Racoaice la apel (4)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

Ma lasa nervii... Scriu pentru a treia oara acest mesaj si sper sa intre de data asta...
Ce vroiam sa spun? A, despre scorpioni: nu cred ca suntem compatibili. Am in jur scorpioni si ma rog la Dumnezeu sa-mi dea rabdare sa-i suport, ca daca-mi da putere ii bat de-i omor.
Cred ca ne merge cu bine cu leii si cu taurii. Pentru gemeni si sagetator ne trebuie rabdare si intelegere pentru dorinta lor de libertate, la fel pentru varsatori. Sotul meu e varsator si daca nu as fi eu inteleptul casei... cititi la "Perle ale sotilor" si intelegeti ce vreau sa spun.
Mie nu-mi plac balantele ca-s nehotarite, pestii - slabi de inger, capricornii - violenti si posesivi. Racii sunt ca noi, asa ca mi se pare dezastruoasa combinatia intre doi oameni al caror scpo in viata e uneori analiza analizei, nu?

NANUK

http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos

Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_danen spune:

Mama...NANUK ai dezinstalat tot zodiacul
Eram curioasa deoarece am gasit in horoscop ca ne potrivim 100% si voiam sa vad daca e adevarat.
Si buna chestie cu analizatul analizei.Ma regasesc..
Si cu un partener Rac,cred eu ca sunt 2 posibilitati:
1-sa fim complet intelesi,deoarece si ei simt la fel;
2-sa ne sinucidem in masa ca nu reusim sa vedem si o pata de culoare in viata asta pe care noi de altfel o vedem neagra..
Zic..adica...nu afirm... daca e ceva..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

eu nu ma inteleg cu leii..si despre sagetator...taman m-am lamurit NU MERGE!!!!

MirelaV
pupicei pe burticei

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlinaN spune:

quote:
Originally posted by nanuk
Mie nu-mi plac balantele ca-s nehotarite, pestii - slabi de inger,

Sotul meu e balanta, dar numai nehotarat nu este. Eu sunt mult mai nehotarata decat el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Eu cred ca racii se potrivesc cel mai bine cu taurii.Amandoua zodiile sint firi statornice, care apreciaza māncarurile fine, lucrurile de calitate, investitiile bune si in schimb pot oferi siguranta de care racii au atata nevoie. Eu personal din toate zodiile cu asta ma inteleg cel mai ok.

Am citit ca piatra pretioasa a racului e piatra de luna (habar n-am cum arata) si perla, iar culorile zodiei albastrul si argintul.
Apropo fetele....va place argintul?

MG

Mergi la inceput

mie imi place argintul, am multe bijuterii din argint..insa nu il prea port.

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Eu am acasa un scorpion...si nu cred ca m-as fi potrivit mai bine cu altcineva

Cat despre argint...I love it!
Ca sa nu mai zic de argintariile pentru casa...

Mergi la inceput

fetele..iar ati disparut??? adunarea!!!

MirelaV
pupicei pe burticei

pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanuk spune:

Ma adun acum, dar nu pentru mult timp, ca vin treburile peste mine...
Cred ca in povestea asta legata de compatibilitati este si mult subiectivism.
Am un coleg varsator, pe care nu stiu cum de nu l-am transat si dat la ciini pina acum: este imprastiat, uituc, superficial, orgolios, delasator, puturos, cu aere de vedeta, īntr-un cuvint - groaznic. Nu e prost, dar are niste apucaturi care il strica intr-un hal fara de hal. Nu stiu cum m-as impaca cu el insa daca s-ar fi intimplat sa fie el alesul meu.
Sotul meu e tot varsator si nu au in comun decit ca amindoi sunt dezordonaži si foarte sociabili. Al meu este riguros, sever chiar, disciplinat, bun organizator si om de cuvint. Si totusi are colege de serviciu care au insistat sa ma cunoasca pentru ca vroiau sa vada cine are atita rabdare sa suporte un om ca sotul meu.
Despre scorpioni... Omul cu care ar trebui sa fac echipa este in zodia asta si v-am spus deja ce sentimente ma incearca - si ma doboara - fata de el...

Totusi, cred ca as suporta un scorpion cu e Basescu. Si ginditi-va cit este Base de diferit fata de scorpionul Emil Constantinescu.
Cred ca si ascendentul are importanta lui si ca modeleaza trasaturile zodiei.
Si imi place argintul, dar prefer aurul, cit mai deschis la culoare si mai stralucitor.

NANUK

http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos

Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monagan spune:

Hello pe unde sinteti toate? Daca e sa revenim la scorpioni, va spun eu ca trebuie RABDARE, RABDARE,RABDARE. Eu cel putin am o rabdare....ma cam doare capul cateodata e adevarat(chestie de rutina).Iar argintul imi place mult si chiar port o sumedenie de bijuuri.
Gata pe azi ca am treaba , ,

MG

Mergi la inceput