Din Republica Moldova cine mai e?(partea 7)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Trin spune:

Buna fetelor!

Vad ca postati mai mult ziua :)...eu acum m-am asezat la calc sa-mi mai trag sufletul..
Maamaaa da ce mincaruri mai faceti, mai ales Lucia - esti demna de functia obsteasca!

Fetelor, poate stiti voi mai multe despre bijuterii: am auzit ca se poarta acum niste bratari din cauciuc (curelusa), pe care se fixeaza o "catarama" din aur - diferite modele.... cica se poarta la greu in vest...pe aici nu au prea ajuns. Am vazut asemenea modele intr-o revista si sunt chiar finute, dar nu stiu cum se poarta. Ati vazut cumva la cineva?

Si mai am o rugaminte: ce cadou pot face iubitului de ziua de nastere? El nu poarta bijuteri, ceas. Eu mi-as dori sa fie ceva original...ma gindeam sa iau o poza in format digital si sa merg s-o retusez in photoshop si sa fac o poza mare pe suport de hirtie..da sa fie ceva deosebit..si la asta as mai vrea ceva - numai ca nu ma duce capul..Voi ce cadouri ati facut sotilor?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Davina spune:

am venit sa ma otmicesc si eu .La noi azi e o caldura insuportabila de nu-ti vine sa faci nimic.

Lilia ce m-a amuzat patania voastra ,fratele nu s-a suparat ?

mey Lucia tu cu ce baterii functionezi ?vezi sa nu-ti ingrasi sotul cu bunataturile tale.Eu zic ca pe 1 octombrie se naste fata

Crinia aici se vind chestii de la baby-einstein .Sunt diferite cd-uri educative pentru bebelusi ,copii.Deanna prefera casetele cu Elmo si teletubbies.
Trin eu am vazut cum zici tu bratari la barbati RO ,in MD nu am vazut la nimeni ,nici aici nu se poarta.Idee de cadou -ceas,stilouri bune,cravata ,set parfum ,cina romantica...depinde ce suma vrei sa cheltui.spre exemplu sotului pot sa-i dau in fiecare an ceasuri ca n-o sa se supere ,desi are vreao 6-7
Alina cum a fost in parc?
pupici

Alina si bebe Deanna ingerasul mamei (09.09.2004)
poze http://community.webshots.com/user/davina25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crinia spune:

padrujele!!!

Imi e tare greu sa citesc tot ce se scrie pe aici, ma apuca o pofta enorma. Bine ca nu citeste barbatu meu ce se gateste pe aici ca de altfel mi-ar da "vigovor".
Lucia de unde atita putere? Esti o adevarata gospodina. Ce bravo esti si inca fiind si cu burtica. Dar stii datorita tie imi mai dau seama ca se3 poate varia mincarea (sigur numai daca vrei).

Lilia imi pare bine ca lumea de pe aici se intereseaza de bb meu. Multumesc de atentie. Lucian are de acuma doi dintisori jos si ne chinuim cu urmatorii. Se pare ca vor sa ne iasa si cei de sus. Si totusi imi pare ca e cam degraba la 7 luni. In rest stam acasa si ne jucam. Acuma de citeva zile am dat de DVD Baby Einstein si tare ii place lui Lucian sa il priveasca.
Nu stiu cum a fost la voi (as vrea sa aflu cine si cum a facut) insa Lucian pina acuma sta pe lapte matern. Din adaugator ii dau o data pe zi cashuta Nestle de orez sau din griu. De baut nu-i dau nimic. Voi de la ce virsa si cu ce ati inceput sa hraniti bb?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Lucia, ce se intimpla cu tine acum se numeste in rusa "instinkt gnezdovania" - cind femeia cu putin timp inainte de a naste se apuca sa trebaluiasca de zor prin gospodarie, sa faca curatenie, mincare si toate alea.

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

In sfirsit mi-am plasat pozele ca sa-mi vedeti bombonica .

Trin astfel de bratare din cauciuc sunt aici foarte raspindite, insa mie mi se par tare bizare. Ceea ce priveste cadoul, iti voi enumara listuta de cadouri (astept si eu de la fetele noastre): eu i-am daruit portmoneu din piele, ceas de mina, ceas portativ (caci nu se tin ceasurile de dinsul, nu stiu ce face dar le pierde pe toate), cana pe care am imprimat o poza de-a noastra, parfumuri, aparat de berbierit, cravata, pupicuri si multe altele.

