MIRELAM....AJUTOR LA CONCEPUT FETITE

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Maria la mine nu se potriveste calculul din site-ul dat de tine. Fetita mea a fost conceputa in ianuarie 2002 si eu aveam 28 de ani - ar fi trebuit sa fie baiat - dar nu e.

bb Monica si Sorana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PITI spune:

mirela,eu sunt nascuta in 19 .09 .1977,iar sotul in 7.07.1978,iar baietelul nostru in 11.04.2002. La el se potriveste?MERSI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana d spune:

Calendarul asta chinezesc este singurul care nu se potriveste la mine, am conceput copilul in luna august la 35 ani si e fetita sigur, dupa 2 echo, calendarul spune baiat. Toate celelalte calendare despre care s-a mai vorbit pe forum mai demult se potrivesc si la Alexa si la bebeita din burtica. Daca as fi stiut de ele.... as fi facut si eu acum un baiat sa fie toata lumea multumita

Dana care face fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza spune:

Maria ,
am o speranta in plus conform calendarului indicat de tine.
Zice asa :din aprilie pana in octombrie => fata!!!!
Sper sa fie asa.
Sotul meu spune : ORICE , NUMAI FATA SA FIE!!!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitza spune:

Maria ,
am o speranta in plus conform calendarului indicat de tine.
Zice asa :din aprilie pana in octombrie => fata!!!!
Sper sa fie asa.
Sotul meu spune : ORICE , NUMAI FATA SA FIE!!!
Gabi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettina spune:

Mirela, ne-ai lasat in ceata

Copilul e ca si copacul, cand de mic se stramba, anevoie se mai indreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariailin spune:

Fetele, acum nu vreau sa va "tai macaroana" dar eu cand am nascut am stat in salon cu o chinezoaica si am vorbit cu ea despre calendarul chinezesc. Mi-a spus ca daca ei, chinezii, nu cred in el si ca daca ar fi adevarat toti chinezii ar face baieti avand in vedere ca ei au voie sa faca unul singur.
Cu toate astea la mine(si nu numai) s-a potrivit asa ca......

Maria

P.S.
Trebuie sa tineti cont ca in cursul unui an aveti doua varste, respectiv 27-28(etc)care se schimba in luna nasterii voastre.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Pentru Bettina : Singele tau s-a schimbat in 2000(esti nascuta in 80) iar al sotului in 2001 (este nascut in 77), deci dupa calculele pe care le-am invatat de la Mirela vei face baiat

Bafta

Pentru Dani : Dupa calculele mele vei face fata pina in aprilie 2005. Ele se potrivesc si pt baietelul tau .

Succes

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettina spune:

mel_g, iti multumesc mult ptr raspuns

Copilul e ca si copacul, cand de mic se stramba, anevoie se mai indreapta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lacramioara spune:

Mirela, La Multi Ani pt tine si Andrei. Spune-ne si noua, pt ca si noi vrem fetita:
eu: 22.03.1973
el:30.06.1976
Alex:18.06.2001
Se potriveste la el? Si cind sa ne apucam sa facem fata? Multumesc frumos si pupici.

Mergi la inceput