Mamici de septembrie-octombrie 2005 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
cge spune:
Irina (Irina81), iti tinem pumnii !!

Sa dea Dumnezeu sa nasca usor un bebe sanatos!
Cristina
Mamica lui Victor, 07.01.2000 si bebelusha la purtator
ancadm spune:
Hai Irina!

Nastere usoara si rapida!
Eu inca stau acasa, sper sa nu nasc in masina, in drum spre spital
. Cel mai tare ma amuza mama mea, care atunci cind i-am spus noutatile a inceput sa imi povesteasca cam ce si cum ar trebui sa se intimple si sa simt cind se apropie nasterea. I-am facut pe plac si am lasat-o sa imi povesteasca fara sa ii mai amintesc care dintre noi doua a nascut mai recent
.
Anca 36+
norina spune:
Felicitari OANA

Sa-ti traiasca baietelul, sa fie sanatos si asa cum ti-l doresti tu!!te asteptam cu vesti!Jadi, sper ca ai primit mesajul pe PM, ca ti-am mai trimis unul si nu stiu unde s-a ratacit
. Mai vorbim maine, astept raspunsul tau ![]()
Norina
country girl spune:
quote:
Originally posted by Tonnia
Tubul de Garmastan asa trebuie sa fie, minuscul? Pai, cred ca ne trebuie 20!
Antonia
Antonia, am folosit si eu Garmastan, dar sincera sa fiu nu mi s-a parut extraordinar. Exact acelasi efect il are si crema cu extract total de galbenele care costa de fix 10 ori mai ieftin.
country girl spune:
Dragi mamici pe care nu am apucat sa va felicit pana acum
Codruta_grg
monicafrosa
Simodina
Samila
Ioana75
b_irina_c
romana_74
nicole74
oana0204
si in curand irina81
FELICITARI pentru copilasi! Sa aiba mult noroc in viata, sa fie sanatosi si sa va aduca numai bucurii!
Vad ca sporeste numarul mamicilor... Marlena tu ce faci?!
Ca eu cred ca, dupa toate amenintarile cu prematuritatea, am sa nasc la termen pana la urma
Dar imi prinde bine ca intre timp aflu de la voi ce si cum ![]()
Mult curaj si mai ales rabdare viitoarelor mamici. Eu una nu prea mai am, mai ales in ultimele zile ma simt ca esuata pe uscat si sunt intr-o stare agitata.
Noapte usoara sa aveti si un
din partea mea
Gina M spune:
Suntem alaturi de tine Irina81. NASTERE USOARA! 

Nu face un singur pas pe drumul vietii, cand pasul te desparte de Isus.Nu spune-un gand ce dragoste n-aduce,si nu privi de nu privesti duios.Si-abia atunci prin soapta noastra dulce, va suspina si va vorbi Hristos.
Oana C spune:
Fetele, Andrew Justin, baietelul Oanei, a avut Scorul Apgar 9,9.
Simbata o sa vina si Oana acasa si o sa va scrie; pina atunci va informez eu ce mai face.
Am vb cu ea la 4pm (Chicago time) si se simtea mai bine; mincase niste supa. Andrew era cu ea in camera si dormea, cumintel foc. Ea nu se poate ridica inca din pat din cauza operatiei (este prea devreme azi) si o cam doare, dar are un buton pt morfina (pe care nu-l prea foloseste, pt ca nu vrea sa bage prea multe medicamente in corp); ii fac si antibiotice pt ca a avut febra. Sotul ei a invatat sa schimbe diapers
, pt ca Oana nu-l poate schimba deocamdata, si sa il hraneasca; deocamdata cu bibe si formula, pt ca Oana este pe antibiotice si morfina si nu poate sa-l alapteze pe bebe inca.
O sa va mai scriu cind mai aflu noutati.
Felicitari noilor mamici de la voi si mult succes celor care urmeaza sa nasteti!!!
Oana C si
Eva (29/06/2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oanasof2003/my_photos
Antoanela23 spune:
Irina_81, bafta multa, nastere rapida si usoara, tinem pumnii si ne gandim la tine.
Oana_c, multumim pt vesti, transmite-i toate cele bune Oanei si reafacere grabnica.
Vad ca tu esti deja mamica cu experienta, sa-ti traiasca fetita.
Fetele cine schimba capitolul ca eu nu ma pricep?
Pupaturi, noapte buna,
Anto, 34
Simona8004 spune:
Buna tuturor
-utelor,
sunteti atit de harnice
ca abia am reusit sa citesc din urma.
Tuturor mamicilor va doresc doar fericire si implinire alaturi de comorile voastre dragi.
Oana,
felicitari pentru baitel. Sa-ti traiasca si sa fie sanatos si mincacios, iar tie insanatosire grabnica.
Irina sa dea Domnul sa treaca repede si fara probleme si sa te bucuri de comoara ta.
Multumesc Ioanei pentru toate informatiile pe care le afiseaza, chiar daca nu e la fel peste tot, totusi ceva ceva tot ne ajuta.
Eu sunt intr-o perioada tare ciudata, sper ca e normal ca de nu cred ca o sa ma crizez de nu stiu ce-i cu mine. Am citeva zile de cind maninc destul de mult, dar nu asta e problema. Problema e ca vreau sa vina mai repede si sa scap de burta, nu de alta dar impinge cite o data ca am impresia ca vrea sa iasa prin piele. iar de mers la toaleta incep sa merg aproape din ora in ora.
Saptamina viitoare, cred ca pe luni, ca nu mai am rabdare, merg la Domnu Doctor sa ne vada. din cite am inteles o sa primim biletul de internare. Sper sa ma informeze despre cum sunt lucrurile pe la sectia de nasteri din Suceava, mai ales ca e fost director. Acum sunt derutata cu privire la spital, am auzit si de bine si de rau, dar cred ca o sa ma pregatesc pentru ce-i mai rau, ca daca o sa fie mai bine atunci e foarte bine.
Sunt apropae un zombi, asa ca ma retrag sa merg sa
.
PS: o chestie si mai ciudata e ca toata lumea imi spune ca o sa am baiat, dupa cum arat eu, dupa forma burtii. Acum sunt confuza, ca nu am mai facut eco sa vad ce e. Doctorul imi face eco, dar nu-mi spune ce e pentru ca a gresit de prea multe ori si nu vrea sa dea sperante false> El se uita doar sa vada daca totul e bine sau daca e nevoie de ceva.
Asa ca acum trebuie sa ma gindesc si la un nume de baiat, in cazul in care ceva, ceva.... altfel decit ne asteptam.
Cam atit despre mine.
Tuturor celor care nu mai avem mult, Domnul sa va pazeasca si sa va dea putere sa treceti si sa trecem cu bine peste acest test.
Simona8004
+
36 sapt