Miresele anului 2006 (18)
Raspunsuri - Pagina 24
ooana spune:
quote:
Originally posted by tigrutz
Oana, spune-ne si noua adresa acestui magazin, nu se stie poate ajungem vreodata prin Tg. Mures
B-dul 1 Decembrie 1918, vis-a-vis de Policlinica nr.2 si DomoLand.
Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!
Oana & Marius
Wedding Day
Giova spune:
Neatza gagicutze!!!
Acum am si eu 5 min. respiro si pe urma iar la munca. Abia astept sa se faca ora 18, vineri sa plecam de la birou pt. 2 sapt.
Pe urma cu sf. lui oct. voi fi acasa, gata cu munca, dar imi voi baga si eu netul, ca sunt dependenta DC.!!!
Oana nu reusesc sa vad modelul. ceva nu merge.
krelia ai grija cu cei de la RDS.Sper ca nu ai ceva fantezi ascunse si vrei sa le pui in practica!!!
Ralnied e adevarat ce am citit eu? Ca v-ati gasit nasi? Si inca unii cunoscuti, la subiectul nostru.
Gata am fugit la treaba. revin mai tarziu.
poze
gio si bb Marco 21+
mexxa spune:
Ehe...Giova tare bine ai citit...dap daca ajungem sanatosi pana anul viitor eu cu iuby meu ii cununam pe Ralnied.
Mi-a placut de ea ca e la fel ca mine...putine tigle pe casa insa cu acoperis mare...(Sper ca ti-ai dat seama la ce ma refer)
Pupici la toate
http://community.webshots.com/user/mexxa
ralnied1 spune:
Da, Giova!!! AM NASI!!!!!!!!!!!!!
Asa ne-am inteles eu si Andreea (mexxa).
Doamne fereste sa se intample ceva! Ca in rest, totul e in regula!
A... trebuie sa ne mai cunoastem si personal, dar fiind din Iasi ambele, nu e chiar asa o mare tragedie... Se rezolva! Important e sa gasim timp liber (mai mult eu, ca ea sta mai bine la capitolul asta!) si gata!
Si daca tot vorbeati de cadouri pentru nasi, sa va zic si ce ii iau eu: o OALA! Nu minune, ci simpla! Dar, cum zice si mexxa, va fi unica, pentru ca e de la mine!. Ca daca de oala are, saraca, nevoie... de ce sa-i iau altceva, nu???
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
ralu_trancu spune:
Gio, de ce te miri?
Si voi ati primit o asemenea oferta!
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
Giova spune:
quote:
Originally posted by ralu_trancu
Gio, de ce te miri?
Si voi ati primit o asemenea oferta!
poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze
Nu ma mir Ralu, doar eram curioasa. Asa sunt eu de felul meu.
poze
gio si bb Marco 21+
ralu_trancu spune:
De aia te iubim cu toatele. Pentru felul in care esti tu
poze
ooana spune:
quote:
Originally posted by Giova
Oana nu reusesc sa vad modelul. ceva nu merge.
poze
gio si bb Marco 21+
Scuze Gio......rochita e intre pozele mele....."Rochita copiata", si copia pe care am vazut-o imita bine originalul!
Oana & Marius
Wedding Day
ooana spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Da, Giova!!! AM NASI!!!!!!!!!!!!!
Asa ne-am inteles eu si Andreea (mexxa).
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Ralnied, bravo, ma bucur pentru voi!
Sa va povestesc ce am patit noi!
Ne-am ales nasii........tineri ca noi, prieteni de-ai mei! Am mers si am povestit eu cu "viitoarea nasa" si ne-am inteles! Am baut o sticla de vin si am sarbatorit momentul.......toata lumea era multumita, eu ca erau prietenii mei, iuby ca aveam nasi tineri!
...si ne-am facut planuri de concediu impreuna, am plecat in Turcia vreo 10 prieteni printre care noi si "viitorii nasii" doar ca 5 persoane au mes cu avionul si 5 cu autocarul! Noi am mers cu autocarul iar "viitorii nasi" cu avionul.
........ei si de aici nu mai inteleg nimic, "viitorii nasi" au ajuns inaintea noastra cu 1 zi. Cand am ajuns noi parca erau total schimbati, nu au prea stat cu noi, gasca s-a rupt in 2 ei de-o parte, gasca cu avionul si noi de alta,gasca cu autocarul si uite asa nu prea am stat impreuna nici la plaja, nici cand ne-am plimbat si a venit si ultima zi! Noi plecam iar ei mai ramaneau 1 zi. Camera de la hotel trebuia eliberata la ora 12 si plecam la ora 17, ne-am adunat hainele si am coborat cu geamantanele in hol! Ma asteptam ca inainte cu o zi sa spuna sa ne ducem gentile la ei in camera pana plecam, sa nu fim nevoiti sa stam lanaga bagaje, ca doar puteam merge la plaja si sa ne mai plimbam dar nu au zis nimic....
... asa ca am coborat la 12 in holul hotelului cu bagaje cu tot, ne-am asezat pe canapele la un suc si......au venit si nasii care ne-au intrebat abia atunci daca nu vrem sa ne ducem bagajele la ei. Am refuzat, ca abia coborasem doar nu era sa urcam din nou. Au stat cu noi 30 de min dupa care au plecat in camera sa doarma iar noi am ramas in hol. Dupa vreo 2 ore au coborat, au trecut pe la noi, ne-au intrebat ce facem si au plecat pe plaja....au mai trecut doua ore si s-au intors, au trecut din nou pe la noi, au stat din nou 5 min si au mers in camera lor de unde nu au mai coborat!
Intre timp a venit autocarul, am plecat si nu ne-am mai vazut!
Oare am avut noi pretentii mari, oare asa e normal....eu una daca erau finii mei in situatia asta le ziceam cu o zi inainte sa aduca bagajele la noi in camera, si ne petreceam ultima zi impreuna..................sau daca nu vroiau, stateam cu ei de la ora 12 pana la 17 cand venea autocarul, in nici un caz nu mergeam sa dormim si sa ii lasam singuri in holul hotelului!
Am ajuns acasa noi primii, ei dupa noi dar nu ne-au mai sunat!
Ne-am intors la servici, noi doua suntem colege de servici dar intre timp s-a angajat si nasa ei........si nu ma mai cauta, statea cu nasa ei....nici macar la telefon nu mai vorbeam!
Am discutat cu iuby si am zis ca renuntam ca doar nu avem nevoie de nasi care nu ne baga in seama.....oricum am ramas mirati, niste prieteni cu care ne vizitam aproape zilnic s-au schimbat, s-au suparat ca nu am mers cu avionul....au inceput sa comenteze la orice!
Pentru noi a fost un soc...niste oameni la care tineam ne-au dezamagit...acum cautam o solutie sa remediem problema...oricum acum nu avem nasi si nici nu stim ce sa facem ca ne-am dori niste persoane tinere....ca nasi de 50 de ani avem o gramada care s-au oferit!
Oana & Marius
Wedding Day
ralu_trancu spune:
Dragele mele, noi avem mare , mare noroc de nasi super tineri, Andreia avand 30 de ani si Alex 25. Alex e coleg de serviciu cu Stefan, si din cand in cand se mai "cearta" dar complotez cu Andreia si ii impacam.
poze