Apropo Lucia nu iti e frica ca sotiunea s-a deprinde cu atitea bunataturi si atuncea cind vei avea si nu vei mai avea timp sa-i faci bucate diferite si gustoase va fi gelos pe copilas?

Pozele cu Lucian si mamica
http://community.webshots.com/user/scorina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Balbina spune:

Crinia, ai o scumpete de copilas, sa-ti traiasca!

------------------
Numai bine,

Natalia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lucia_B spune:

Buna fetelor, ce mai faceti?

Am fost la medic si avem un raspuns si o data concreta cind va fi marea intilnire cu hulubita noastra. Sigur asta daca frumoasa tatei nu va dori sa vina mai devreme. Va spun doar ca una din voi a ghicit data. Hai cine spune cind va fi, pun o . Am uitat, colu deschis de 2 cm.

Alina (Davinia) - ne-am hotarit sa nastem natural (dupa consultarea cu va fi indusa sarcina), si in caz ca o sa fie nevoie facem si epidurala.

Eu nu functionez de la baterii ci direct de la curent . Cred ca si puterea de aici se trage, sigur e curentul mai mare de 200W.

Corina - nu stiu despre ce fel de Baby-Einstein e vorba, insa cred ca nu ar fi rau cine stie sa dea mai multe detalii, vreau sa ma documentez si io.

Finutei mele au inceput sa rasara dintisorii inca de pe la 4 luni, asa ca nu cred ca la 7 sa fie devreme. S'apoi si din mincare cred ca se poate de introdus cartofi pisati, galbenus de ou, brinzica. La capitolul acesta fetele cu practica ar putea sa-ti deam mai multe detalii.

Wow, am vazut si eu pozele, tioska al meu e frumos fok, bolfosel cum imi place, minca-lar mama . Sa va traiasca si numai bucurii din partea lui.

Elena - de bijuterii nu pot sa zic nica, eu cred ca tre sa porti ce-ti place. Ca cadou eu as lua o camasa si o cravata sau o geanta. Asta sigur depinde si unde sau ce lucreaza prietenul, ca daca lucreaza in piata, normal ca nu are nevoie nici de una nici de alta. Noi propunem - tu alegi.

Natalia - deci pina la urma tot cu instincte de animal suntem . Ma miram si eu ce e cu mine . Pina acum eram mai linistita, nu stateam doar la bucatarie, nu ma stiam chiar asa "gospodina".

Nasul nostru are o vorba care-mi place foarte mult: "Omul nu e porc, se deprinde cu de toate" De aici rezulta ca daca sotiunea mea se deprinde cu bunicelu, se va deprinde si fara el .

Coltunasii mei sunt gata, insa abea acum ma duc sa-i pun la fiert. Va zic mai tirziu care o sa fie comentariile.

O zi bina in continuare.
_
38s +

Tot raul e inspre bine.

Mergi la inceput

Salut la populatie!!!

Natalia iti multumesc mult pentru compliment.
Ce se mai aude pe la tine?

Lucia sigur ca tiosca al tau e o frumuseata, altfel nici nu se putea, dar faptul ca-i bolfosel i se datoreaza tioanei si genilor taticului. Sa dea Domnul sa fie sanatos si sa aiba parte de noroc.

Referitor la Baby Einstein: sunt niste DVD-uri cu diferite tematici (despre apa, animale, diferite forme geometrice, muzica etc.) care sunt date la intelesul bebelusilor. De asemenea sunt in diferite limbi (adica am invedere ca discul contine poezii, alfabetele a mai multe limbi). Lui Lucian ii place sa le priveasca.

Lucia de ce medicul ti-a spus ca nasterea va fi indusa (sa inteleg ca va fi stimulata?) Eu cred ca cel mult intr-o saptamina vei naste. Deschiderea colului uterin este prevestitorul cel mai adecvat pentru medici ca sa-ti spuna ca pe parcursul saptaminii vei naste.

Deanne ai putea sa-mi spui mai multe despre Cd-urile despre care vorbeai mai sus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LiliaToma spune:

AM DESCHIS www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58641" target="_blank">PARTEA A 8-a

Lilia si printesa ei AMELIA (26.09.2004)

Mergi la inceput