Help! Echo 3D si dr. bun!

Help! Echo 3D si dr. bun! | Autor: cookie

Link direct la acest mesaj

Vin si eu cu o mare rugaminte, pentru ca nu am timp sa caut prin arhive:
Nasa mea, graviduta in 27 saptamani, a mers la un dr in oras care i-a spus ca bebe are tahicardie. Este foarte speriata, ar dori sa ajunga neaparat si la Bucuresti la un doctor bun cu echo 3D, care sa-i mai furnizeze inca o opinie.
Ma puteti ajuta cu niste nume, numere de telefon de pe unde ati mai fost voi, la niste doctori buni?
Inteleg ca mai dureaza sa faca programare, asa ca e destul de urgent...

Mii de multumiri!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns doina_cel spune:

Cei mai buni doctori in eco morfologica de care stiu eu in bucuresti sunt dl doctor Pop (Diagnosis) si dl doctor Herghelgiu (Sanador), insa la ei se poate face programare abia dupa 7 decembrie.
Am inteles ca este foarte bun dl doctor Iosup de la Diagnosis, si la el e mai usor de facut programare. Sora mea mi l-a recomandat, a fost doctorul pe care l-a consultat pentru copilashul ei, asa ca si eu am o programare la el. Succes!

Doina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonaci79 spune:

Cookie- intr-adevar Iosup este un super dr care face eco 3D, dar nu mai lucreaza la Diagnosis. Lucreaza numai la Unirea Medical Center. Uite telefoane:327 11 88, 327 11 89, 327 11 90, 0722 318 367, 0745 760 402.
Au si site: http://www.unireamedical.net/index.php?ID=albaiulia
El lucreaza la centrul din bdul Unirii si de acolo ti-am dat nr de tel. Ai incredere ca este f f bun! Va doresc mult succes!

Simona si Mario 22.07.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siminaf spune:

Ia cititi si aici, postul Mihaelei E: www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56076&whichpage=4" target="_blank">http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=56076&whichpage=4

Eu, personal nu cunosc personajul, dar observ ca au fost mai multe cazuri, nu doar unul...

Simina & Andrei (Deiutzu) & bb2 din burtica

Virsta bebe2
Virsta Deiu

Home, wherever you are...

Excursie la Lake Arrowhead
Laguna Beach
Beach Cities

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Eu am facut eco la MedLife si am fost multuminta.
Incearca si aici...021/209.40.30

Toanca si bebe Matei 20+

http://pg.photos.yahoo.com/ph/piticel_24/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicia74 spune:

Dr. Herghelegiu este si la medsana - au conditii excelente, si se fac programari cam cu 2 luni inainte (se pot face si cu 6, eu am facut cu 5 inainte).
e un bun profesionist, dar cam distant si... nu prea diplomat.
Pe mine m-a deranjat ca, dupa ce mi-a spus ca bebe este fetita iar eu radiam de bucurie, ii spune asistentei - ia uite domne numai fete astazxi, sa am grija ce fac acasa ca nu este o zi prea buna.
in momentul acela imi venea sa-i pocesc mutra, ptr ca nu mi se pare ca este normal ca un doctor conferentiar tra-la-la sa se poarte asa cu o pacienta.
telefon medsana: Telefon : 021- 410.86.43 / 410.85.43 / 410.84.59 / 410.84.03
Telefon serviciu clienti : 9607
Fax : 004021- 402.80.77
E-mail : office@medsana.ro
Succes nasicei!!

felicia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_e spune:

Felicia, si ti-l recomand pe dr. Herghelegiu care este un foarte bun medic. Poti avea incredere in ce-ti spune el. Iti recomand sa vorbesti cu asistentele de la programari si sa le rogi sa-ti comunice daca renunta cineva la vreo programare, daca agenda este atat de incarcata. Eu cu Iosup am patit-o, desi si despre el se spune ca este foarte bun, dar in cazul meu nu s-au adeverit aceste spuse.

Mihaela 33 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Fetelor, multumesc mult de raspunsuri!
Sunt sigura ca o vor ajuta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_a spune:

Am fost si eu la dr. Chitescu si nu a vazut in neregula decat calcefieri ale placentei.

Apoi la un ecograf normal dr meu a vazut o hipotonie la rinichi si m-a trimis la dr.Iosup care mi-a povestit tot ce inseamna si mi-a spus ca nu egrav ca se modifica in timp si mi-a spus ca nu are nimic placeta plus ca dr. Chitescu nu mi-a dat IR-urile care erau importante pentru ca eu aveam tensiunea marita.
Deci recomand Iosup si nu Chitescu.

http://community.webshots.com/album/396973295njGUhK

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dory232002 spune:

Eu iti recomand sa mergi la Medlife la Dr. Radulescu Micaela.Este o dr. super buna, blanda si are rabdarea de a-ti explica tot ceea ce este nevoie.

Mergi la inceput