Miresele anului 2006 (18)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns balkina spune:

Buna Raza de Soare!
Eu te sfatuiesc sa-l iei pe cel care iti place indiferent daca iti schimba data nuntii. Eu am patit-o sa-mi doresc undeva si sa il pierd si crede-ma ca e foarte trist sa-ti ia altcineva restaurantul (Casa Universitarilor). Eu as alege tot Septembrie pentru ca e mai cald ca in Mai si ai mai mult timp pentru pregatiri. Dar in Mai nu cade Pastele la anu'?
Pe de alta parte daca alegi luna Mai atunci e primavara, anotimpul meu preferat, deci multe flori.
Dar eu zic ca cel mai bine ar fi Septembrie.
Oricum, ai putea sa ne dezvalui si noua restaurantul asta minune?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyadya spune:

Raza, am intrat si eu abia azi pe DC si subscriu la ce au spus fetele(in cazul in care nu ati luat deja o decizie). Luati luna septembrie. Din mai multe motive: n-o sa fie nici prea cald, nici prea frig; se intoarce lumea din concedii si are timp sa stranga bani pt a veni la nunta(in mai lumea strange bani pt concediu nu pt nunti), iar treaba cu asteptatul 3 luni nu-i o problema: ce sa astepti? ce mi-e iunie, ce mi-e septembrie?! Nu e ca si cum ai mai astepta un an!
Si, cum spunea si pisu_miau, pretul e super! Sa ne spui si noua ce restaurant este ca sa nu mai facem un drum degeaba pana acolo- eu fac nunta in iulie sau august si daca zici ca-s toate date nu mai are rost sa merg, in cazul in care mi-l recomanda cineva. Pupici si intoarce-te odata printre noi sa vb pe larg!!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Fany bine ai venit la

Raza, ei zic ca daca vaplace asa de mult.......rezervati reustaurantul...si ce daca e in septembrie...uite acum e vreme frumoasa , parca mai frumoasa decat in vara! Go for it....

Ioana Cristina ......join de club....si eu sunt fan Demetrios....am si probat una la targ ....si mi-am facut mai rau....sunt atat de frumoase, si niste materiale de innebunesti.....da de unde??? si ma gandeam tot asa...o "excursie" in capitala la Picasso........apoi o croitoreasa buna .....si o copie a unei rochite de la Demetrios, e tot ce pot face...

Am fost la Cluj, la sfarsitul asta de saptamana si am trecut pe la Agnes Toma........fetelor, mi se pare mie sau au crescut si astia preturile la rochite?!?!?!?.......pai am vazut una frumosa si cand m-am uitat pe eticheta am paralizat...22.000.000 ......

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_trancu spune:

Neata!

Vineri seara am fost la Intermacedonia cu ai mei si mai multi prieteni. Am platit avansul la formatie, suntem tare fericiti.

Dar nu prea stiu cum am reusit in 2 zile sa tocam absolut tot salariul lui, fara a ne plati darile la casa, si ratele.

poze
Iubirea este singurul lucru care poate fi impartit la infinit fara sa se micsoreze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana-Cristina spune:

Ooana ,
Din punctul asta de vedere eu sunt aranjata.Sora mamei mele a lucrat la Casa de Moda Venus dupa care a venit directoare de Casa de Moda in Slatina.Singura problema a mea este ca nu ma prea puteam baza pe ea pt ca are niste probleme de familie (pe care le avem am vrut sa zic)si nu ma prea puteam duce la ea sa ii cer sa-mi faca rochia fiindca este super obosita si e distrusa ...bunica mea e bolnava si sper sa nu pateasca nimic rau pana la nunta.
Dar intr-un final ea mi-a zis ca imi va face rochia , indiferent de ce s-ar intampla.Doar e mamicutza mea !

Ioana-Cristina *** "Simt ca traiesc , deci exist !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Oooooooooooo....ma bucur Ioana-Cristina, pai ai rezolvat! BRAVO! Asa sa, te va costa putin si iti permiti sa iti cumperi cele mai scumpe materiale ca doar "manopera" va fi gratis!

Fetelor, am si eu o problema.......nu gasesc tull elastic! Please ......poate stiti voi pe unde as putea gasi!

Daca vrei sa fi iubit, iubeste !!!

