Mamici de martie-aprilie 2006 (9)
Raspunsuri - Pagina 14
Serj spune:
dananita eu am luat in primele 2luni. nu stiu daca chiar E forte, dar scria pe cutie vit. E400.
dupa ce am terminat cutia nu am mai luat, nu stiu daca mai trebuia sau am facut rau. eu incepusem vit. E, pt. fertilitate.
iar cu medicul de incredere, as scrie si eu, dar am impresia ca nu ajuta pe nimeni, de aceea nu l-am pus pe lista.
pupici
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
Tina_Welsh spune:
Dananita asa e, timida timida...insa nu mi-ai raspuns la 'Vreauuuuuuuuuuu budinciiii"! ![]()
![]()
Serj de ce crezi ca medicul tau nu ar ajuta pe nimeni?
Catrinel17 bine ai revenit draguta! Si tu ne-ai lipsit! Pentru a vedea ce s-a mai intamplat in subiectele anterioare intra direct din listuta de la "capitole"!
Tina
and Our sweet baby 
Zile ramase pana la data nunti..
Poze cu mine, cu sotu si cu prichindel la mami in burticel
dananita spune:
Tina, eu fac o budinca saptamana asta, dar cu branza de vaci!Ce zici de o vizita? N-ai PM ca-ti spuneam pe unde stau ca sa vezi daca poti ajunge usor. Sa inteleg ca vrei sa ne vedem :)
Serj, chiar asa, de ce sa nu ajute pe nimeni medicul tau? Poate mai sunt fete plecate care au nevoie si care sunt poate prea timide sau n-au timp sa scrie.
Danutza Bananutza
dutza
I'm coming!
Serj spune:
tina eu nu am vazut pe nimeni ca ar fi de prin locurile unde stau eu, de aceea cred ca nu ar fi de folos. dar daca cineva se gaseste de prin partile mele, il pun cu mare caldura pt. ca eu sunt f. multumita de el.
catrinel_17 bine te-ai intors si sa fie bine la control.
sper in oct. sa putem pleca si noi in concediu, nu vom fi ca doi pensionari, dar eu voi profita de ocazie si-l voi lasa pe tati la bataie![]()
pupici la burtici
cristina
Poze cu puiul meuhttp://it.photos.yahoo.com/ciuffi67
Catrinel_17 spune:
Tina, super pagina de deschidere ai facut! Am vazut ca eu si Pispirica avem acelasi UM!!!!!!![]()
![]()
Serj, concediu placut!!! Unde mergeti? Cu ce? Io am ales masina, ca mi-a fost frica cu avionul.
C+ bb mik
Cat spune:
Salutare si sa aveti o saptamana buna si frumoasa!
Multumim mult de urari !
Serj, eu am vorbit despre bebe cu fetita mea (4 ani)inca dinainte de a fi insarcinata, ea isi dorea f mult sa ne aduca barza un bebe. Acumm e tare nerabdatoare sa apara bebe, de fiecare data cand ii spun ca merg la medic ma intreaba daca "acum ni-l da pe bebe?"...dar nu stiu cum va fi in momentul in care bb chiar va veni
si o sa vada ca nu-i papusa (vorba ta nanuk). Sper sa trecem cu bine peste moment. Eu o sa incerc sa o implic cat de mult daca o vad ca-i doritoare, sa o las sa-l mangaie, sa stea la baita , sa-i puna ea suzeta, etc. Ea de acum se pregateste sa prinda puteri pt bebe, imi zice ca papa tot, tot ca sa creasca mare si sa-l poata tine pe bebe in brate. De dormit si la mine va fi separat, adica eu cu bb si ea singurica in camera sau cu tati daca ii e urat.
Tina, chiar ca treaba tare buna ai facut tu cu listutza aia!
Si eu am vazut ca am aceeasi data de UM cu jane04, dar medicul mi-ea zis ca am ovulat mai tarziu cu 4 zile.
Catrinel17, bine ai venit cu forte proaspete din concediu!
Eu ma lupt in continuare cu greturile si deopotriva cu poftele. N-am ajuns inca sa-mi fac langosi cu branza. Poate reusesc azi daca nu pic de somn...
Maine sper sa primesc rezultatul de la analiza, m-a luat frica deja...
Va
pe toate,
Catrinel
13+6 si
Daria Maria
mamaariadna spune:
Serj, sa stii ca nici eu nu m-am indurat inca sa-l las pe puiul meu sa doarma singur in camera. Are patutul lui, dar inca doarme in dormitorul nostru, iar noaptea daca ii e frica sau ceva se poate strecura si la noi in pat.
Totusi, n-as vrea sa ajung sa dormim 4 in acelasi dormitor...de-aia am zis ca la inceput ma mut eu cu bebe, si cu timpul voi incerca sa ajung la situatia in care cei doi copii sa doarma impreuna intr-o camera a lor. Iar si mai tarziu fiecare cu camera lui, dar pana acolo e drum lung.
Astea-s planurile, o sa vedem realitatea.
Cat, tin pumnii pentru maine!
Va pup,
Ariadna
15
Catrinel_17 spune:
Oh, nu, Cat…. Langosi cu brinza!! Ce-as mai rade vreo…20!!!!!! ![]()
Erau preferatii mei! Inainte sa dau in gastrita! Ce sa mai zic!
Oricum, iti tin pumnii sa sa ne dai vesti bune. M-am gindit la tine saptamina trecuta.
C+ bb mik
Laura Ioana spune:
Catrinel bine ai revenit, ti-am simtit lipsa! Succes la doctor! Si eu tot saptamana viitoare ar trebui sa merg la dr (ar fi 3 sapt de la ultimul eco), dar nu cred ca am rabdare si ii fac o vizita pe la vreo miercuri!
Fetelor nu mai vorbiti de gogosi-langosi ca am o ofta nebuna de gogosi cu crema de vanilie, de nu ma vad (si abia maine ma duc sa imi cumpar)!
Laura
11+
Puiutul meu
micaalsa spune:
fetelor
Tocmai m-am intors de la eco si-s tare incantata ca l-am vazut pe bebele meu. Are 16 mm la 8 saptamani, micut micut dar cu o inimioara ce batea mai sa sparga eco lu 
V-as da si eu datele mele sa ma treceti pe listuta, ce stiu sigur e D.N. 18.09.1978
ca U.M., desi eu stiu ca a fost in 20.06.2005 (nu-s 100% sigura de asta intr-adevar, rusine mie
) doctora zice ca am doar 8 saptamani. Ce sa zic, ma gandesc ca stie ea mai bine. Doctora mea se numeste Elena Crisan, e o doamna in adevaratul sens al cuvantului si ceea ce-mi place la ea e ca tot timpul e binedispusa si gaseste forta necesara ca dupa o zi plina de munca sa zambeasca.
In rest, toate bune, adica greturi deloc, pofte iarasi deloc, nas infundat cat cuprinde, sani azi desumflati maine umflati
... eu tot zic ca daca tine tot asa de bine si mai ales daca nasterea va fi usoara o sa fac 10 
M-am ticnit, nu ma luati in seama ... e din cauza bucuriei.
V-am pupat, aveti grija de burtici
Anamaria
8+