
Sileriki, imi pare rau foarte pentru experienta ta. Intr-adevar, sotul tau nu mai merita sa-i faci un copil.
Mire-mama de fetita frumoasa
http://community.webshots.com/user/Papucica
capacel spune:
Oricare ar fi parerea ta acum,nu poti schimba prea multe.Ai grija de ingerasul pe care il ai,asta conteazaPutine sanse sa gasesti un barbat care sa merite intradevar,dar barbati............se gasesc!Puiul tau e cel mai important si are nevoie de tine.
Capul sus.Nu uita k un picior in fund e un pas inainte,desi doare!
bafta!PUPICI
malla spune:
Victoria, Dumnezeu sa te ajute sa pastrezi totusi sarcina, este o viata, chiar daca nu vrei sa o recunosti... Noua nu ne-a dat dreptul Dumnezeu sa ucidem, si daca o facem, vom plati pentru aceasta! Stiu ca nu te va binedispune mesajul meu dar am datoria de crestin sa iti spun! De ce placerile noastre sa coste atat de scump?
Eu sunt sigura ca peste ani si ani, daca nu chiar mai devreme, o sa iti para rau, dar va fi prea tarziu...(asta in cazul in care vei alege avortul). Nu te supara pe mine ca mi-am spus parerea, imi cer scuze, dar nu puteam sa tac!!!
Siminaf, felicitari pentru ca dai niste sfaturi super!
Adif, te apreciez, am lacrimat la mesajul tau primul, de pe pagina doi!!!
Adinella
"Cand Dumnezeu este cu tine, nimeni nu poate sta imptriva ta"!
Andrei si Adriana
impreuna spune:
Nu pot sa dau sfaturi, pot doar sa spun ce as face eu: in nici un caz avort. As incerca pe cat posibil sa ma protejez de o sarcina nedorita, dar daca totusi as ajunge la o sarcina, as duce-o la capat, as naste copilul si i-as darui toata dragostea mea. El n-ar avea nici o vina ca eu si tasu' ne-am
fara sa ne asumam riscurile.
In special acum ca am deja un copil si stiu ce inseamna sa fi mama, sa vezi un sufletel nevonovat care te iubeste neconditionat pt ca l-ai adus pe lume.
Si in mod sigur nu mi-ar fi mai greu cu un copil in plus (neprogramat), decat sa traiesc o viata intreaga cu constiinta incarcata ca am luat viata copilului meu.
Eu zic sa te mai gandesti, 11 luni cu inca 9 ar fi mai mult de 1 an si jumatate diferenta intre copii, nu cred ca e o situatie peste care nu se poate trece...
Flavia (sotie si mamica fericita)
Otiliav spune:
Victormaria, a postat subiectul acesta la 1.09.2005. Asa ca ...
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
ligeea spune:
CEl mai bine e sa te duci la un dr. in care ai incredere , eventual cel care ti-a facut cezariana , sa te consulte si apoi decideti. Sfaturile noastra nu tin loc de consult ginecologic.Un chiuretaj e destul de invaziv si nici unei cicatrice nu-i face bine cand o iei la intrebari . Asta asa , la modul general.Nu cred ca e interzis. Eu am avut doua chiretaje unul dupa altul(unul cu sterilet si unul celalta luna )am fost destul de OK fizic, cu psihicul am stat mai prost dar n-am avut ce face , a doua oara eram dupa 2 sapt de doxicicilina si alte alea.
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by victoriamaria
Multumesc pentru sfaturi!
Pentru cineva care imi reprosa ca ma gandesc la sanatatea mea ii voi spune ca am un copil de crescut si de ingrijit si ca pentru el trebuie sa fiu sanatoasa, nu are cine sa ma ajute.
Pentru cele care ma intreaba daca m-am protejat le voi spune ca in 10 ani de viata sexuala n-am ramas insarcinata decat atunci cand am vrut (exceptand situatia actuala).
Pentru cine ma acuza - cine n-a gresit niciodata sa arunce primul cu piatra;
Victoria Maria,
Subiectele de genul asta nasc intodeauna dezbateri aprinse, din pacate nimeni nu s-a limitat sa raspunda strict la intrebarea ta, era clar de la inceput ca decizia ta era luata, motivele tale sint numai ale tale, nu esti obligata sa le faci publice si nimeni nu are dreptul sa te judece.
Ai solicitat niste informatii stric referitoare la interventia respectiva si ar fi fost normal sa ti se raspunda strict la intrebare. Nu am facut avort dar am prietene care au facut, este recomandabil sa faci anestezie generala, toate cunostiintele mele care au facut s-au recuperat repede iar cele mai multe dintre ele au facut si copii fara probleme atunci cind au considerat ca este momentul potrivit.
Si eu am facut cezariana si stiu de la medicul meu ca nu este recomandat sa ai o sarcina inainte de 2 ani de la prima cezariana. Aaa... ca mai sint si execeptii care au riscat si au facut la 9-11 luni un alt copil, riscul este mare.
Iar de aruncat cu piatra, daca ai de gand sa stai printre noi pe forum ai sa te obisnuiesti si cu atitudinile astea belicoase...
Eu iti doresc sanatate si putere.
anca2207 spune:
quote:
Originally posted by Otiliav
Victormaria, a postat subiectul acesta la 1.09.2005. Asa ca ...
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
In sfirsit cineva care nu se ambaleaza si mai e si atent la detalii.
Imi fac mea culpa, si eu m-am aruncat cu capul inainte...Otilia,