Oana & Marius
Wedding Day

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

Neatza, gagici frumoase!!!
Trecand peste socul zilei de luni......sunt tare bucuroasa ca ne-am luat un minirobotel de bucatarie , cu pasator (pe car eieri iubi mi l-a pus pe perete ), cu tocator si cu un minimixer pt albusuri si sucuri ....acum, imi face cu ochiu' in blender...dar, vorba lu' iubi...mai ai si tu rabdare pana la anul, si poate il primim cadou de nunta!...(ca noi, oricum, avem de toate casnice)...da' masina de spalat tot tre' sa ne luam...ca pana la anul, n-o mai suport p'asta...vechitura si pe deasupra si stricata...deh, mostenire de la vechiul proprietar...BTW...ce stiti despre masinile Candy?? "Este" bune??

anamaria, rochita cu pricina o gasesti aici http://community.webshots.com/photo/276617876/279019495GZydLT (astept pareri )
Laura, hai sa incercam un raspuns...atat cat ma pricep ...dupa cum zicea zi pisuliciu' , pe langa pusul cocardelor, le mai poti "angaja" pe post de hostess, ca vorba aia, ai destule ...de fapt, atat pe ele, cat si pe ei...o mica schema cu impartirea restaurantului, numarul meselor corespunzatoare numelui unde vor fi invitatii si gata...ei nici nu trebuie sa stie cum ii cheama pe invitatii tai...e de-ajuns sa intrebe si sa-i caute pe listutza ...altceva....donshoarele mai participa la aranjarea miresei, alturi de nasa..adekatelea, mai un lantisor, mai un cercelus, mai un fas cu parfumel....si gata, aranjarea ...donshorii, il pot ajuta la imbracat pe ginerica...tine cracu' stang, tine cracu' drept, hai, baga mana in camasa, bag-o si p'ailalta..aranjam cravata..punem sacoul...maaaamaaa, ce gagiu' ...acu' hai sa te incaltzam....stai sa-ti dam c-un pik de gel ...stai sa mirosi bine, da-i cu "shprei"..gata, hai ca deja esti ca o cocota
Eh, ce zici, merge?
Razisoru' meu traznit, te pupa fata! si iti zice doar atat: nu da vrabia din mana pe cioara de pe gard!! adekatelea...intelegi tu ...ai calu', ai si potcoava..ce-ti mai trebuie?...daca ai gasit restaurantul preferat, (si mai e si cu relatziuni )..si pretz super...ce daca astepti pana in septembrie??? (sau, daca nu ai problems...ca mine ..in mai...desi, cred ca esti si tu un pui de superstitioasa...tot ca mine )...io, recunosc, nu pot sa trec epste astea...deh... Oricum, ideea de baza e - go for it!!
(apropos, care-i restaurantu' cu pricina??)
balkina, anul viitor, pastele cade in aprilie. Uita-te in listutza de pe prima pagina, de la primul meu mesaj (nu cea de la moderatoare) si vei vedea ca am scris data pastelui, periaoda postului - sper sa fie cea corecta, am socotit 40 de zile inainte, si saptamana luminata
oana, fii sigura ca au crescut preturile...nu ma mai mira nimic!

Fetelor, aveti curaj sa va duceti la croitorese cu modleul de rochita preferata....eu sunt putin sceptica...stiti voi, drobu' de sare...cade si moare copilu'....daca nu mi-o reuseste......

Krelia...viitoare printzesita

Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput

ooa na crede-ma.... cu chestia astqa mi s-a luat un mare bolovan de pe inima ! Pai mai aveam un pic si plangeam.Pui nu mai stia ce sa-mi mai faca si intr-un final a ajuns sa-mi spuna ca e in stare sa se duca el la dracu'in praznic numai sa-mi ia rochia pe care o vreau !Saracu' prin ce a mai trecut cu mine...
Pai tull elastic ....pe la magazinele cu rochii de mireasa cred ! Acolo ai intrebat ? Nu tragi o fuga prin Bucuresti ? Poate gasesti la Picasso !
Eu trebuie sa-mi gasesc manusi pana peste cot din voal....

Mergi la inceput

Krelia , sa-l stapanesti sanatoasa ! Si sa facxi prajituri bune ca sa ne trimiti si noua prin....mail !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krelia spune:

quote:
Originally posted by Ioana-Cristina

Krelia , sa-l stapanesti sanatoasa ! Si sa facxi prajituri bune ca sa ne trimiti si noua prin....mail !

Mersic, mersic!
Daca tu vrei mail, fie...io ma gandeam sa ti le pun in cutia postala , ca vorba aia, esti loco!

Krelia...viitoare printzesita
Un cerc de prieteni nu se face cu compasul.
26 august 2006

"Si daca ramuri bat in geam...de ce nu tai copacul...?"

Mergi la inceput