Mamici de ianuarie-februarie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Florinini foarte bine ca bebe e mai mare asta inseamna ca e sanatos.
Ayumi doctorul nu vrea sa iti spuna ce e pentru ca nu e suta la suta sigur sau nu se vedea prea bine? Bine ca acum te simti bine.
Rarirali lasa catelul in pace daca e vaccinat e ok .
Alina drum bun. Frumoase pozele.
Catalina si eu am patit ca tine cand am realizat ca am intrat in 6 luni ( nu ma intreba de ce ca habar nu am). Bine ca suntem bine si ca nu avem probleme .
Maraki bag de seama ca facem ce facem si semnam mereu condica mai rau ca la servici. Am eu impresia sau nu ai mai zis ca ti-a fost rau tare in ultimele zile? Eu cel putin sper sa fie asa.
Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Irina ma simt mai bineDimineata dar daca tin guma de mestecat in gura imi trece greata cat de catPlus ca incerc sa nu mai stau in pat ca ma simt rau dupa aia...Eu fac ce fac prin casa si mai vin la laptop sa vad daca a mai scris cineva

p.s. aoleo m-a disperat catelul asta al meu...vrea sa vina cu un copan de pui in sufragerie si l-am inchis in bucatarie acum da mereu cu laba la usa ....

20+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Lasa ca e bine daca vrea in sufragerie al meu daca nu il vad direct in mijlocul patului vine .
Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Tocmai ca daca apuca sa vina se urca direct pe canapea cu pulpa de puiTot la usa este si da cu labaTu ce rasa ai?

p.s. cine schimba capitolul pana luni? Probabil moderatoarea nu?

20+

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Al meu e mic e pechinez mic ca rasa dar mare ca ani ( are vreo 14). Norocul (mai bine zis ghinionul meu) e ca l-am lasat in Rom ca e obisnuit acolo si nu avea rost sa il chinui aici . Insa imi e tare dor de el. Ma gandesc mereu ca in urmatoarea vacanta poate nu am sa il mai vad.
Nu am idee cine il deschide si sper sa il deschida moderatoarea daca nu mai trage o fuga Giova pana luni.Sau poate cine stie ( daca are curajul de altfel!!!)
Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Irina,doctorul mi-a spus ca la spitalul la care sunt eu,sexul copilului se spune la 30 de saptamani.
Si 30 de saptamani voi face chiar de ziua mea.

http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Ayumi pai inseamna ca vor oamenii sa fie siguri intr-un procentaj mai mare nu ca la noi azi e fata maien e baiat ( chiar ieri am vazut ca a mai nascu t o mamica care stai ca are fata si a nascut baiat). Si pana la urma urmei mai frumos cadou ca asta nici ca se putea.
Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

'Neata
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56741" target="_blank">Aici este capitolul urmator, n-am avut posibilitatea sa incep tot cu Giova, nu va suparati ca mergeti cu listutele impreunate temporar

Oana_B

Mergi la inceput