MIRELAM....AJUTOR LA CONCEPUT FETITE

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valery spune:

Mirela te rog si pentru mine
eu 21.08. 1980
sotul meu 15.11.1974

multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirelam spune:

Piti
Pentru baietel se potriveste, ca-i conceput in iulie-august 2000 nu?
Acum , din iulie 2002 pana in sept 2005 va fi baiat apoi, dupa sept 2005 pana in 2008 va fi fata.

(5 anisori)

Mergi la inceput

Valery
Pana in 2004 in august va fi baiat.

(5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns livia spune:

Va rog mult,calculati si la mine!!!
EU nascuta:27 noiembrie 1976
SOTUL :16 iulie 1972
bebe Christian:24 aprilie 2002
Mai vrem un bebe anul asta,ce va fi?Sau mai bine in ce an fetita si in ce an baietel?
Pt. bb Christian se potriveste?

Multe-multe multumiri!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

pentru Mirela.dar pe bebe l-am conceput in 2001 ,nu in 2000 cum ai scris.......nu stiu daca asta schimba cu ceva tot ce ai spus....... oricum mersi ! MADALINA SI ARMAND

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dodo spune:

Dragele mele, eu nu vreau sa va tai placerea de a va amuza cu tot felul de teste care mai de care mai ghiduse in ceea ce priveste stabilirea sexului bb-ului. Dar eu tin bine minte ce am invatat la biologie si anatomie-sexul bb este dat de cromozomul purtat de "miscodelul" lui tati care intilneste ovulul lui mami si e foarte greu sa "triezi" respectivul "miscodel" din milioanele ce dau navala la fiecare "operatiune"! Deci, sexul bb e dat de tati, indiferent de anul nasterii parintilor!!! Nu va mai pierdeti timpul cu fleacuri din astea, sint atitea lucruri utile cu care sa ne umplem timpul liber...O sa spuneti:ei si ce, daca eu vreau sa-mi pierd timpul, ce ai tu impotriva? Nu am nimic, e timpul vostru, ma amuza si in acelasi timp ma intristeaza sa vad ca la virsta asta inca mai credeti in teste din astea puerile...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Nu stiu despre ce calcule vorbiti, dar daca Mirelam sau altcineva poate sa-mi calculeze si mie... asa din curioziate, ca am mai vrea un copil si daca ar fi baiat... ne-am bucura enorm.
Eu 22.09.1968
El 26.01.1968
Agata 28.06.2001
Cind avem sanse sa facem un baiat!?! Te rog!!!

Cornelia, mamica Agatei

Mergi la inceput

Dragele mele.
Inainte de toate as vrea sa va spun ca, asa cum am specificat in nenumarate randuri, acesta este doar un test, ca multe altele, pe care l-am invatat si eu de la altcineva. Chiar am si rugat fetele sa nu se lase influentate de el.
Asa ca va rog nu va suparati, n-as vrea sa isc polemici pe forum.

Ca drept dovada, pentru Livia:
Pentru baietelul tau, chiar nu se potriveste testul. El e nascut in aprilie 2002 deci conceput in 2001...ori pe testul meu in 2001 trebuia sa fie fetita, pentru ca din 2000 cand ti-ai schimbat tu sangele pana in 2002 era fetita. Abea din 2002 pana in 2004 este baiat. Asa ca vedeti voi...

(5 anisori)

Mergi la inceput

Acum hai sa-i raspund si Neliei.
Pentru fetita, la tine se potriveste testul.
Referitor la al doilea bebe, dupa test, ai toate sansele sa fie baiat pana in 2004.

(5 anisori)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

Mirela, stiu ca e doar un test, da' hai lumineaza-ne si pe noi putin pliiiizzz.
Deci: eu: 2 iunie 74, el 6 martie 74. Avem o fetita conceputa in 2001 si nascuta in 2002. Anul asta ce-ar iesi dupa calculele tale? Dar anul viitor? asta in cazul in care dureaza la fel de mult ca si la primul. Mersic!

Cristina

Mergi la inceput