Racoaice la apel (4)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
nanuk spune:
Faptul ca despicam firul in patru denota cred o inclinatie spre analiza si filosofie, ceea ce nu mi se pare a fi o stiinta tocmai exacta, nu?
De fapt, daca ma gindesc bine, cred ca ar tb sa ne lipim in frunte o eticheta gen "executam decoratiuni, gradinarit, ingrijit animale si plante, ascultat confesiuni, prestat servicii gratuite de tip mama ranitilor".
Si ca tot veni vorba despre decoratiuni, dupa ce am scotocit netul in lung si in lat, am gasit la http://www.bhg.com tot felul de chestii ca lumea, despre casa, gradina, lucru manual si alte indeletniciri de racusoare. aruncati si voi un ochi, sigur o sa va placa.
NANUK
http://pg.photos.yahoo.com/ph/singabi_ro/my_photos
Zambeste, maine va fi mai rau! MURPHY
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
MirelaV spune:
nanuk, super siteul..sa rasfoim.
aaaaaa...fetele...voi mai aveti timp de citit o carte? ce cititi? ce va place? ce va atrage atentia? MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
nanuk spune:
Mirela V, m-a apucat iar cititul in momentul in care am aflat ca o sa am bebel si am decis sa imi schimb stilul de viata. E drept ca nu a durat chestia cu bebelul, ca abia m-am externat dupa ce s-a oprit in evolutie...
Dar sa revenim. Am citit "Pianista" si mi-a placut, desi e oarecum violenta. Este scrisa de o austriaca, Elfriede Jelinek, si a fost facut si un film, care a luat nu stiu cite premii. Parca juca Isabelle Adjani rolul principal.
Am incercat apoi sa citesc "Ciocoii noi cu bodyguard", de Dinu Sararu, dar am renuntat. Este foarte greoaie si nu m-au tinut nervii.
Acum citesc - sa nu rideti! - "Misterele Parisului", de Eugene Sue, o carte de genul "Cei trei muschetari", de genul celor pe care le citeam in liceu si inainte. Dar imi place la nebunie, e ceva de secol 19, caare ma ajuta sa ma rup de toate problemele.
Acum stau citeva zile acasa si am timp, dar daca incep munca nu o sa mai am la fel de mult timp.
Oricum, citesc in metrou, cale de cinci statii. Tot e ceva, nu? Iar cind apuc, mai citesc o "Ioana" si "Locuinta mea". Mai citeam "Plante si flori", dar a disparut de pe piata. Stiti ceva despre asta?
NANUK
MirelaV spune:
io acum citesc ptr a 2-a oara "un veac de singuratate". acum incerc sa inteleg 'partile neintelese'
cu timpu' stau f prost! MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Buna filosoafelor .
Nanuc - cita dreptate ai cu "executam decoratiuni, gradinarit, ingrijit animale si plante, ascultat confesiuni" si indeosebi cu "prestat servicii gratuite de tip mama ranitilor". Cred ca toate racoaicele pot sa pretinda la postul / locul maicei Teresa .
Imi pare foarte rau prin ce ai trecut, sper in viitorul apropiat sa te poti bucura de o sarcina dusa pina la final si de un bb sanatos in brate.
De citit, pina sa ramin insarcinata citeam romane de dragoste , mai apoi am trecut la studierea biografiei diferitor savanti si oameni celebri. La moment sunt cu nasul in info despre cresterea si educarea copiilor, de' doar o sa fiu mamica
.
_ 35s +
Tot raul e inspre bine.
cookie spune:
Bau!
Pe mine m-ati prins cu decoratiunile interioare...la fix!
Dar de fapt, nu asta e o caracteristica a racilor, sa-si aranjeze caminul cat mai frumos si mai cochet?
Mie-mi place tare mult nu sa cumpar, ci sa ma inspir si sa le execut EU!Am facut o multime de lucruri pentru casa, nici nu mai stiu acum sa dau exemple!
Ca sa nu mai spun ca-mi place foarte mult si croitoria...dar am mai redus-o din cauze de...bebe mai e cineva interesata de asa ceva?
Jocelyn spune:
sotul meu e fecioara, asta pentru lista
Orientarile mele vizeaza orice altceva in afara de partea reala. Sa nu aud de mate, fizica, chimie...eu sunt atrasa de limbi straine, de comunicare, resurse umane, PR, design, arta dom'le, fara stiinte exacte. Problema e ca eu nu vorbesc in termeni f exacti si seful meu imi spune uneori: MIE SPUNE-MI EXACT!!! (el a fost prof de mate). De fapt, nici de la tatal meu care e tot prof de mate nu am luat prea multe, ce sa mai zic, sunt un dezastru la partea reala dar din fericire aici se pricepe sotul meu si imi mai explica si mie pe indelete una alta
"Remember not only to say the right thing in the right place, but far more difficult still, to leave unsaid the wrong thing at the tempting moment."
nanuk spune:
Cookieeeeeeeeee, veste buna.... stii cine mai croitoreste?? MOI!
Credeam ca specia asta a disparut de pe fata pamintului, ca vad ca pe cine intreb imi spune pas! Mi-am intrebat colegele daca stie careva vreun mecanic bun pentru masina de cusut. S-au uitat la mine de parca le ceream pamint pe Luna!
In fine! O sa gasesc eu si daca nu, imi cumpar alta. Pacat ca nu am atit timp cit as vrea eu... Dar o sa o rezolv eu si cu asta. La pensie, daca mai apuc virsta aia!
NANUK
bombonik spune:
Buna seara, Racusoarelor!
Nanuk, nici nu stii tu ce mare adevar ai spus referitor la anuntul ala cu servicii tip ''mama ranitilor''.
Alta vreau eu sa va intreb, daca pe voi va afecteaza treaba asta cu despicatul firului in 1000, ca pe mine ma termina...Cazuistica asta, ca asa se numeste, ma oboseste ca dau de tot felul de chestii tot cautand si cautand, si ma intristeaza de cele mai multe ori :(.Offf
Deh, asta e firea noastra, sa ne consumam pentru orice tampenie mai descoperim noi, iar daca am ceva problems, se poate sa adorm ff tarziu naoptea, si nu-mi place deloc asta.
Da' las' ca avem si noi parti bune, nu-i asha?
O noapte buna va doresc tuturor!
cookie spune:
Nanuk, bine ca nu sunt singura pe lume cu croitoreala mea...
Ce masina de cusut ai?
Eu am una Necchi, dar am avut si una Diamant, bunicica pentru pretentiile mele
Si prestez si eu servicii de "mama ranitilor"...