Bebelusi de martie - aprilie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Coral ti s-a implinit dorinta. Si, da, am vazut cu totii (toatele) ca ai readaugat-o pe Demi pe lista, nu despre asta era discutia initiata de mine. Vazusem ca ai sters-o, nu eram de acord si atunci le-am intrebat pe toate mamicile ce parere au, fiindca, desi eu ma ocup de listuta, listuta trebuie sa reflecte dorintele tuturor de aici. Multumesc pentru urari.

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Daria m-am delectat cu pozele voastre! Super vacanta! Mi-ati facut pofta.

Gata, ma potolesc ca am umplut pagina asta cu cate am avut de zis.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Rrox, imi pare rau ca nu a fost alarma falsa.Bine ca totusi e o forma mai usoara.
Nu inteleg ce ai vrut sa spui:sa ii dau Nan2 inainte de 6 luni? Sau ai gresit si ai uitat sa pui negatia? Oare nu ar fi mai bine sa trec pe Milupa2(asta se da de la 4 luni), sa nu mai astept inca o luna jumate?

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Buna dimineata!

dariaevelin, vazut pozele de la munte! super! sunteti niste frumosi, ati pus coronitza in valoare! ce mare s-a facut bebe Brien

rrox, Ioanei de la Rares! sa se faca repede bine, sa ne intalnim in parc

andira, ne vedem maine?? sper sa fie vreme frumoasa

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Rrox - imi pare rau ca e intr-adevar pneumonie, si-i dorim Ioanei multa, multa sanatate!
Nu-ti fa probleme cu parcul, va asteptam cu drag data viitoare!

Catxo - eu o sa ma apuc de treaba cand o sa aiba Irina 1 an si 2-3 luni, ne mai impartasim din pareri si atunci

Andruzza - sigur ca ne vedem, singura problema e sa nu fie frig si sa ploua. Cum facem, vorbim maine dimineata, ca sa vedem si cum e vremea?

Ligia
- incearca sa-i dai si cu Rivanol la degetel, e foarte bun si poti sa-l dai fara probleme. Eu i-am tinut Irinei comprese pe piept la criza mamara si avea 1-2 sapt. Sper sa treaca fara probleme.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamacita spune:

'Neata!
Nu stiu ce sa fac:prognoza zice doar cer innorat,nu ploaie,dar norii astia sunt prea negri sa nu se si scuture!Asa ca bietul Alexut bazaie pana se hotaraste ma-sa daca sa iasa au ba.Si lui ii place plimbarea,cum zicea rrox,dar nu si schimbarea mediului.Am incercat la noi acasa sa ii schimbam camera de dormit si nu i-a convenit,a iesit scandal,darmite sa-l pun sa doarma prin paturi de hotel ori alte variante.Ce le place unora,pe altii ii irita.Totusi,avem de gand sa ne urnim posterioarele,acum ca avem o masina mult mai sigura si incapatoare(nu sunt eu cea cu drobul de sare,rrox,dar niste precautii in general iau,plus ca in Fabia puneam carutul si aleluia spatiu),spre Bucuresti,foarte probabil weekend-ul urmator,asa ca poate ne intalnim cu mamici de Bucuresti.Va anunt eu din timp,mie una mi-ar face mare placere.
Multumesc pt.urari andira,danna j,hiroral,catxo si adriana(mersi si de incurajari cu cutia autom,cred ca ai dreptate,asa spune si tata:"Pe-asta o conduce si Alexandru",atat ca n-am eu experienta cu asa ceva,desi am carnet de 13ani).
an-k,iti doresc o nunta minunata la care sa stralucesti si care sa fie primul pas intr-o viata conjuugala fericita si implinita!
ligia,si Alex a mai patit asa ceva si la manute si la picioruse,chiar azi am mai obs.un degetel rosu la manuta.Asa procedam si noi,scoatem coltul(adica sotul,caci el are ochi de soim,eu nu i-am taiat niciodata unghiutele,caci am debutat taindu-i degetelul si m-am lasat,apoi spirt si gata,in cateva ore trece.Pupici Raducului!
catxo,o sa-ti redau o expresie care mie mi-a placut foarte mult, a unei pediatre americane:"bebelusii se livreaza in toate dimensiunile si formele",sugerand ca pot fi sanatosi intr-un interval foarte larg de greutati si lungimi,asa ca stai linistita si pupici Aliciei.
oanamc,imi pare foarte rau pt.Leti si ii doresc again insanatosire grabnica;dr.ta are dreptate,faringita cu durerile pe care le provoaca e un motiv frecvent de refuz alimentar si varsaturi.Las'ca va faceti voi bine!
rrox,medicina nu consta in aplicarea rigida a unor scheme de tratament dupa retetar,tuturor pacientilor;aici intervine judecata clinica si apttudinile fiecarui medic.Bronsita a debutat viral dar la un moment dat s-a suprainfectat si a prins si parenchimul pulmonar.Tu ai facut tot ce trebuia,vizie la medic,trat.si observatie,era datoria medicului sa prinda momentul de conversie,de schimbare a aspectului si cantitatii expectoratiei etc.si sa introduca antibioticul.Ma rog,asta-i pura teorie,practic eu ii doresc sincer din tot sufletul insanatosire grabnica Ioanei cea scumpica si,vorba ta,bine ca a avut de unde sa dea jos.Pune ea la loc...Dar apropos de tratamentul oral,iti accepta antibioticul,caci pe Alex nici calciu nu l-am convins sa ia?

http://pg.photos.yahoo.com/ph/balcanalina/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

rrox, multa sanatate Ioanei in continuare, sa se face repede bine si sa mai apucati un weekend la mare.dariaevelin, felicitari pentru poze si pentru vacanta de vis pe care ati avut-o, ma bucur ca v-ati aventurat cu un bebe si nu renuntati la locurile frumoase pe care le iubiti, asta face din voi parinti fericiti si implicit un bebe fericit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Oanamc, sanatate Letitiei!Noi azi mergem la nunta la An-k, abia asteptam, iar An-kai ii dorim o nunta ca in vis si o casnicie fericita!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

uraaa... am mai ajuns si noi pe acasa, dar cu o gramada de treaba . ne punem termopane si este totul cu susul in jos, dar eu trebuie sa stau cu "micul terorist" asa ca muncesc altii la mizeriile care se fac.

multumim fetelor pentru aprecierile la poze si pentru urarile de Sf. Alexandru.

Casa de piatra pentru pentru An-k si numai zile senine in casnicia lor.

felicitari Mamacita pentru masinuta. Sa o conduceti cu placere dar si cu prudenta.

mai revenim pe parcursul zilei.

sa ne ierte cele carora poate mai trebuia sa le uram ceva si le-am sarit. dar nu am apucat sa citesc chiar tot. asa ca imi fac mea culpa mai dinainte.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

am uitat sa va spunem ca de mai bine de o saptamana avem si al doilea dintisor.

gata am fugit.

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ninocikap/my_photos?urlhint=actn,del%3as,1%3af,0

Mergi la inceput