Din Republica Moldova cine mai e?(partea 7)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
alinkav spune:
Eu sunt mereu pe faza, tin pagina cu forum mereu deschisa! Ca un bun zampred, nu trebuie sa-mi scape nika!
Pe langa asta upletaiu prianicili moldovenesti!Alina si
Alex Andrei(22 noiembrie 2003)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lucia_B/Lucia_B.jpg)
Lucia_B spune:
Buna seara tovarashi .
Iaka am poposit si eu. Pe azi am data gata cu toate. Raportez ca mincare am facut, barbatu am hranit, amu incepem program liber.
Sa nu ma dati disparuta miine si poimiine daca nu o sa intru pe la voi, va las pe mina tov.zampred. In tara asta joi si vineri e weekend, simbata si duminica zi lucratoare. Asa ca tre sa acord mare atentie sotiunei si mai am de facut placinte cu varza si cartof. Cine pofteste este invitat .
De ce credeti ca eu sunt in fiece dimineata prima la planiorca? simplu - la 7 iese omu la lucru lui si eu la al meu, doar tre sa fac fata de predsedately . Miine am trezirea abea pe la 10-11, peurma o vizita la
, poate ne zice ca nastem odata ca tare m-am saturat sa astept, of-of mey-mey
.
Lilia si la noi se face "limba sokretsii" cum stii si tu, numai ca mai are niste variante: ca sa fie mai festiva ii adaogi si niste nuci presate; razi cascaval deasupra; de post - doar cu adjica.
Ce tine de greseli - sa stii ca nu le vede nimeni, cel putin eu , sa fie oare deaceea ca le fac foarte multe
Da' vrei nu vrei da tre de dat de lucru interpolului, cam multe fete nu dau nika de stire - o disparut si gata.
O seara placuta in continuare, si pentru mine, please, poate nasc odata.
Predsedately 37s +
Tot raul e inspre bine.
Crinia spune:
Buna ziua
In sfirsit am ajuns si eu la otmecit. Numai ce am adormit , caci am avut un chin cu dinsul (ii iese al doilea dinte si e mare galagie) si fuga am dat la adunare.
Lilia eu am absolvit ASEM in 2003, REI englez. Am vazut pozele si fata imi e cunoscuta (la sigur). Sotiunea la fel a studiat la ASEM?
Draga Lucia iti doresc sa nasti cit mai repede si usor posibil. Insa vreau sa-ti spun ceva, daca vrei ca sa apara mai repede bb atunci iubiti-va cu sotiunea cit mai des posibil
. Asa acuma recomanda medicii, conform opiniei lor aceasta provoaca nasterea mai repede, durata de nastere e mult mai scurta si e mult mai usoara, deorece se pregateste colul uterin.
alinkav spune:
Lucia, inca si acum sunt , cum vine asta we sa ai joi si vineri!!!
Bafta maine la doftor, sa vii cu vesti bune, si ce tine de selsovetu nostru, stai linistita, ca de aia ai tu un zamestiteli.
Crinia, sa vezi ce abia asteptam sa nasc, si nici cu suri-muri cu sotiune, n-a mers.
Maine Alexucu(Surik) al meu face 1 an si 10 luni!!!
Daaaa, si baiatul Nataliei face 1 an si 3 luni!!!
Noapte buna la toata lume!!!Alina si
alinkav spune:
Neatza selsovetu moldovencelor!!!!
Cum tovarish predsedateli drihnit , deschid eu planeorka noastra. Si ma otmichesc prima! Inchid ultima si deschid prima!
La noi iarasi ploua, ce m-am zakalibit de vremea asta!!!!Ieri parca s-a facut mai bine, si azi iarasi am reluat! La Chisinau am inteles ca e chiar soare si nici urma de ploaie!
Alex iarasi s-a trezit cu muci si tusea putin !!!
La multi ani pentru puiul meu cu ocazia implinirii de 1 an si 10 luni!!!!Mai avem putin si facem 2 anisori!
La multi ani si pentru Vladut, pentru 1 an si 3 luni!!!Alina si
LiliaToma spune:
Salutare
Felicitari pentru inca o luna in plus lui Alex si Vlad!! Sa fiti sanatosi!!
Timpul asta me enerveaza de tot...
Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)
Balbina spune:
Elena si Corina, bine ati venit!
Am zis sa intru si eu un pic aici, sa nu uitati de mine si-apoi sa ma stergeti de pe lista.
La noi e totul bine, mai putin vremea care nu ne permite sa scoatem nasul afara, mai ales ca trebuie urgent sa ne luam pantofiori de toamna. Atfel, ne distram si in casa, mutam lucrurile de colo colo, ca stim mai bine decit mami si tati unde trebuie sa stea :)))).
Cum a zis Alina, azi Vlad face 1 an si 3 luni. Multumim de urari si il felicitam si pe Alex cu aceasta mica sarbatoare, pt. 1 an si 10 luni.
------------------
Numai bine,
Natalia
Crinia spune:
Ce liniste pe la voi caci topicul nostru nu-l mai gaseam , era dus pe alta pagina.
Lucia ce s-a intimplat? Unde esti tovarashi predsedateli? Nu cumva ne aduci?
La noi e o caldura insuportabila cine stie poate ca indata ce va trece Rita pe alaturea se va raci rau.
alinkav spune:
Buna dimineata la tot selsovet!
Iaka si vesti de la noi, l-am trimis azi pe muja sa-l duca kopkilu la iasli. Ieri ma uitam la Cerbul de Aur, la seara moldovenilor. Asa de bine m-am simtit cand am auzit-o pe Anastasia Lazariuc, cu "Seara albastra", de fapt imi plac toate cantecele ei.
Azi am de mers in mai multe locuri, de predat tot felul de declaratii, pe urma trec si pe la ASE, ca deh incep si eu facultate.
Va pup!!!Alina si
Balbina spune:
Lucia, uitasem sa-ti spun ieri. Tu te plingi la 37 de saptamini ca nu nasti, iar o cunostinta de-a mea de pe la 38 de saptamini pina la 42 (!) a asteptat, cu in fiecare seara, de i se acrise deja
, si a nascut abia cind medicul i-a rupt membranele.
Eu zic sa savurezi zilele astea, sa dormi cit incape, ca nu mai dureaza mult si se termina raiul.
O nastere usoara iti doresc!
------------------
Numai bine,
Natalia