MIRELAM....AJUTOR LA CONCEPUT FETITE
Raspunsuri - Pagina 4
mirelam spune:
Piti
Pentru baietel se potriveste, ca-i conceput in iulie-august 2000 nu?
Acum , din iulie 2002 pana in sept 2005 va fi baiat apoi, dupa sept 2005 pana in 2008 va fi fata.
(5 anisori)
livia spune:
Va rog mult,calculati si la mine!!!
EU nascuta:27 noiembrie 1976
SOTUL :16 iulie 1972
bebe Christian:24 aprilie 2002
Mai vrem un bebe anul asta,ce va fi?Sau mai bine in ce an fetita si in ce an baietel?
Pt. bb Christian se potriveste?
Multe-multe multumiri!!!
PITI spune:
pentru Mirela.dar pe bebe l-am conceput in 2001 ,nu in 2000 cum ai scris.......nu stiu daca asta schimba cu ceva tot ce ai spus....... oricum mersi ! MADALINA SI ARMAND
dodo spune:
Dragele mele, eu nu vreau sa va tai placerea de a va amuza cu tot felul de teste care mai de care mai ghiduse in ceea ce priveste stabilirea sexului bb-ului. Dar eu tin bine minte ce am invatat la biologie si anatomie-sexul bb este dat de cromozomul purtat de "miscodelul" lui tati care intilneste ovulul lui mami si e foarte greu sa "triezi" respectivul "miscodel" din milioanele ce dau navala la fiecare "operatiune"! Deci, sexul bb e dat de tati, indiferent de anul nasterii parintilor!!! Nu va mai pierdeti timpul cu fleacuri din astea, sint atitea lucruri utile cu care sa ne umplem timpul liber...O sa spuneti:ei si ce, daca eu vreau sa-mi pierd timpul, ce ai tu impotriva? Nu am nimic, e timpul vostru, ma amuza si in acelasi timp ma intristeaza sa vad ca la virsta asta inca mai credeti in teste din astea puerile...
nelia spune:
Nu stiu despre ce calcule vorbiti, dar daca Mirelam sau altcineva poate sa-mi calculeze si mie... asa din curioziate, ca am mai vrea un copil si daca ar fi baiat... ne-am bucura enorm.
Eu 22.09.1968
El 26.01.1968
Agata 28.06.2001
Cind avem sanse sa facem un baiat!?! Te rog!!!
Cornelia, mamica Agatei
mirelam spune:
Dragele mele.
Inainte de toate as vrea sa va spun ca, asa cum am specificat in nenumarate randuri, acesta este doar un test, ca multe altele, pe care l-am invatat si eu de la altcineva. Chiar am si rugat fetele sa nu se lase influentate de el.
Asa ca va rog nu va suparati, n-as vrea sa isc polemici pe forum.
Ca drept dovada, pentru Livia:
Pentru baietelul tau, chiar nu se potriveste testul. El e nascut in aprilie 2002 deci conceput in 2001...ori pe testul meu in 2001 trebuia sa fie fetita, pentru ca din 2000 cand ti-ai schimbat tu sangele pana in 2002 era fetita. Abea din 2002 pana in 2004 este baiat. Asa ca vedeti voi...
(5 anisori)
mirelam spune:
Acum hai sa-i raspund si Neliei.
Pentru fetita, la tine se potriveste testul.
Referitor la al doilea bebe, dupa test, ai toate sansele sa fie baiat pana in 2004.
(5 anisori)
tinatache spune:
Mirela, stiu ca e doar un test, da' hai lumineaza-ne si pe noi putin pliiiizzz.
Deci: eu: 2 iunie 74, el 6 martie 74. Avem o fetita conceputa in 2001 si nascuta in 2002. Anul asta ce-ar iesi dupa calculele tale? Dar anul viitor? asta in cazul in care dureaza la fel de mult ca si la primul. Mersic!
Cristina