Racoaice la apel (4)
Raspunsuri - Pagina 14
![](images/user_woman.png)
preda_vicky spune:
Buna, Racusoarelor, n-am mai intrat de mult pe-aici, si ma intristez cand vad ca toata lumea are probleme
. Dana, eu tocmai am terminat divortul acum 2 sapt.
,sunt alaturi de tine si stiu cam prin ce treci. Si, peste toate astea, tot apar tot felul de probleme, daca trec de una, apare alta, n-apuc sa-i dau de cap,si iar, si iar
... m-am saturat
dar se pare ca nu am ce face.
. Va tin pumnii, poate incet-incet, iese soarele si pe ulita noastra!
Vicky
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Adrianai spune:
buna ziua
sunt un dracusor, ma scuzati racusor cu acte in regula -29 iunie.
Casatorita cu un leu impunator, cam prea orgolios dar in rest toate bune si frumoase.
monagan spune:
Buna, racoaicelor!!!!!
Se pare ca toate sintem cu probleme.Ce e de facut? Daca asa am inceput luna octombrie......oare tot asa s-o si sfarsi?
MG
MirelaV spune:
monagan, eu am impresia k asa va fi pana la sfarsitul anului..sper numai k sarbatorile sa fie altfel..of
Adrianai, bine ai venit..te adaug acusica pe listuta si o sa deshid noul capitol. MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.
MirelaV spune:
fetele, am deschis un nou capitol caruia i-am schimbat putin numele, se numeste "Racusori, la apel!" si-l gasiti www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59447" target="_blank">aici MirelaV
pupicei pe burticei
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56528" target="_blank">Racusori
pozici
Calitati: cea mai mare calitate a mea este aceea ca nu am decat un singur defect. Defecte: defectul meu (singurul de altfel) este acela ca nu am nici o calitate..., dar ramane intre noi.