Mamici de ianuarie-februarie 2006 (30)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

fetelor va pupam pe toate si bebeii.
mergem si noi acasica, ca vine o prietena coafeza sa ma tunda.
prea imi cade parul.
asa ca pe luni va aduc poze cu noul meu look. Sper sa-mi stea bine.

weekend placut si sa ne auzim cu bine pe luni.

poze
gio si bb Marco 21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

JG si eu mi-as face operatie daca as ramane cu ele pe sani si burta, dar eu inca sper ca macar acolo sa nu se faca....ma dau acum cu crema AslaVital si seara cu gel Johnson si crema Dove...Doamne ajuta sa scapam cat mai usor...
Toanca si eu cred ca trec pe paine din aia cu tarate...am un lapsus...ptiu bat-o sorele.....GRAHAM...neuronu saracu!

Ioana si 23+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Giova pai daca pleci cine mai deschide un nou capitol in weekend? Ca poate sa mai trezeste cineva sa "urle" cum s-a intamplat data trecuta ( apropo fata aia nu a mai intrat si nici nu cred ca mai intra avand in vedere ce s-a intamplat - si uneori e activa pe DC- ce jenanta situatie).
fetelor de ce plecti toate in vacanta , concedii sau mai stiu eu unde? Chiar asa ?
Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns T_Ioana spune:

Bee ai dreptate cu ingrasatul....de fumat m-am lasat cam cu 2 saptamani jumate inainte sa raman insarcinata (am scris mai multe despre asta la domeniul aspirantelor) si eu cred in continuare ca a fost un factor esential in "insarcinarea" mea (unul dintre factori)...si m-as fi bucurat daca reuseam sa imi curat cat de cat organismul de nicotina inainte sa raman insarcinata...dar e bine si asa!
Fetele care nu ati reusit sa va lasati de fumat....nu cred ca e o tragedie, mai ales ca medicii v-au dat voie cateva tigari pe zi. Nasa mea de la Bucuresti a fumat toata sarcina cam un pachet pe zi, iar dupa ce a nascut a incercat sa se lase dar facea copilul foarte urat si dr i-a spus ca e obisnuit cu nicotina si sa fumeze in continuare. oricum, baietelul este perfect sanatos, frumos si super inteligent....e cam nervos el dar asta nu cred ca tine de faptul ca a fumat mama sa ci de...mostenirea genetica
Stiu ca predispozitia pentru veregturi exista la mine dar totusi, ma gandesc ca poate am noroc si daca dau cu multa crema mai am sanse sa scap prin anumite zone!

Ioana si 23+

Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png

"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irinadum spune:

Ioana mie imi este frica sa mai fumez ca inainte . E adevarat ca mai "ciupesc" una doua hai trei pe luna asta in functie de binevoitorii care mai vin pe la mine si care fumeaza dar si asa am mustrari de constiinta. Sunt absolut sigura ca imi voi relua activitatea constiincioasa dupa nastere.
Irina 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Concediu placut fetelor care pleaca O sa va simtim lipsa
WE placut celor care nu au net acasa
Noi cele care avem net santem aici pe baricade

20fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica70 spune:

Buna seara fetelor, ieri v-am parasit cam brusc pentru ca a sunat la usa cineva si apoi n-am mai reusit sa intru.
Felicitari pentru baietel FLORININI , cum il va chema?
Eu nu stiu inca nimic pentru ca la spital ne-au facut la toate eco "pe banda" si scarboasele allea n-au vrut sa ne zica nimic.N-am mai fost la doctorul meu din saptamana 16(acum am 22) si atunci parca vedea baietel.Cum noi vrem fetita inca mai sper.Oricum acum doctorul e in concediu si nu stiu daca sa merg la altcineva doar pentru a vedea ce ce...desi parca as face ceva cumparaturi si nu stiu culorile!!!
DENISA mi-ar place sa-mi "ghicesti" si mie dar nu stiu chestia cu bataile inimii.Stiu doar ca am prestat o data cu doua zile inainte(ziua 12), o data cu doua zile dupa(ziua 17) ovulatie, la un ciclu regulat de 27-28 zile.Nu-i prea concludent, nu? Cat despre preziceri la calendarul chinezesc e fata, dupa burta mica si sus cica e baiat...Tu ce zici?
Mersi pentru incurajari, dar cum azi am fost abia a doua zi la serviciu m-a apucat alta sperietura: intepaturi in burta in stanga cam in drept cu buricul si abdomenul era mai tare jos.Cred ca erau contractii(asa se manifesta?) si nu m-au lasat vreo doua ore, se accentuau cand ma ridicam sau imi schimbam pozitia pe scaun.Intre timp bebe mai si misca.Am luat un no-spa si am plecat acasa si am stat in pat.Parca m-au mai lasat dupa aia, dar tot simt o presiune ciudata.Am vazut ca si voi TOANCA,RALI etc. ati mai patit si m-am mai linistit.Voiam sa va intreb voi luati si no-spa si scobutil? Ca doctorul meu mi-a dat no-spa, cel din spital mi-a recomandat scobutil supozitoare.Si bineinteles ca a comentat tratamentul celuilalt (mai ale utrogestanul luat in primele trei luni) zicand ca e prea puternic si ca nu stie ce dezlipire de placenta am avut, ca e tot in regula, colul e inchis, nu sunt contractii{cel putin atunci se presupunea ca voi face de la febra mare}.M-a si controlat in fiecare zi, trei la rand, sa fie sigur ca-i in regula.Bineinteles ca a
trebuit sa-i dau ceva ca tot imi zicea sa-l caut dupa aia in spital etc.
Ce sa mai cred? Tot m-am gandit ca durerile sunt de la curent, de la nervi(toate s-au defectat azi la birou!), de la constipatie...Dar sa fie contractii, e normal? Si atunci te inteapa asa?
Dar mai bine sa schimb subiectul: vad ca fiecare e cu stresul ei,IOANA cu vergeturile(eu am inceput cu Aslavital ) precis sunt predisusa si eu ca am cateva pe fund albe subtiri de cand am dat fundul "de vadana" jos brusc pe la 22 de ani.Oricum sa stii ca abia se observa, doar daca te uiti cu atentie, deci stai calma! Acum nu stiu daca voi face am pus doar 3-4 kg, am burtica mica, bustul meu care oscila intre 75B dupa ciclu si 85C inainte de ciclu, acum a ramas blocat la 85C . Sanii incap in sutienele vechi mai lejere, doar ca sunt foarte grei.Inca sper sa nu mai creasca, desi parca vad in ultimele luni!De mancat mananc normal, de toate, dar nu foarte mult ca nu pot.Am inceput sa mananc iar zilnic ciocolata si chiar sa beau cafea si lapte!Doar carnea nu ma atrage inca: mai mult salam, sunca la sandwich.Plus oua si branza ca sa am proteine.
S-a mai ingrasat cineva doar atat? Am deja cinci luni pline si abia 55,5 kg la 1.70.Vad ca majoritatea va faceti griji ca va ingrasati, macar vor fi bebelusii voinici!
Vad ca va mai preocupa mobila nici eu nu stiu inca ce iau, am doar doua camere si parca e mai comod intai un cos micut sa nu ocupe loc, pana ne mai organizam.Mai ales ca ma intorc la serviciu si se va ocupa mami, poate se va "caza" la ea, peste drum(cinci minute) dupa ce termin cu alaptatul.Nici cu caruciorul nu stiu, mai astept pana vad sigur ce e roz sau albasrtu! Oricum preturile sunt cam ucigatoare!
Va las acum , va dores sfarsit de saptamana placut la toate si sa stiti ca va citesc aproape zilnic, chiar da ca nu va scriu toata ziua (la birou n-am timp, acasa dupa ce va citesc...de regula seara tarziu sant prea obosita!) Va pup si "fetitele" nu va lasati la "baietei"!
Monica
22 saptamani

molisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hmmm...
M-am cantarit si am luat doar 4 kg! Credeam ca mult mai mult, foarte ciudat...
Fetelor sanii mei sunt din ce in ce mai mari, sunt disperata... oare cat o sa mai creasca????

J 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Janina iti dai seama ca se fac si mai mari mai ales cand o sa alaptezi in primele saptamani...Dar nu trebuie sa iti faci probleme, altele dau bani grei ca sa isi puna silicoane
Monica esti tare de tot la 1.70 doar 55 kgNu cred ca intepaturile sant contractii, eu astazi simteam ca niste cutite( cred ca la mine erau contractii ) cand vrei sa stii daca ai contractii burta este intarita, se face asa ca o mingie....nu e obligatoriu sa ai si dureri...
Fetelor oare ce este cu Mirela? Parca marti a ajuns in Spania nu? Astept sa dea si ea un semn de viata sa stim ca a ajuns cu bine
Ma retrag la tv,va pup pe toate, sa mancati bine sa creasca bebeii frumos

20fix

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Fetelor va multumesc pt. urari, la fel si ptr. bebelusii si bebelusele voastre, sanatate si sa creasca sanatosi si frumosi/moase.

Ca amanunte despre bebelin, pot sa va spun ca este un pic mai mare decat numararoarea mea cu trei zile, dar pana cand nu-mi spune doctorita ca DN se schimba ma duc pe socoteala mea. A zis ca are aproape 500 gr., nu mi-a dat exact cifra, ci a zis ca are un pound, care este cam 489 gr... cam pe acolo, dar aflu eu si va spun apoi. Nu cred ca este asa important atata timp cat a zis ca e snatos si perfect dezvoltat.
Ma si mir ca a ajuns la greutatea asta ca eu am fost tot in scadere cu kg-mele. Am ramas gravida 68 kg, am slabit vreo 4 cand am fost bolnava, dupa care am ajuns acum la doar 72kg fata de initial. Oricum mai am timp sa ma tot ingras, important e ca bebelinul sa creasca.
cat despre contractii si eu le am regulat in fiecare zi cam la aceeasi ora si le simt ca si niste strangeri si relaxari ale uterului. Am intrebat doctorita si a zis ca sunt normale in sarcina si ca orice uter gravid face miscarile astea, insa sunt mai putin resimtite daca starea fizica este buna. La mine se accentueaza din cauza fibromului toate asa ca nu ma mai plang. Ma bucur ca pana acum nu am avut dureri de nici un fel, ca eu nici nu stiu ce e acela No-spa, eu as fi luat Tylenol sau Motrin in cazul durerilor.

Florinini si bebe David 21+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;29/st/20060113/dt/-3/k/69df/preg.png

Mergi la inceput