Bebelusi de martie - aprilie 2005 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanamc spune:

Anca Mihaela,multumim! Pupici Emei!(prin masca )

http://community.webshots.com/user/oanamucenicu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Anca, ok! dupa ora 14 ar fi chiar perfect

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzza

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Mai, ce va mai intalniti, devin invidioasa! Las' ca recuperam noi

Maine trebuie sa mergem la finut sa-i luam motul. Sper sa nu o stresez pe Ioana fiindca nu am cu cine sa o las acasa, asa ca merge cu noi. Din fericire e ceva destul de restrans, adica parintii, bunicii (toti 4!), o strabunica si noi. Era programat deja de o luna, n-am avut inima sa-i aman.

Ligia bine ca s-a clarificat situatia, macar stii de la ce a avut febra si il tratezi. O sa-i treaca repede. Nu i-a dat si un Nurofen, sa-i calmeze durerea si sa scada inflamatia? Bine ca a plesnit macar, ai curatat si o sa-i treaca mai repede.

Anca Micaela eu l-am tinut aproape pe tot care vi l-am scris acolo. E nesanatos, cum v-am avertizat. Evident se poate tine doar dupa intarcarea micutilor. Dar e facut de o nutritionista pentru verisoara mea (care a cotizat cam 100 $ pe sedinta lunara pentru el) asa ca se poate tine. Dar nu mai des de 2 ani odata. Primele doua saptamani sunt spectaculoase, eu am slabit 7 kg. in timpul lor. Sunt bune pentru moral. In total am scapat de 12-13 kg. si a fost tare bine. Din nefericire am tot avut talentul sa le pun la loc si iarasi tineam alt regim si tot asa. Si sarcina asta m-a prins chiar cand ar fi trebuit sa incep un nou regim si numai bine a mai adaugat si alte kilograme. Asa ca va trebui sa iau masuri radicale si voi tine din nou regimul asta. Cu Monti rezultatele sunt mult mai lente si nu am destula vointa sa tin regim mai mult de 2 - 2,5 luni odata.

Oanamc multa sanatate! E un fel de X Files pe la voi!
Mai, tu n-ai nevoie sa tii asemenea regim, asta e pentru gabarit depasit zdravan. Eu, de exemplu, ar trebui sa slabesc vreo 20 kg. ca sa fiu prezentabila, d-aia ma uit la asemea regim.

Adriana ne-a luat Cezar la murdarit hainute! Daca tot bea din pahar, mai bine cumpara-i o canita speciala pentru bebe cu capac cu mustiuc cu gaurele. O sa se murdareasca mai putin si va invata sa bea singur. Ia-i una cu manere.
Nu bea stand pe perne, nu-i asa?

Ioana de cand ia antibiotic si restul chimicalelor nu mai vrea sa manance solide. Nici macar fructe, care ii placeau la nebunie. Ca s-o fac sa manance macar putin am incercat tot soiul de distractii. Pana la urma mi-a venit ideea sa-l pun pe taica-sau in fata ei sa manance fericit ceva si sa-i faca pofta. Ei bine, a avut efect! A mancat si ea! Se uita fix la el si deschidea gurita, pe care pana atunci o tinea bine inchisa. Abia astept sa termin tratamentul, sa-i treaca si sa manance bine din nou.
In rest, e vesela fata. Astazi avea chef sa tipe. Tipa si radea. Si a inceput sa stea pentru scurte momente singura in picioare! Nu mi-a venit sa cred. Eu o tin sau de subtiori sau de manute cand se ridica. Si la un moment dat mi-am dat seama ca statea singura. Am lasat putin mainile in jos (o tineam de subtiori) si a stat singurica. Dar nu o las sa stea mult in picioare, sa nu se oboseasca prea tare.

tuturor!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

uite ca stau pe net, ca somn nu-mi este, la televizor nu e nimic, asha ca mai citesc una alta pe net!

