Bebelusi de martie - aprilie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

Ocrainic, draga de tine, te cred ca te-ai saturat de drumuri si abia astepti sa-ti revezi casuta, sunt sigura ca o sa ai o revelatie placuta la intoarcerea in NZ. Zic si eu ca e buna ideea sa ramanem aici in familie, parca Anca Michaela propunea, pentru ca multe dintre noi au aceasi problema , speram ca impreuna sa ajungem repede la greutatea dorita iar apoi din nou !Cu diversivicarea ma inscriu si eu in grupul celor cu doversivicarea de la 6 luni, deci mamacita, ocrainic vom trece prin asta impreuna, mai mult ca sigur si Gabrianah!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna_J spune:

mea maraie a obosita, e timpul sa adoarma pe la 13 si nu poate decat maraind, e inca in scaunelul ei relax dar imediat o pun in patuc si sper sa adoarma in 10 minunte, ca numai atat rezist sa o aud scancind! Din pacata dimineata sunt mai aglomerata, Narcis is face somnul, eu ma apuc de gatit, de spalat... etc. Sara in reste e bine, se intoarce foarte repede de ieri de pe spate pe burtica, si am gasit-o ca doarme si asa, invers ceva mai greu. Azi dimineata s-a trezit doar la 5.30 si apoi la 10.30, ceea ce e bine, am reusit si eu sa dorm f bine si in sf sa ma odihnesc.Dariaevelin, tot mi-am propus sa vad pozele voastre din vacanta, inca nu am reusit , bine ati revenit!An-k, cred ca esti in pregatirile de ultima ora... succes pentru ziua de maine, ne vedem la nunta, abia astept, daca am timp te sun dupa 5 sa vad cum mai esti !!!Gabriana, ce mai faci ? Cred ca esti ocupata cu iubitii tai, acum imi dau si eu seama ca nu e usor sa fi mamica, toate depid de tine, si tu abia apuci sa-ti tragi sufletul, dar in acelasi timp e minunat!poate mai revin azi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

salutare mamici!
Iar noi fetele neserioase,insa zau ca nu mai am timp de nimik in ultimul timp,de cand am inceput munca...printesa a devit o alintatura si jumatate...numai in brate daca se poate..
Tin sa multumesc tuturor pt urarile de La multi ani!
Roxx imi pare rau sa aud asa vesti,insa sper sa fi fost vreo gresela si sa nu fie chiar atat de grav!Insanatosire grabnica micutei!
Mamacita sa stapaniti sanatosi noua `masinuta`!
Oanamc sanatate multa Letitiei si sa papa cat mai mult,cu multa pofta ii doresc!
Andira frumos vis!Si noivrem bb2 insa nu chiar asa devreme!
Marox multa putere si rabdare iti doresc,intradevar un adevarat maraton contra cronometru la voi acolo!
Dariaevelin frumoasa vacanta ati avut,u am vazut inca pozele dar imi inchipui ca v-ati distrat pe cinste!
Ocrainic ce mai face ginerica?
Dannaj,distractie placuta in vacanta!
An-k casa de piatra si o nunta ca-n povesti iti dorim!
Acetsea fiind spuse merg sa ma cul ca imi cad ochii in gura!
Pupici la bebici si mamici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hiroral spune:

Am scris un mesaj de toata frumusetea..si colorat rau de tot..imi cer scuze!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

An-K, iti doresc casa de piatra si o nunta ca in povesti care sa se termine cu:"...si au trait fericiti pana la adanci batraneti!"

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Hiroral, multumim de urare!Pupici lui Karen!

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CatXO spune:

Buna fetelor!

Am reusit si eu sa mai intru dupa mult timp, chiar daca v-am citit mesajele mereu. Sper ca ma mai tineti minte.
Am vrut sa scriu si saptamana trecuta, dar nu am putut din cauza durerii pe care am avut-o in suflet la aflarea vestii despre Demi. Au trecut si parintii mei prin asa ceva si cunosc durerea pe care au simtit-o familia micutei Demi.
Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa aiba grija de ea.

http://pq.photos.yahoo.com/ph/catxo100/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianafedorca spune:

salutare fetelor

noi suntem bine, n-am avut timp de scris pt ca stam aproape toata ziua afara , doar cand papam intram si dupa aia imediat afara sa mai profitam de timpul asta frumos, acushi incep ploile de toamna...

rrox3 sanatate multa Ioanei, sunt sigura ca au gresit diagnosticul, ii doresc din tot sufletul sa se fac bine, pupicei de la Cezar

oanamc si lui Leti un pupic, de la Cezar, sa se faca bine repede

mamacita felicitari pt alegerea masinii, e super , si s-o stapaniti sanatosi, si vezi ca trebuie s-o uzi altfel rugineste, astept o bere, deocamdata fara alcool , si poze , pupicei lui Alex, cat despre condus e mult mai simplu si eu am avut cu cutie automata si acum nu mai vreau sa aud cea cu viteze, asta e simplu rau frana si acceleratie si drum bun, va doresc sa faceti excurii frumoase cu masina , acum poate prindeti curaj si plecati si voi intr-o vacnta

nu mai stiu cine intreba de laptic nr 2 daca trebuie sa fie mai gros, si eu ii dau lui Cezar milumil2 si asa e , e mai gros decat nr 1, dar e si mai bun, nu mai vrea sa suga decat prima si ultima masa, mor de ciuda...

revin dupa ce-l culc

pupicei la toata lumea

Adriana si Cezarica (n. 23 Aprilie 2005 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

fetelor, am si eu o problemuta cu Radu: am obsevat acum ca i s-au inflamat 2 degetele de la mana, asha linga unghiuta ca si cum ar fi panaritiu, dar e numa rosu si il doare daca il string. Parca a avut niste coltisori, i-am taiat acum bine unghiuta si am dezifectat cu un pic de spirt apoi am pus crema de galbenele. Ce as putea sa mai pun. Daca coace sa fug repede la doctor nu?!

OOF, uite asha ca sa nu fie bine apare cate ceva!

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

Radu al meu azi la 18 iarasi a rezuzat sa suga la tzitzi. Asha ca i-am preparat niste orez cu lapte praf. A mincat 5 lingurite (din alea mici de-ale lui) si a fost f incantat. Ba mai mult, apoi a supt cu pofta la san (pana a adormit, ca nu-si facuse somnul de dupaamiaza complet).

CatXO cum sa nu te mai tinem minte? Cum se mai simte micuta. Ultima oara faceai analize multe. Sper ca totul e in regula si sunteti bine.

oanamc, ce a spus doctorul de Leti?

dariaevelin, am vazut pozele din concediu. Dragut concediu ati avut. Si eu sunt mai panicoasa si nu cred ca as fi avut curajul si nervii necesari sa plec in concediu cu bebe, cu trenul . Ma bucur ca ati avut un concediu placut!

andira, am zis ca vrem bb2, da nu am zis cand. Nu f tarziu ca varsta nu mi-o permite, dar nici f devreme ca dupa cezariana mea trebuie sa astept!

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput