Mamici de ianuarie-februarie 2006 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
irinadum spune:
Ioana hai ca m-ai distrat cu "crapatul" . Da-le incoo de vergeturi ce vrei trebuie sa traiasca si ele pe acolo. Ca doar nu om fi ca Victoria Beckam gravide fara kilograme , fara vergeturi ba chiar si manechine. Da si tu cu creme cat cupri,de insa nu dispera pentru ca la unele merge daca folosesti crema la altele nu . Si in plus mai ai trei luni deci e posibil sa mai apara asa ca lasa-le si nu le mai cauta atat . Pai daca erai ca mine 48 de kg tot timpul si in doua luni am pus 20 de kg ce faceai ? Repet lasa-le ca te enervezi mai mult si nu face bine .
Toanca asa este sa stii exact cum zice tatal tau si ai mei se uita ca la extratesrestrii la mine cand le mai zic cat cantareste bebe, ce analize, ca isi sugea degetul. Uneori am impresia ca zic in gandul lor: Doamne fata asta a noastra a luat-o razna mai mult decat era.
Irina 23+
irinadum spune:
Hai ca asta e si mai buna cu harta Romaniei . Ma gandeam acum ca eu nu am sa ma uit in oglinda atunci ca poate vad harta Europei si e mai grav.
Irina 23+
toanca spune:
Irina, cand le-am dus alor mei pozele de la eco....eu eram asa de incantata...le-am zis:"uite-l tata pe nepotul tau!".
Mama, saraca nu prea a zis nimci, dar tata....s-a uitat atat de ciudat cand la mine, cand la poze.
Stiti si voi ca din pozele de la eco nu se distinge mare lucru, si tata cred ca se tot intreba:"unde-l vede pe nepotul meu????"""
Toanca si bebe Matei 21 fix
http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos
Denisam spune:
Florinini- Sa va tariasca Baietzelul si
felicitari! Sa fie sanatos si s avedem dc o petzeste pe emma, are deja 2 pretendentzi![]()
EU am bucur ca dulcineeea mea este activa si o simt destul de constant, azi sigur ii va placea cu masina ca mergem la cabana si lac cu gasca sa ne odihnim pina luni, de fapt treb sa ies sa fac bagajele si sa mai curat ceva pe aici, ca si saptamina viitoareavem doar 4 ziel si zburam apoi-Ura!
Asa ca va dorim al toate un weekend linistt si fara simptome!
Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
Giova spune:

pt. Oana si Anca!!!
sa fiti iubite si sanatoase!!!
Florinini felicitari pt.
!!!!!!
fetelor ce ati patit? Ati luat-o rau de tot pe ulei.
Uite ca, cu
lui Florinini, mai creste lista.
Hai baietii ca ne ajung fetitele din urma.
Ori nu stiu cum sunt contractiile, ori nu am avut, ca nu simt nimic ciudat.
pana acum nu am nici o vergetura. Nici nu m-am ingrasat deloc, asa ca....
Denisa odihna placuta.Dar voi nu lucrati vinerea?
Si Marco al meu e foarte activ.
de dim. de cand ma trezesc si pana seara misca. aseara ii vedea si tati urmele pe burta mea.
e un neastamparat si cand mi-e foame, face foarte foarte urat.
poze
gio
si bb Marco 21+
irinadum spune:
Giova de ceva timp cautam pe site-uri cam cat costa caruciorul care il vrei tu si am gasit insa ori nu e ala ori asa e ca pretul e 459 de euro . Asta e sau nu?
Irina 23+
maraki spune:
Toanca sant la a doua casatorie
si am facut tratament hormonal ca sa pot ramane gravi.Sotul meu are 33 de ani si nu a mai fost casatorit niciodata
M-am uitat si eu pe site aici la mobila si preturi, sant enormeeeee...
Densia sa aveti zile frumoase si sa petreceti bine
Si parintii mei au spus ca am innebunit de tot cu bebelinul
Ca si Irina le spun de analize, cum sugea degetul cand am facut eco....si tot ciudat se uitau la prima poza de la eco cand bb-ul era doar embrion![]()
Irina vedem marti daca e bebelina![]()
![]()
![]()
20fix
Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
Denisam spune:
Monica- dc durerile is rele si nu te lasa cu no-spa, stiu sigur ca ai voie tylenol normal,asta se da si se recomanda si trece, repede, cel rosu cu alb,e imposobil sa nu il gasesti,asta se da aici si pt febra dc nu e 40.
Ai grija!
Denisa
19+
BEBIK
Zambeste, si maine e o zi!
T_Ioana spune:
Irina sunt sigura ca ai dreptate, pentru mine socul este poate prea mare ca mi-au aparut ca ciupercile dupa ploaie, asa peste noapte. Iar despre faza cu harta vorbesc serios, am drumuri europene, judetene si comunale (adica vergeturi visinii, movulii si albe)![]()
Si sa inteleg ca tu ai inceput de la 48 de kg sarcina si acum ai 68? eu am inceput de la 61 kg si am 70 acum....cred ca oi mai lua vreo 10...
Nu aveti o solutie ca sa nu mai mananc paine, ca vad ca nu tine cu vointa...de tigari m-am lasat extrem de simplu dar vad ca de 4-5 felii de paine zilnic nu reuses
Si acum ca sa ma laud (mi-or fi murit laudatorii
) am reusit sa implinesc 25 de saptamani fara tigari, doar de 2 ori am incercat sa trag cate un fum si mi-a fost super rau....si am fost fumatoare de cel putin un pachet pe zi(in liceu fumam si cate 2 pachete pe zi)....de as putea sa ma las si de mancare, sau macar de mancarea de dupa 6 seara....
Monica si eu cred ca ai fetita....dar sanatos/oasa sa fie, orice ar fi!
Ioana
si
23+
Pozicile mele: http://pg.photos.yahoo.com/ph/tuturugaioana/my_photos
Samburelul: http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20704;29/st/20051225/dt/7/k/d1f9/preg.png
"Viata trebuie traita asa cum este pentru ca ni s-a dat fara sa o cerem si ni se va lua fara sa fim intrebati"
Giova spune:
Monica sa de-a Domnul sa fie exact ce va doriti voi.
Irina acum ma uit pe site, mi se pare un pret mare.Nu stiu daca mai am adresa ta de mail sa-ti trimit o poza cum arata.
imi cer scuze ca v-am pus pe cautat.
poze
gio
si bb Marco 21+