rrox3, am primit si Nurofen ca sa nu mai faca febra si intr-adevar e si antiinflamator. Ce le sti tu ca un om mare! Multumesc mult pentru incurajari! Distractie placuta la taiatul motului!
Suna incurajator ceea ce spui cu slabitul 12, 13 kg! Si eu cam tot vreo 20-25 ar trebui sa dau jos!

oanamc, de la noi pupici pentru Leti (fara masca)
Sincer, nu mai retin, tu mai alaptezi vre-un pic? Intreb pentru ca ziceai ca ai febra si ma intrebam daca in conditiile astea mai poti alapta!

Eu si Raducu (22.04.2005)
http://community.webshots.com/user/radu_victor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta_t spune:

Mamanati, noi nu va vom uita !
Mult curaj si putere pentru un alt bebelus.
Chiar daca vei fi atunci in alt forum de mamici, ne vom bucura sa te avem si printre noi.

cu drag, Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Buna fetelor!Nu am mai reusit sa intru pe forum de cateva zile, am avut un final de saptamana aglomerat.Vineri am avut intalnirea de 10 ani de la terminarea liceului!!!!Am fost la scoala dimineta unde ne-am intalnit cu domnii profesori, cu doamna diriginta ...si bineinteles cu colegele si colegul de clasa, ca baieti nu am avut decat 2 in clasa (am fost la Liceul Pedagogic).A fost extraordinar de frumos si de emotionant!aseara am fost apoi la un local, unde ne-am distrat de minune...am stat pana dimineata la 4...si acum mor de somn

Ligia13 multa sanatate si multi din partea noastra lui Raducu!

Oanamc ce mai face partenera noastra din Trio Europa Vest?Cum e Letitia?

RRox3 sper ca Ioana e mult mai bine!Multa sanatate!Regimul e intradevar foarte dur, dar daca zici ca are rezultate atat de bune.... ...poate ma hotarasc si eu

Dariaevelin multi lui Brien si va tinem pumnii la injectii!

Adrianafedorca l-am vazut si noi pe Cezar!Se pare ca ii place suculetul!!!Dar sa stii ca va facem concurenta, pentru ca, cam asa arata si hainutele Alexandrei dupa ce papam

Mamanati cred ca ti-a fost foarte greu sa intri din nou pe acest forum...dar fii tare si Doamne Doamne o sa-ti daruiasac un BEBELUS, si nu un ingeras asa cum vrei tu...vei vedea...iar Demi va veghea de sus asupra voastra intotdeauna!Te asteptam printre noi sa ne dai vestea cea mare cat mai repede!

Ariadnabr la multi ani!cu intarziere Soniei si vacanta placuta!

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adseana spune:

Mamacita cum merge noua masina? Sa o stapaniti sanatosi!lui Alex !

Adriana si Alexandra (15.04.2005)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/adici_l/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iuliana Sara spune:

Ne primitzi si pe noi?
Sara-Mihaela Iuliana Sara (n. 22 martie, 3.500kg, 50 cm Apgar 8, ora 2.45)
Multumim! acum avem 8.600kg si 69 cm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rrox3 spune:

Iuliana Sara bine ati venit! Sigur ca va primim
Ce mult a crescut Sara - Mihaela!!!

Roxana, Mariuca (n. 1 iulie 1999) si Ioana (n. 23 martie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andira spune:

Neata!

Fetelor, multumesc pt sugestia cu razatoarea e sticla, e alta viata!
Andruzza - multumesc frumos!

Mi-a spus Irinuca aseara ca i-a placut muuult de Rares, i-au placut ochisorii lui cu gene luuungi .... Fetelor, Rares e un baietel care rade si se joaca tot timpul, frumusel foc, cred ca deja a rupt ceva inimi prin parc

Iuliana Sara - bine ai venit!

Marox - iti raspund azi, ca am ceva mai multe sa-ti spun

Mergi la inceput