MIRELAM....AJUTOR LA CONCEPUT FETITE

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

quote:
Originally posted by Flower

Draga mirelam , saru' mana pt. explicatii. La mine se potriveste pt. Vladutz ( conceput in nov. 2001 ) si am sa calculez si pt. o fetita ( eu : 23.10.75 , el : 25.07.74 ). Daca nu ma descurc am sa-ti cer ajutorul !
O lamurire pt. calendarul chinezesc : eu am o versiune imbunatatita , din Olivia , in vcare e adaptat la calendarul nostru , ca anul chinezesc nu incepe la 1 ianuarie. Varianta mea e pe 5 ani , si tine pana in 2006. Cine vrea sa-i spun ce va iesi , sa posteze un nou mesaj cu calendarul chinezesc si v-ajut ! Da' de-acu' maine !
Spor la treaba ! Numa' bine !

http://www.holodeck.com/pregnancy/chinese-cal.html

Asta-i ala chinezesc. Ne luminezi tu cu unul mai bun? Asta nu-mi convine, ca noi am vrea baiat si iese ca e fata........Adevarul e ca nu stiu sigur luna conceperii, ca e undeva prin perioada 30 martie-1 aprilie, deci???

Lamureste-ne! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ven spune:

Vrem si noi un calcul, saru'mana :)
Eu: 15 uanuarie 1976
El: 20 noiembrie 1973
Data ultimului ciclu ( ca a conceperii e un mister!!): 19 martie 2003

Multumim frumos!
:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Mirelam draga, te rog sa-mi spui si mie , vreau si eu un bb anul acesta 2004, eu sunt nascuta pe 15 iunie 1977, iar sotul meu pe 21 decembrie 1972 .

Multumesc mult , sunt tare curioasa.
Pupici,
Cristine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISTINEL spune:

Scuze, am tastat gresit vrem un bb. in 2003.

Merci,
Cristine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Flower spune:

quote:
Originally posted by Ven
http://www.holodeck.com/pregnancy/chinese-cal.html

Adevarul e ca nu stiu sigur luna conceperii, ca e undeva prin perioada 30 martie-1 aprilie, deci???

Lamureste-ne! :)

Draga Ven , sorry da' azi n-am tabelu' la mine , ca m-am grabit dimineata !!! Da' pana maine , lamureste-ma , te rog , cu data conceptiei , pt. ca intre 30.03. si 1.04. nu este decat 1 zi ( mie nu-mi trebuie exact data , ci cu o aproximatie de 2-3 sapt . , max. 1 luna ! ) . Tabelul pe care il am eu s-a verificat in vreo 2 cazuri , pe mine n-am avut cum sa-l testez pt. ca incepe cu 2002 , iar conceptia baietelului meu s-a produs in 2001. Chiar sunt curioasa sa vad daca se verifica si in cazul tau. Oricum , confirmarea o vei avea la nastere , deci mai ai ceva de asteptat ! Astept lamuriri !

Draga Mirela , ma alatur si eu fetelor si te rog sa ne lamuresti cu pasii urmatorii. Retroactiv e mai usor de verificat , dar daca vrei sa-ti calculezi inainte de a te apuca de treaba , e cam complicat - cel putin cu informatiile pe care le am deocamdata ! Cum facem cu anii care se "incaleca " ? Pliiiizzzz !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinar spune:

DRAGA MIRELA,TE ROG SA-MI SPUI SI MIE CE VA FI BEBITA AL.MEU.SUNT DEJA INSARCINATA DAR NU STIU SEXUL LUI BEBITA.
EU:20.05.1969
SOTUL:09.01.1961
BEBITA A FOST CONCEPUT PE 10.01.2003
MULTAM' FRUMOS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Ptr.Janina
Din 2002 pana in iunie 2004 va fi fetita dupa acest calcul. Apoi, din iunie 2004 pana in aprilie 2006 va fi baiat.

(5 anisori)

Mergi la inceput

Ptr. Madadum
Dupa calcul, daca ramai insarcinata pana in 2005 va fi tot fetita.
Problema este ca nu se potriveste calculul pentru primul copil.

(5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Coryydo spune:

Imi puteti spune si mie, va roooooog:
Eu: 03.08.1976
Sotul meu: 21.05.1976

Multumici multi!

Mergi la inceput

Ptr.Ven
Baietel

(5 anisori)